331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ne conversi o gün prenses gbi olcan konvers iş bozar yaw:tomato:
annemde olmas dedi zaten sempatiksalakcinni

evet normalde çok topuklu giymeye alışkın değilim o gün giyince yıprattı beni düğünün sonlarına doru çıkardım zati :roflol:

ya ben okulda giyiyom topuklu falan alışkınım ama hafta sonlarıda esofmanla converslerle falan gezerim çoğu zaman :))) zıt bi yapım var delikafadulden delikafadulden düğünde yinede rahat bişi bakmak lazım :hulya:

evet şık zarif ve rahat :hulya:

selamlar arkadaşşlarr.ben yine biraz geç girdim sanırım.çıkmışsınız çünkü.kocişimle konuştum,biraz tartışma,biraz gülüşmeler,biraz suskunluk,biraz özlem ve aşk sözleri ile geçen bi konuşma oldu.alıştım ama biz hep böleyiz:)

gamişim lingoşum dün converse die konuşmuşunuz:d
bnm bi arkadaşım evlendi geçenlerde.yanına beyaz converse almış masaları falan dolaşırken topuklu ayakkabı vardı ayağında davetlileri karşılarkende topuklu vardı ne zmnki oynucak gitti içeri giydi beyaz converseleri geldi

bana çok şık gelmiyo ama ne bilim rahatlık acısından daha rahat güzel ayakkabılar var o gün prenses modeli bozulmasın isterdim ama bende çok kötü olunca çok az topugu olan bi terlikle değişmiştim

düğünde giyemesemde yanımda mutlaka bi tane bulunduruurum düğün sonrası eğlence neyim yaparsak :dance: :dance: :dance:

sporumu yapıp geliyom guclubacismile kendi kendime konuşuyom yaw burda sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…