yaaa ben çok sewiyom beyazla mor hoş olabilir bilmiyom:)) altınada mor converse :roflol: :roflol: :roflol:
nolduki kıs topuklu olduğundan mı kaydirigubbakcemile3
annemde olmas dedi zatenkız ne conversi o gün prenses gbi olcan konvers iş bozar yaw:tomato:
evet normalde çok topuklu giymeye alışkın değilim o gün giyince yıprattı beni düğünün sonlarına doru çıkardım zati :roflol:
annemde olmas dedi zatensempatiksalakcinni
ya ben okulda giyiyom topuklu falan alışkınım ama hafta sonlarıda esofmanla converslerle falan gezerim çoğu zaman :))) zıt bi yapım var delikafadulden delikafadulden düğünde yinede rahat bişi bakmak lazım :hulya:
senin ne dizin var bakiim:))
evet şık zarif ve rahat :hulya:
arka sıradakileri izliyom dün izliyemedim bugün netten bakcamzemuszemus
hmmm iyi bakalım iyi seyirler kaydirigubbakcemile2
tamam canım sende konularıına bak öpüyorum canım görüşürüzŞenizŞeniz
selamlar arkadaşşlarr.ben yine biraz geç girdim sanırım.çıkmışsınız çünkü.kocişimle konuştum,biraz tartışma,biraz gülüşmeler,biraz suskunluk,biraz özlem ve aşk sözleri ile geçen bi konuşma oldu.alıştım ama biz hep böleyiz:)
gamişim lingoşum dün converse die konuşmuşunuz:d
bnm bi arkadaşım evlendi geçenlerde.yanına beyaz converse almış masaları falan dolaşırken topuklu ayakkabı vardı ayağında davetlileri karşılarkende topuklu vardı ne zmnki oynucak gitti içeri giydi beyaz converseleri geldi
gamişim lingoşum dün converse die konuşmuşunuz:d
bnm bi arkadaşım evlendi geçenlerde.yanına beyaz converse almış masaları falan dolaşırken topuklu ayakkabı vardı ayağında davetlileri karşılarkende topuklu vardı ne zmnki oynucak gitti içeri giydi beyaz converseleri geldi
sporumu yapıp geliyom guclubacismile kendi kendime konuşuyom yaw burda sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?