331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pilatesimi yaptım işte geldim burdayımmm.
ya sorma canım ya öle boşu boşuna aynı dersi aldık:)

Ay kız ne guzel ya plates felan. Bende ıstıyom ya

olur muu ya yanıyorum resmen göbişim,bacaklarım gece nasıl acıyo bi bilsenn

ama itiraf etmem gerekirse kendimi çok dinç hissediyorum .akşam yemeklerinden sonra bişey yemiyorum artık,abur cubur da yemiyorum.göbeğimi hep içime çekerek duruyorum gün boyu süperim süper:))))

olur muu ya yanıyorum resmen göbişim,bacaklarım gece nasıl acıyo bi bilsenn

ısınmadan baslama. Ayrıca calısırken kaslar arasına laktık asıt bırıkır o asıtte daha sonra agrıya sebep olur. Sporun bıttıkten sonra terleyerek ya dans et yada kosu yap. 15 dk felan terleyerek ama. Bısıcın kalmaz o agrılarıda yapmaz o zaman

doğru söylüyosun ama yaparken beni görmen lazım ne laflar sayıyorum::))))biter bitmez hemen bi şişe su alarak kendimi koltuğa atıyprum.bu ilk günler diye ağrıyordur alıştıkça geçer,akşam da yürüyüşümü yapıyorum zaten.sağlam kafa sağlam vücut hesabı

yanlısı yapıyorsun o kadar yogun baslama . Azar azar arttır ılk 15 dk ısın 30 dk yogun son 15 dk azaltarak bıtır son olrakta 15 kk dans kosu vs yap. Vucudu strese sokarsan kılo vermez.zaten plastes kılo verdırmıyo fazla. Sıkılastırır duzgun gorunur.

günaydınnnnnnn kızlarrrr günaydıın opuyorumnanaktan
bugün hava çook güzelll :))) nasılsınız bakalım

lingoşşş hoşgeldin balım daha belli olmadı yaaeyvahedigeldismile

dün eşim provalarda kıbrısı seçmiş lingoşşş :sinifsinif: acep bugün nolcak

canım ben kendimi biliyorum birden sıkı başlamazsam arkasını getiremem.zaten 40 dk falan sürüyo,pilatesin zayıflatmadığını biliyorum canım ya.benim kilo almamın en büyük etkeni gece yemekleri oldu.yazmıştım ya paso yiyorum diye.şimdi yemekleri kestim vücudum sıkılaşsın diye de hareket yapıyorum.başka türlü baş edemem valla.çünkü klasik benim her sene böle olur.

lingoşşş hoşgeldin balım daha belli olmadı yaaeyvahedigeldismile

dün eşim provalarda kıbrısı seçmiş lingoşşş :sinifsinif: acep bugün nolcak

amanınnnnn bu yafru vatandan çektiğimiz nedir tatlım yaa ohaoldumsmile merakla bekl,iyom sonucuu hemen açtım zatii burayıı kafamçokkarıştı

oo dewam yani pilatese kıs birden atağa kalktın yürüyüş pilates falan süpersin :lepi:
inş. hafataya bende yeniden pilatese başlıcamm kızlar yakım hedefime tam 900 gr kalmış bu sabah 58.9 çıktım :))) 58 oliim 2-3 gün pilates 2 günde yürücem :))))
ama kendime ödül verdiim kahvaltıya hamur işi ettim hemide kızartılanından :kedi: ohaoldumsmile

Ay ben 58 gormeyelı cok oldu ne guzel ya

saol canım nasılsın bakalım opuyorumnanaktan

aynen devam ya hıc bısı yok zaman kısaldıkca heyecanım artıyo sadece. 3 ay sonra askımı gorecek olmanın verdıgı heyacan mutluluk var. Ole yanı

Ay ben 58 gormeyelı cok oldu ne guzel ya

bende en son yaz tatilinde gördüydüm kaydirigubbakcemile sonra gaza geldim süper oldun falan bide spor malum daha sıkı gösteriyo ya yimeye başladım bi ara ayağımdan ötürü spor da yapmadım m 62-63 leri gördüydüm

BEN 66 KILOYUM BOYUMDA 165 HEDEFIM 58 FELAN AMA BAKCAZ YAZIN BI CAREINE AMA 60 KILO OLANLARLA BEDENIM AYNI NASI OLUYO BENDE ANLAMADIM

ameliyat işi kesinleştimi kuzum bilmiyorumkismile

EVET KESINLESTI 5 MARTTA GELCEK 14 MARTTA GITCEK 18 MARTA AMELIYAT SONRA ISTE DURUMUA GORE 1 HAFTAMI KALIR 3 GUNMU NE ZAMAN CIKARSA HAVA DEISIMINE GLCEK YANIMA 1,5 VERIRLER DIYO AMA BEN UMITLENMES ISTEMIYORUM GENEDE SIMDILIK 15 GUN SONRA IZNE GELCEK GERUI GITCEK MAYIS 17 DE GELCEK DIYE DUSUNUYORUM. SONRA VERMEZLERSE HAVA DESIMI G... GIBI KALMIM DEMI ORTADA. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…