331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lingoşum sende musaıt değilsin heralde
güzcüm de gitti alındım ama güz neyse ...
terkedilme günüm bugün herhal-tatlicadiarzu-

canım kusura bakma tlf elimde intten araştırma yapmaça çalıştık ama tamda anlamıyom ki eyvahedigeldismile

geldım geldım sızde gelmısınız

şimdi nasılsın güz aynı moral bozuklugu bende de var bende gerginim mutsuzum aslında kolay değil 9 ay bekleyeceğiz evinden düzeninden ayrı

biri daha küçük lap top kullanıyom ben ama diğeri hakkında benimde bi bilgim yok...kardeşim üni. son sınıfta yüksek lisans için çalışıyo notebook daha kullanışlı oalbilir ama daha mı hassastır nası bişeydir bilmiyomki ya

ben hep burdaydım zaten güzcüm sadece sigara içmeye gitmiştim o ara gittiğimide yazmıstım zaten

şimdi nasılsın güz aynı moral bozuklugu bende de var bende gerginim mutsuzum aslında kolay değil 9 ay bekleyeceğiz evinden düzeninden ayrı

biliyorum kız sıgaraya gıttıgını. aman yemısım evını. zatı canım sıkkın benımkı ne bu gaz benı 1 aydaha ıdare eder

sadece sordum haberın varmı dıye. bı arastır kım oldugunu ogrenırsen sevınırım dedım hemn bozuldu.

ay gee kactı bu kız ne dıyım artık.

ayy kızlar noldu yaa (( kusura bakmayın anlamadımdan forum forum bakmak zorunda kalıyom dağılmışsınız mafoldumben

gunaydın nbsasmaz. kımseler gelmemıs cumartesıya hatunların k.. sınek ucusuyo galıba

evet canım haklısın.sen nasıl oldun?dün ikizlerin kavga günüydü herhalde bende eşimle tartıştım:))))

sanırtım olabılır. bızımkı tartısma dan degısık bırseydı ya. ben onu suclamadım o alındı bana guvenmıyomusun dıye. bende dedım guvenmesem bole konsuyoolmazdım daha farklı konusurdum felan dedım. ya ahıc sorunlar hakkında konusamıyorum esımle bence tek eksıgımız bu. mesela ben yanlıs anlamısım bıraz anla demı kız gormus yanlıs anlamıs boyle olmadıgını tatlı dılle anlat bıtsın gıtsın yok hemen sınırlenır. yada bı elestırı yapayım hemen vıdıvıdı ya gıryo. canımı sıkıyo

çabuk parlayan birisin sanırım sende.bir anda parlıyor ve sonra hemen üzülüyorsun.bende öyleyim.aslında önceleri kendime kızardım ama sonra,eğer o böyle yapmasa bende bunları konuşuyor olmazdım.onunla ilgili olmayan konular için de geçerlidir bu.çünkü sonuçta zemini o hazırlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…