olur muu ya yanıyorum resmen göbişim,bacaklarım gece nasıl acıyo bi bilsenn
ısınmadan baslama. Ayrıca calısırken kaslar arasına laktık asıt bırıkır o asıtte daha sonra agrıya sebep olur. Sporun bıttıkten sonra terleyerek ya dans et yada kosu yap. 15 dk felan terleyerek ama. Bısıcın kalmaz o agrılarıda yapmaz o zaman
doğru söylüyosun ama yaparken beni görmen lazım ne laflar sayıyorum::))))biter bitmez hemen bi şişe su alarak kendimi koltuğa atıyprum.bu ilk günler diye ağrıyordur alıştıkça geçer,akşam da yürüyüşümü yapıyorum zaten.sağlam kafa sağlam vücut hesabı
lingoşşş hoşgeldin balım daha belli olmadı yaaeyvahedigeldismile
dün eşim provalarda kıbrısı seçmiş lingoşşş :sinifsinif: acep bugün nolcak
canım ben kendimi biliyorum birden sıkı başlamazsam arkasını getiremem.zaten 40 dk falan sürüyo,pilatesin zayıflatmadığını biliyorum canım ya.benim kilo almamın en büyük etkeni gece yemekleri oldu.yazmıştım ya paso yiyorum diye.şimdi yemekleri kestim vücudum sıkılaşsın diye de hareket yapıyorum.başka türlü baş edemem valla.çünkü klasik benim her sene böle olur.
günaydınnnnnnn kızlarrrr günaydıın opuyorumnanaktan
bugün hava çook güzelll :))) nasılsınız bakalım
hosgeldın canım
saol canım nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
Ay ben 58 gormeyelı cok oldu ne guzel ya
aynen devam ya hıc bısı yok zaman kısaldıkca heyecanım artıyo sadece. 3 ay sonra askımı gorecek olmanın verdıgı heyacan mutluluk var. Ole yanı
bende en son yaz tatilinde gördüydüm kaydirigubbakcemile sonra gaza geldim süper oldun falan bide spor malum daha sıkı gösteriyo ya yimeye başladım bi ara ayağımdan ötürü spor da yapmadım m 62-63 leri gördüydüm
ameliyat işi kesinleştimi kuzum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?