331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım gamişim bidenem para biriktiriyonuz hee süper:))
he canım daha maşa başlamadık ama hayırlısı :))

bak bu daha iyi gibi olabilir gerçi ozamana kadar 40 kere fikrin değişebilir

Bnede hatta yukselenım bıle ıkızler :)

kızlar öğle yemeği olarak konserve mısır içine 2 çay kaşığı mayonez karabiber baharatla yiyiyorum ekmeksiz

2 bardak da ıhlamış yeşil çay ve tarçın karışımımı içtim.

akşama 1 bardak kaldı:)))

Bnede hatta yukselenım bıle ıkızler :)
süpeermiş.eşinle uyum yönünden nasılsınız?biz aslan ve ikizler bir arada baya bi değişik bir paylaşım oluyo yani.zaten ikizlerle aslan uyumluymuş bizde sırf uyumlu olalım diye evlendik:))))
ben de koçum tam koç

yükselen oğlak

oğlak planlı vs falanmış.ama koç burcunu çok fazla bilmiyorum.sizde uyum ne durumda?

Nbsasmaz esım terazı . Bana gore ıı bı cıftız ıkımızde hava gurubu oldugu ıcın cok eĞlenıyoruz. Ama hava gurubu olmazmız sebebıyle kavgalarımız gok gurultusu anı gıbı hararetlı barısmamız da bı o kadar kısa surelı oluyo ve anıden gunes acıyo

koç bana daha çok uyar balım oğlağı pek bilmiyorum açıkçası

ben hep kova diye bakıyrodum dün saatleri öğrenince oğlak olduğumu gördüm.

alinin bburcu kovadır.

uyumumuz iyidir. ikimiz de eğlenceliyiz gezmeyi çok severiz

Ben lahmacun yıdım oglen dıyet bıttı gıbı benım. Yeter ya. Azda esım gıdınce verırım. Sımdılık cokkasmak ıstemıyom anıden oram buram sarkmazsın az vucut kendını toplasın martta n sonra bı gayret daha bıttı gıttı ıste

oh beni kandırın siz yiyin ne güzel:)

ne güzel guzum Allah bana da nasip etsin 10 kilocuk vermeyi

Aam spora devam vucut toplasın kendını. Bole sımsımkı olayım :)

Ya ben 7 kılo felan verıdm ama daha cok vermıs gıbı spordan sanırım gercekten cok faydası var.

Nb cım . Ben sımdı kasarsam vucut aclık moduna gırcektı onu hıssettım. Cok acıkmaya basladı cunku. Bıraz sakınlestırmem lazım vucudu. Kıtlık yok merak etme al bak ye dıyıp acık acık vermem lazım yoksa metabolızmam durcak. Sen pastaları boreklerı gorurken de ben yemıyodum ama.

Aslan ve ıkızler ıı anlaasır. Tek yapman gereken dık durmak kendını ezdırmemek ve hep cok guzel olmak . Aslan eerkegı guzelı dık durusu sever ovunmeyı sever. Bu duygularını besle onun. Psırık durma nefret eder bıde sureklı ovguler yap. Sana olumlu doner bu ovguler. Madem ıkızlersın kıvrak zekan zaten bunun usteınden gelır bence

He bırde aksam yemıyom ben sadece elma yada cok hafıf yogurt felan gıbı seyler yıyom dıyet bıttı dedıysek hepten degıl canım. ıste 4 haftada 1 kılo vercek kadar

geldim kızlar papates oturtnmma yidim makarna vardı yimedim tatlının catalın ucuyla aldım bol su içtim

tamam haklısın,hak ettin sen hem de fazlasıyla ye ye yarasın canım ama kilo olarak değil sağlık olarak yarasınnn

evet ilk günden beri farkındayım zaten,o da hep aynı şeyi söylüyordu ,istesemde öle pısırık duramam ya benim yapıma aykırı.bizde de genel de aynı durum var bir anda parlarım iki tartışırız sonra hemen yelkenler fora.alıştık canım ya 8 senedir birbirimize.

Ay ne guzel ya gamıs. Ben goturdum. Ya bıktım lokanta yemgınden nısanda felan artk evde getırırım yemegımı olmuyo bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…