331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet güzcüm yaa zor oluyooo lokanta yemeği bilirim böyle seçme durumun oluyo

nbsasmazım saol bidenem

süper bak bu akşam anam börek yaptı teyzemlerde yiyeckler ben gitmeyeceğim ıspanaklkı böörek yemeyeceğim evde ton balıklı salata neyim yiyeceğimeyvahedigeldismile

geldim kızlar papates oturtnmma yidim makarna vardı yimedim tatlının catalın ucuyla aldım bol su içtim

eferimŞeniz

guz sen takip ediyon bu işleri

koçla kova nasıl şekerparesi ben koçum alim kovabilmiyorumkismile

kızlar ya şafağımız 87 olmuş plakalara çok az kaldı vay beeee

evet canım yaa sizin az kaldı:hooray:

ay canım ya çok özür unuttum sizin uzun dönem olduğunu.ama senin açından bi de şöyle iyi tarafından düşünelim:cüzzi bir miktar olsa da maaş alacak,bi de bi de bi de aynı şehire gelirse süper olacak.inşallah öle olur.ya da aynı şehir olmasa da yakın bir yer olur inşallah

yok canım benim yaa olsun ben üzülmüyorum sizin azalkdıkça bende seviniyorum beklenen gün hepimiz için gerçeklesecek canım evet maasş alma durumuuz iyi olcak zemuszemus

ay 6 gün sonra plaka sayacaz sanırsaaaam:)) hatırlattığın ii oldu meleğim

Ya adamlar gelıncede bı yere kaybolmayın. Burdan paylasım yaaprız kavgaları mutlulukları hersyı

kesinlikle paylaşalım.bence asıl o dönemde paylaşım yapmamız gerekecek.çünkü hem eşler hem bizler baya bi alışma süreci yaşayacağız.neler yapmalı,nasıl davranmalı v.b konularda fikir alış verişi yapmamız gerekecek

20 yıl sonra : Ay bu adam hala yola gelmedı napsamkı kızlar. Artık jartıyerde ıse yaramıyo
30 yıl sonra: ıı ce gormez oldu benı burusklarımımı estetık ettırsem mı kı

40 yıl sonra : ılarzu kız ruju nerene surdun sıl su burnunu ıı ce yaslandın hee

kız iş yerinde açtım bizim şöför de yan masaya oturmuş kadın başladı cinsellik ten koç kadınına erişemez cinselliği fazla gelir falan diyor allahım nerden kapatacağımı şeşeırdım sesini:)))

5 yıl sonra gamıs baslar bıktım bu cocuklardan keske 1 tane yapsaydım offfyaa demeye

rica ederim benim için bir zevkti:))))

:roflol:

ben ne yapacağımı biliyoruımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol:

gerdirecem hertarafımı

zaten ali benden küçük 1 yaş o yüzden 1-0 önde şu an ama ileride öle olmaycak bi yaşlansın hele de bak nasıl gençleşim ben

:roflol::roflol::roflol:

alemsin ya çok güldümmmm.Allah o yaşlara gelmemizi nasip eder inşallah eşlerimizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…