yersen haber ver bebeim
siz saç uzatmak istiyosunuz bende bu hafta saçlarımı kestircem
siz saç uzatmak istiyosunuz bende bu hafta saçlarımı kestircem
hafta bulursam heemen denerim zaten: ))puanımı sülerim sizede delikafadulden
bnde kestrdm birazcık:)
benim saçlarım da kısa şuan ordaki resimden farklı yani:)) omuzlarımda hemen hemen ...2-3 ay önce kestirdim bende a.s.
iyi yapmısın bende ketircem derken çok deil acık şekil amaçlı bişe ypamıyom iyice şekli gittiaklinialirimsmile
bazen değişiklik iyi oluyo
cidden iyi oluyo hep uzun kullandım böle daha çok sewdim hem daha pratik kıwırcık we de uzun saç zor oluyo sinüzitle falan uğraşıyon sonra mafoldumben
sırtımın ortasında uzun saçı pek kullanmadım evlenmeden önce uzatıyodum düğünde topuz olsun diye şimdide tembelliğimden uzadıne kadar şimdi senin saçların?
cidden iyi oluyo hep uzun kullandım böle daha çok sewdim hem daha pratik kıwırcık we de uzun saç zor oluyo sinüzitle falan uğraşıyon sonra mafoldumben
bnde de aynı dert var:S deliriorm sancıdan....
sırtımın ortasında uzun saçı pek kullanmadım evlenmeden önce uzatıyodum düğünde topuz olsun diye şimdide tembelliğimden uzadı
evet kıvırcık zor olur ama kıvırcık saca şekil vermesi daha kolay sür köpügü çık zemuszemus
kestir kurtul :)))
bnm çok uykum geldi yav:S
sırtımın ortasında uzun saçı pek kullanmadım evlenmeden önce uzatıyodum düğünde topuz olsun diye şimdide tembelliğimden uzadı
evet kıvırcık zor olur ama kıvırcık saca şekil vermesi daha kolay sür köpügü çık zemuszemus
sen düğünde topuz mu yaptrdın?
geç mi yattın bu sattte uykun geliyo mirmirmirmir
bnm çok uykum geldi yav:S
mayısa kdr kestrmem heralde ya
geç mi yattın bu sattte uykun geliyo mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?