331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ankara çıkmış ankaraya devam yaniiii 14 günlük izinde iptal bu durumda ((

kızlar ankara çıkmış ankaraya devam yaniiii 14 günlük izinde iptal bu durumda ((

yapma be gamzemm :umursamaz: kötü olmuşş (((
bunda da vardır bi hayır elbet dimi hafta sonları sen gidersin o gelir en azından :1hug:

Gamısım olsun be yıne ıı sureklı gıdebılcen yanına ya dıyarbakır felan olsaydı uzulme sakın hayırlısı demekten baska bısı gelmıyo elımızden

hayırlsı canım yaaa.üzüldüm gerçekten keşke senin yanına çıksaydı.ama canım ankara-istanbul arası yakın gelirsin olmaz mı ?ay bak çok üzüldüm offff.

sağolun kızlar öyle hayırlısı buymuş artık ankara yollarını aşındırırm

izin niye iptal oldu onu anlamadım

dağıtım olmadıgı izin izin vermiyolar bişeler söyledi ama anlamadım 1 mrta mı ne başlıcak bakalım haftaya belki gelir o gelmezse ben gitcem kesin gitcem artık özlemden kafayı yedimbenneyaptımki

Kız gamıs 5 martta gel cuma aksamı . Bende ordayım5 mart ta 6 martta gece doncem

sağolun kızlar öyle hayırlısı buymuş artık ankara yollarını aşındırırm
hayırlısı tabi canım ya linguistin dediği gibi sevgili gibi takılırsınız ne güzel,en azından gelme şansın da olur.
başka yere çıksaydı 14 günlük dağıtım iznimi ne o bide yolluk falan weriyolardı canım

hım anladım canım sağolll

bebeeem sefgülü gibi takılırsınız yine haftasonları kaçarsınız birbirinize :1hug:
evet canım yine ankarı yolları taştan sen çıkardın beni baştan türküsünü çıgırcam -tatlicadiarzu-
Kız gamıs 5 martta gel cuma aksamı . Bende ordayım5 mart ta 6 martta gece doncem

bakalım canım inşallah olursa süper olur ama opuyorumnanaktan

Olur olur. Cuma saat 13:30 de ankadayım cumartesı gece 12 ucagı ıle gerı doncem

kızlar bu akşam hwpiniz olunyaaa ben bi aksilkik olmassa bugün burdayım akşam hepinizi bekliyorum gündüz iş varkern doğru düzgün konuşamıyoruzz akşam gelinde 2 lafın belini kıralım

güzüm inşallah tarihlerimiz uyar balım güzz akşam gel bak bekliyom mutlaka

kııııııı nereye gidiyonuz buluşmalar falan olmuyo ama bizim de canımız çekiyoo

Aaa ılrzu nası yokkı hemen al bence

bende gelirim gamzeciimm akşama inş.

şimdi ben bi spor yapiiim hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

Canım gamısım aksam 9 da gelcem spordan. Gelınce hemen acarım netı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…