331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah anlarlar canımmm.

geldim kızlar yaa güzüm benimde aşkıma kavuşmama kısa sürede olsa 8 gün varrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ilarzum hoşgeldin canım bugün çok yogundu yavv bakalım öğleden sopra nasıl olcak

geldim kızlar yaa güzüm benimde aşkıma kavuşmama kısa sürede olsa 8 gün varrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oh ne güzel.kısa süre de olsa geçen 3 ayın acısını çıkarır aşk tazeler bi daha ki görüşmeye kadar sevgi depolaması yaparsınız

oh ne güzel.kısa süre de olsa geçen 3 ayın acısını çıkarır aşk tazeler bi daha ki görüşmeye kadar sevgi depolaması yaparsınız

evet canım sevgi depolaması yapcaz bakalım çıkcagı yere görede 2 hafdtada bir yaben giderim ya eşim gelir opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım yarın dananın kuyrugu kopuyo

evet canım sevgi depolaması yapcaz bakalım çıkcagı yere görede 2 hafdtada bir yaben giderim ya eşim gelir opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım yarın dananın kuyrugu kopuyo

inşallah yarın hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz

ısterlerse anlamasınlar anlatırız.. :)

Ay gamıs senın az kalmıs alısverıs yaptınmı kı. Yoksa hala pamukluya devammı. Ben daha dıstan ıce gecemedım.

Ay gamıs senın az kalmıs alısverıs yaptınmı kı. Yoksa hala pamukluya devammı. Ben daha dıstan ıce gecemedım.

yok pambukluya devam annemlerde kalcaz daha kartımız cıkmadı orduevinde kalalım neyapak artık :1rolleyes: pambukluyla idare etcez

evet meleğim

ay bizimki de çamaşırhane ve banyo görevi veildi

geçen ay anket yapılmış komutanlar la ilgili bu o sırada istiraatli imiş ankete katılmamış

bi komutan varmış çok küfür ediyormuş. askerler de ankete yazmışlar isim de verilmiyor ya kimin yazdığı belli değil.

anket sonucu açıklanınca komutan sinirden küplere binmiş etmediğini bırakmıyormuş hergün binayı yıkattırıyormuş bunlara:)))

bizimki de diyor ben gidem komutanım ben sizin için kötü birşey yazmadım uyuyordum deyim diyor şakasına

heh dedim de de sonra al başına belayı boşver kayna gitsin arada diyorum

ilarzum hoşgeldin canım bugün çok yogundu yavv bakalım öğleden sopra nasıl olcak

gamişim hoşbulduk

seninki izne mi geliyor bal böceğim bizimkiler le beraber değil mi uzun dönemmiydi gülüm

öğle yemeği vaktiniz gelmiş kızlar.yemekten sonra bekliyorummm:))))afiyet olsun

ilarzum benimki uzun dönem daha 9 ayı var dağıtım yapılcak yarın dagıtım iznine gelcek

anladım gamişim bidenem para biriktiriyonuz hee süper:))

yok pambukluya devam annemlerde kalcaz daha kartımız cıkmadı orduevinde kalalım neyapak artık :1rolleyes: Pambukluyla idare etcez

güzz sende içe geç artık oyalanma

canımcım bende ıdaalı bısı almıcam zayı bole kalcaya oturan bı esofman alıt ustune askılı gosgu dekoldelı bı ust olsun yeter . Daha bakmadım tabı cumartesı felan bakcam artık ne cıkarsa bahtıma. Ama ankaradan ızmıre gelnce bakarım belkı fıkrım degısır alı verorım sıyah bı jartıyer. Hngı ıkızım baskın cıkar bılemem

ben bugün nöbetciyim herkeşler gelince yemeğe gitcem daha 20 dk burdayım
hım tamam o zaman

sen de mi ikizlersin yoksa:?

yaw guz

gamiş

siz neyin pambuklusu jartiyeri

anlamadı beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…