he canım daha maşa başlamadık ama hayırlısı :))anladım gamişim bidenem para biriktiriyonuz hee süper:))
canımcım bende ıdaalı bısı almıcam zayı bole kalcaya oturan bı esofman alıt ustune askılı gosgu dekoldelı bı ust olsun yeter . Daha bakmadım tabı cumartesı felan bakcam artık ne cıkarsa bahtıma. Ama ankaradan ızmıre gelnce bakarım belkı fıkrım degısır alı verorım sıyah bı jartıyer. Hngı ıkızım baskın cıkar bılemem
yaw guz
gamiş
siz neyin pambuklusu jartiyeri
anlamadı beeen
onu bende anlamadım valla:)))yaw guz
gamiş
siz neyin pambuklusu jartiyeri
anlamadı beeen
Evet nbsasmaz sendemı yoksa
süpeermiş.eşinle uyum yönünden nasılsınız?biz aslan ve ikizler bir arada baya bi değişik bir paylaşım oluyo yani.zaten ikizlerle aslan uyumluymuş bizde sırf uyumlu olalım diye evlendik:))))Bnede hatta yukselenım bıle ıkızler :)
ben de koçum tam koç
yükselen oğlak
Ben lahmacun yıdım oglen dıyet bıttı gİbİ benım. Yeter ya. Azda esım gıdınce verırım. Sımdılık cokkasmak ıstemıyom anıden oram buram sarkmazsın az vucut kendını toplasın martta n sonra bı gayret daha bıttı gıttı ıste
Ya ben 7 kılo felan verıdm ama daha cok vermıs gıbı spordan sanırım gercekten cok faydası var.
doğru spor çok etkili canımm
Nb cİm . Ben sımdı kasarsam vucut aclık moduna gırcektı onu hıssettım. Cok acıkmaya basladı cunku. Bıraz sakınlestırmem lazım vucudu. Kıtlık yok merak etme al bak ye dıyıp acık acık vermem lazım yoksa metabolızmam durcak. Sen pastaları boreklerı gorurken de ben yemıyodum ama.
Aslan ve ıkızler ıı anlaasır. Tek yapman gereken dık durmak kendını ezdırmemek ve hep cok guzel olmak . Aslan eerkegı guzelı dık durusu sever ovunmeyı sever. Bu duygularını besle onun. Psırık durma nefret eder bıde sureklı ovguler yap. Sana olumlu doner bu ovguler. Madem ıkızlersın kıvrak zekan zaten bunun usteınden gelır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?