BEN 66 KILOYUM BOYUMDA 165 HEDEFIM 58 FELAN AMA BAKCAZ YAZIN BI CAREINE AMA 60 KILO OLANLARLA BEDENIM AYNI NASI OLUYO BENDE ANLAMADIM
EVET KESINLESTI 5 MARTTA GELCEK 14 MARTTA GITCEK 18 MARTA AMELIYAT SONRA ISTE DURUMUA GORE 1 HAFTAMI KALIR 3 GUNMU NE ZAMAN CIKARSA HAVA DEISIMINE GLCEK YANIMA 1,5 VERIRLER DIYO AMA BEN UMITLENMES ISTEMIYORUM GENEDE SIMDILIK 15 GUN SONRA IZNE GELCEK GERUI GITCEK MAYIS 17 DE GELCEK DIYE DUSUNUYORUM. SONRA VERMEZLERSE HAVA DESIMI G... GIBI KALMIM DEMI ORTADA. :1shok:
çok acıktım bugün ben
anladım canım inş. bol yerinden verirler izni sempatiksalakcinni
spordan işte guclubacismile benimde boy 1 62 hedefim 55:)) ama 58 te gayet iyi görünüyo :1rolleyes:
58 oliimde kasmıcam hafta 4-5 gün spor yediklerime dikkat etcem yaza kadar ayda 1 kilo bilem versem 55 olurum öncelikli hedefim bu 58 i korumak hiç vermesemde yazın ben o 3 kilonun anasını ağlatırım sositososito sırnaşık şey
bız gevrek partısı vercez ısyerınde peynır domat gevrek ohhohhçok acıktım bugün ben
bende aynı fıkırdeyım yazın ıster ıstemez verıyo ınsan 3-4 kılo 62 felan lsam mayısa kadar o 4 dert degıl
hadi bakalım inş. olcas :enbuyukkk:
bız gevrek partısı vercez ısyerınde peynır domat gevrek ohhohh
[
hee kıı hastalar bırakmıyo öğlen arasına girdik nerdeyse hala azalmadıgızz gamze danasııı hastalar mı war başında kafamçokkarıştı nerdesin bebbeeem ya
bende aynı fıkırdeyım yazın ıster ıstemez verıyo ınsan 3-4 kılo 62 felan lsam mayısa kadar o 4 dert degıl
bız gevrek partısı vercez ısyerınde peynır domat gevrek ohhohh
[
siz öğle arasındayken bende ewii şölee bi hawalandırıp toplayayım birazcık bayanssulusmile
afiyet olsun size öptüm opuyorumnanaktan
siz öğle arasındayken bende ewii şölee bi hawalandırıp toplayayım birazcık bayanssulusmile
afiyet olsun size öptüm opuyorumnanaktan
aynıı ben ya :roflol:bende bayılırım hamur olsunda hepsıne bayılırım
öptüm canım gel yine müjdeli habver vercem inşallah:1rolleyes:
gamıs saat kacta bellı olcaka kız
kolay gelsın
canım suan bellidir ama daha benimki aramadı bekliyom canım yaa bide akşama kadar aramazsa napcam ben bu merakla gün geçmez:1no2:
aramaz mı hiç kuzum belli olunca arar mutlaka...biliyodur merak ettiğinii
ayrıca bizde merak ediyos kaydirigubbakcemile3
canım suan bellidir ama daha benimki aramadı bekliyom canım yaa bide akşama kadar aramazsa napcam ben bu merakla gün geçmez:1no2:
orYok ılarzu sekerım ne veterınerı muhasebe benım meslekte orda ole yazmasın benm adam gorup anlamasın dıye yazdım. Asker eslerı ıle muhabbet ettıgımı bılıyoda hangı sıte oldugunu bılmıyo. Gercı yazılanları okursa anlar ama o kadar sabırlı degıl hayatta okuyamaz. Ondan veterıner yazdım. Dırek kafadan elesın.
pilatesimi yaptım işte geldim burdayımmm.
ya sorma canım ya öle boşu boşuna aynı dersi aldık:)
Ay ben 58 gormeyelı cok oldu ne guzel ya
BEN 66 KILOYUM BOYUMDA 165 HEDEFIM 58 FELAN AMA BAKCAZ YAZIN BI CAREINE AMA 60 KILO OLANLARLA BEDENIM AYNI NASI OLUYO BENDE ANLAMADIM
EVET KESINLESTI 5 MARTTA GELCEK 14 MARTTA GITCEK 18 MARTA AMELIYAT SONRA ISTE DURUMUA GORE 1 HAFTAMI KALIR 3 GUNMU NE ZAMAN CIKARSA HAVA DEISIMINE GLCEK YANIMA 1,5 VERIRLER DIYO AMA BEN UMITLENMES ISTEMIYORUM GENEDE SIMDILIK 15 GUN SONRA IZNE GELCEK GERUI GITCEK MAYIS 17 DE GELCEK DIYE DUSUNUYORUM. SONRA VERMEZLERSE HAVA DESIMI G... GIBI KALMIM DEMI ORTADA. :1shok:
or
biliyor benimki nickimi bilekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?