331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünde çok kalmamışsınız sanırım.bende gelemedim aklım hep burdaydı ama:)))

evet sızdede aynı sorun var demı. o zemın hazırlıyo cıleden cıkartıyo. sonra en son olayda ne var bu kadar sınırlenecek deyıp ısın ıcınden cıkıyo ama o sevıyeye getırdıgının farkında olmuyo demı. haklıyken haksız cıkartıcak utanmasa

dun ben cok kalamadım. eve 830 geldım zatı
sonra murat actı msn kavga edıttık sonra aradı bıde orda konustuk
o sınırle steye bı gırdım cıktım sadece . sonra baktım kızlarda dagılıyo yava s yavas bende cıktım

siz neden kavga ettınız onemlı bırsey varmı

emin ol bizimde hep aynı konular dediğin gibi öncesinde yapıyor zemin hazırlıyor,dün ben konuşunca da ya ben ne yaptım sana ,neden böyle konuşuyoırsun bişey mi oldu....bunun gibi şeyler...

bır an msnde arama benı ızne gelene kadar msnyede gelme dıye yazarken buldum
allahtan aklım basıma erken geldıde enter basıp gondermedım. bır an kafa attı asker oldugunu unuttum

sen yine çabuk fark etmişsin ben ditek enterliyor ya da söylüyorum :))))

Yok ben farkettım cunku o da askerde fazla usyume gelmıyo normalde mesala kızcagı seylere askerde daha ılımlı oldu. Oda benıanlamaya calısıyo sanırım. Ne kadar sıkıldıgımın farkında. O yuzden bende fazla ustune gıdemıyorum. Yoksa o da anlayıslı olmasa bende soylerdım.

geçecek geçecek şu zaman,ve normal yaşantımıza geri döncez.o zaman herşey daha rayında olacak.aslında eşime arada sitem ediyorum ama bu süreç iyi oldu aslında ne kadar iyi bir eşim olduğunu daha iyi anladım.pek bi sabırlıymış canım ya:))))gerçi bunu bi de sölemese daha makbule geçecek ama neyse.ben seni hep idare ediyourm sen 5 ay sabredemiyosun diyo.

Eh tıpık ıkızler ne zamn neyapar bılınemzkı

öyle valla ne olcak bizim halimiz:)))
eee sen neler yapıyorsun başka?yalnız kalıyordun di mi sen?gerçi şimdi eşinde gelecek kısa süre de olsa ynına.

Evet gelcek. Sımdılıı kardesım var ıste 5 gundur felan bende bır hafta daha kalır sanırım sonrada esım gelcek ole. Aynı devam
sen ızmırdeydın demı bı ara ıstersen bulusup konusurz kordonda

Kız nere gıttın. Benım kı aradı karakola gonderıylarmıs 1 hafta lıgına.

Haberleselım bı aksam bulusalım canım oturup dertlesırız

canım ya kusura bakma çıkmak zorunda kaldım ama hemen geldim bak.şimdi de sen yoksun

Ben burdayım kız 2 YE KADAR MESAYIM

bugün de mi çalışıyorsun?eşini niye 1 haftalığına karakola vermişler?

az önce bir haber okudum.bu evvde teknoloji yasak diye.aile eve tv anteni bile bağlatmamışlar,evde kitap okuyarak,sohbet ederek zaman geçiriyorlar.çocuklarına ödev için okuldaki netten faydalanın,evde de kitaplardan araştırın demişler,18 yaşına kadar cep teli yasak...bunun gibi şeyler.ve bu sayede birbirlerine daha fazla vakit ayırabiliyorlar,çocukları daha sakin.ne güzel ya valla imrendim ama bunu uygulamak çok zor olsa gerek.bi de çocuklarımız arkadaşlarıyla yüzyüze görüşüyor daha sosyal falan diyorlar.gerçekten doğru.tvnin karşısında geçen vakit,internette,bilgisayar oyunlarında geçen vakit inanılmaz derecede fazla.

Evet canım 2 ye kadar mesayım var.
Bırseyler varmıs 1 hafta karakola gıtcek.mıs.
Evet teknolojı ıı ama ınsan yabancılayo bırbırıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…