331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umarım ya bıde bı sıkıntı cıktı basıma . Pazartesı gıtcek 1 hafta kalcakmıs

nereye gitcek nerede 1 hafta kalacak anlamadım.güzelce anlat arkadaşım.ameliyat işi ne durumda.o süreçte neler olacak,nerede kalacak,yanında ne kadar kalacak

Pazartesı karakola gıtcek orda gorev yapcak 1 hafta kalcak
5 martta ankarada buluscaz 6 martta ızmıre gelcez 14 martta gerı gıtcek 18 martta amelıyat olcak sonrası artık amelıyatın durumuna baglı

Amelıyattan sonra kac gun hava degısımı verırler bılmıyoruz ama 1,5 ay verırler dıyo benımkı. Ole olursa askerlıgı safak 13

18 martta gıder sanırım 25 martta kadar gerı gelır

Oo sen coktan gıtmısın ble neyse sonra gorusuruz dım artık,

Kızlar epeydir yoktum
Çünkü saymakla günleri bitiremedim
Kardeşim şimdi Şırnakta arşiv düzenliyor
Cep kullanamıyor ama 2 günde 1 falan arayabiliyor
Geceleri çalışıyor gündüzleri uyuyor
Bugün dönüş biletini aldım
Ama şafak bitti sanmayın Mayıs 16sında gelecek
Tutturdu şimdiden al diye
Bende sevindirik olsun dedim uçak bileti aldım opuyorumnanaktan

merhaba.evet bayadır yoktun özlettin kendini.cep teli olmaması zor bi durum,ama en azından 2 günde bir görüşüyor olmanız iyi.biletini almakla iyi yapmışsındediğin gibi psikolojik olarak rahatlar:))))

merhaba.evet bayadır yoktun özlettin kendini.cep teli olmaması zor bi durum,ama en azından 2 günde bir görüşüyor olmanız iyi.biletini almakla iyi yapmışsındediğin gibi psikolojik olarak rahatlar:))))

Uçak bileti aldığımı duyunca
Daha bi sevindirik olacak kaydirigubbakcemile3

aaa daha uçakla gideceğinden haberi yok mu?:))))bence söleme o zaman sürpriz olsun

aaa daha uçakla gideceğinden haberi yok mu?:))))bence söleme o zaman sürpriz olsun

Azcık düzgün bi otobüs olsun
23 saat çekilmez dedi
Bende uçak bileti aldım henüz haberi yok
Sorarsa ulusoy falan yoktu yerel bi firmadan aldım dicem
Delirecek aklinialirimsmile

offf o kadar da üzme yaaaa.tamam en azından söyleme ama hiç değilse de ki sen şimdi bunu düşünme o zamna gelince görürsün ben seni zor durumda bırakmam de:)

offf o kadar da üzme yaaaa.tamam en azından söyleme ama hiç değilse de ki sen şimdi bunu düşünme o zamna gelince görürsün ben seni zor durumda bırakmam de:)

Bu şakadan yarım saat kadar sonra
Bileti ona fakslamayı düşünüyorum sempatiksalakcinni

Biliyorsunuzdur bu aralar Şırnak Hakkari gibi birinci terör bölgelerinde
Askerlerin çarşı izninin olmamasından dolayı erken terhisleri gündemde
Onun kesinleşmesini bekliyordu ama
Yine de dayanamadı bilet diye tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…