331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım inş. bol yerinden verirler izni sempatiksalakcinni

spordan işte guclubacismile benimde boy 1 62 hedefim 55:)) ama 58 te gayet iyi görünüyo :1rolleyes:
58 oliimde kasmıcam hafta 4-5 gün spor yediklerime dikkat etcem yaza kadar ayda 1 kilo bilem versem 55 olurum öncelikli hedefim bu 58 i korumak hiç vermesemde yazın ben o 3 kilonun anasını ağlatırım sositososito sırnaşık şey

gızz gamze danasııı hastalar mı war başında kafamçokkarıştı nerdesin bebbeeem ya

bende aynı fıkırdeyım yazın ıster ıstemez verıyo ınsan 3-4 kılo 62 felan lsam mayısa kadar o 4 dert degıl

çok acıktım bugün ben
bız gevrek partısı vercez ısyerınde peynır domat gevrek ohhohh

[

afiyet olsunn bayılırım sıcacık gewreğe delikafadulden

siz öğle arasındayken bende ewii şölee bi hawalandırıp toplayayım birazcık bayanssulusmile
afiyet olsun size öptüm opuyorumnanaktan

gızz gamze danasııı hastalar mı war başında kafamçokkarıştı nerdesin bebbeeem ya
hee kıı hastalar bırakmıyo öğlen arasına girdik nerdeyse hala azalmadı
bende aynı fıkırdeyım yazın ıster ıstemez verıyo ınsan 3-4 kılo 62 felan lsam mayısa kadar o 4 dert degıl

bız gevrek partısı vercez ısyerınde peynır domat gevrek ohhohh

[

ohh en sevdiğim şey şimdi olsada yesem kapını önünde simitci var ama domatla peynir yok

bende bayılırım hamur olsunda hepsıne bayılırım

gamıs saat kacta bellı olcaka kız

canım suan bellidir ama daha benimki aramadı bekliyom canım yaa bide akşama kadar aramazsa napcam ben bu merakla gün geçmez:1no2:

aramaz mı hiç kuzum belli olunca arar mutlaka...biliyodur merak ettiğinii

ayrıca bizde merak ediyos kaydirigubbakcemile3

aramaz mı hiç kuzum belli olunca arar mutlaka...biliyodur merak ettiğinii

ayrıca bizde merak ediyos kaydirigubbakcemile3

akşamda arayabilirim demişti evet canım biliyorum o gün bende sen beklerken çok merak ediyodum

ben yemeğe gidiyorum canlarım yemekten sora gelcem

canım suan bellidir ama daha benimki aramadı bekliyom canım yaa bide akşama kadar aramazsa napcam ben bu merakla gün geçmez:1no2:

ah kuzum ılk fırsatta arıcaktır. duramaz aramadan . bazen ellerınde olmuyo malesef.
dun benımkı msn gelcektı. gelemedı aradı. komutanı 14.000 adt harıta var onları saycakmısım dedı. ay dedım ne sayıyon 14000 tanemıs ıste dedım guluyo. mantık yok hakkaten

or

pilatesimi yaptım işte geldim burdayımmm.
ya sorma canım ya öle boşu boşuna aynı dersi aldık:)

biliyor benimki nickimi bilekaydirigubbakcemile2

Ay ben 58 gormeyelı cok oldu ne guzel ya

boshayallersmilealkisalkisalkis

or

biliyor benimki nickimi bilekaydirigubbakcemile2

benimkide biliyo hatta o yazmıştı bu nicki delikafadulden söz zamanı netten araştırma yaparken burası çıktı resimleri göremeyince üye ollim dedim ne yazsam nicke derken aramısda böle bi geyik wardı aldı pc yi yazmıştı jujum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…