geldim kızlar papates oturtnmma yidim makarna vardı yimedim tatlının catalın ucuyla aldım bol su içtim
Ya ben 7 kılo felan verıdm ama daha cok vermıs gıbı spordan sanırım gercekten cok faydası var.
Nb cİm . Ben sımdı kasarsam vucut aclık moduna gırcektı onu hıssettım. Cok acıkmaya basladı cunku. Bıraz sakınlestırmem lazım vucudu. Kıtlık yok merak etme al bak ye dıyıp acık acık vermem lazım yoksa metabolızmam durcak. Sen pastaları boreklerı gorurken de ben yemıyodum ama.
geldim kızlar papates oturtnmma yidim makarna vardı yimedim tatlının catalın ucuyla aldım bol su içtim
Aslan ve ıkızler ıı anlaasır. Tek yapman gereken dık durmak kendını ezdırmemek ve hep cok guzel olmak . Aslan eerkegı guzelı dık durusu sever ovunmeyı sever. Bu duygularını besle onun. Psırık durma nefret eder bıde sureklı ovguler yap. Sana olumlu doner bu ovguler. Madem ıkızlersın kıvrak zekan zaten bunun usteınden gelır bence
kızlar ya şafağımız 87 olmuş plakalara çok az kaldı vay beeee
evet canım yaa sizin az kaldı:hooray:
ay canım ya çok özür unuttum sizin uzun dönem olduğunu.ama senin açından bi de şöyle iyi tarafından düşünelim:cüzzi bir miktar olsa da maaş alacak,bi de bi de bi de aynı şehire gelirse süper olacak.inşallah öle olur.ya da aynı şehir olmasa da yakın bir yer olur inşallah
ay 6 gün sonra plaka sayacaz sanırsaaaam:)) hatırlattığın ii oldu meleğim
Ya adamlar gelıncede bı yere kaybolmayın. Burdan paylasım yaaprız kavgaları mutlulukları hersyı
rica ederim benim için bir zevkti:))))
kesinlikle paylaşalım.bence asıl o dönemde paylaşım yapmamız gerekecek.çünkü hem eşler hem bizler baya bi alışma süreci yaşayacağız.neler yapmalı,nasıl davranmalı v.b konularda fikir alış verişi yapmamız gerekecek
20 yıl sonra : Ay bu adam hala yola gelmedı napsamkı kızlar. Artık jartıyerde ıse yaramıyo
30 yıl sonra: İİ ce gormez oldu benı burusklarımımı estetık ettırsem mı kı
40 yıl sonra : İlarzu kız ruju nerene surdun sıl su burnunu ıı ce yaslandın hee
20 yıl sonra : Ay bu adam hala yola gelmedı napsamkı kızlar. Artık jartıyerde ıse yaramıyo
30 yıl sonra: İİ ce gormez oldu benı burusklarımımı estetık ettırsem mı kı
40 yıl sonra : İlarzu kız ruju nerene surdun sıl su burnunu ıı ce yaslandın hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?