331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gamıs kız noldu sana kuzum. Gelınce haber ver merakta bırakma bızı

Ayyyyyyyyyyyyyayaaaaaaaaaaa nırdesınız

Kjımse yokkı sende dıegr topıklerdesın sanırım gozukmuyorsun . Ay herkes sozlesmıs demı gelmıyolar

evet balım bi oraya bi buraya yetişmeye çalışıiim 2 tane de topiğim var ya gül reçelim anca

işler de bu hafta yoğun olacak benim bidenem

selamlarrr.gamiş geçmiş olsun canım ya,iyi ol hemen toparlan,kocacığın üzülür sonra.
ilarzu resmi ekle bir an önce meraklandırma bizleri ama bu kadar.
sahrud kızlar hep böle .ama eminin plakalara girince hergün gelirler:)))

evet balım bi oraya bi buraya yetişmeye çalışıiim 2 tane de topiğim var ya gül reçelim anca

işler de bu hafta yoğun olacak benim bidenem

BENIMDE OLEL BAKMA AMA KIMSE OLMAYINCA RAHATSIZ OLUYOM BURDA. BIRILERII NOBETI ALSIN DIYORUM :d

hoş bulduk canım..yine yaptım pilatesimi,saat 5 e doğrudu sitenin spor aletleriyle çalışacağım.tam gaz devam yani:)))

Harıkasın valla. Daha cok zamanımız var nerden baksan 2 ay var
bende basladım bugun tekrardan. Askım 12 gun sonra gelcek 1-2 daha verebılırsem harıka olur

Kızlar söylemeyin askerlere
Geldiklerinde sürpriz olsun kaydirigubbakcemile2
Hadi ola ki onun beklediği kadar veremezseniz de mahçup olmazsınız

nbsasmaz bebeğim ne resmi ekleyeyim gülüm bidenem

Harıkasın valla. Daha cok zamanımız var nerden baksan 2 ay var
bende basladım bugun tekrardan. Askım 12 gun sonra gelcek 1-2 daha verebılırsem harıka olur
hım iyi olur bence de.
Kızlar söylemeyin askerlere
Geldiklerinde sürpriz olsun kaydirigubbakcemile2
Hadi ola ki onun beklediği kadar veremezseniz de mahçup olmazsınız
benim eşimin haberi bile yok o zaten zayıf halimi hiç sevmiyor.ama daha önce de söyledim ben sadece eşim için değil kendime baktığımda iyi hissetmem için zayıflamak istiyorum.çünkü buraya geldiğimden beri baya bi kilo aldım ve çok üzüldüm kotlarım sıkıyor diye.
nbsasmaz bebeğim ne resmi ekleyeyim gülüm bidenem
canım hani demişsin ya bi gelinlik var,ilerleyen saatlerde eklerim diye onu dedim:)))

BEN SOLEMEDIM ZATI KAMERADA BOLE Dh sısman cıkıyorum sankı neden acaba

Kızarsa hayatım hasretinden eridim bittim dersin aklinialirimsmile
Kadın aklı nelere çözüm bulmaz ki dimi kaydirigubbakcemile3
Ayrıca kilo ve üzüntü kısır döngüdür
Üzüldükçe kilo alırsın
Kilo aldıkça üzülürsün
O yüzden önce üzüntüyü bırakmalısın

dun ruymda gordum. hava alanında bulustum bole boynuna sarıldım oda bana sonra o yuzume bakmak ıstıyo ben bırakmıyorum boynunu kaldım ole hıcikerek aglamaya basladım dur canım aglama bıttı bak dedi ben yınede bırakmak ıstemıyodum sankı kaybolcak hemen gerı gıtcek gıbı..........

nb senın kıkon normal zatı kotların kucuk kotları degıstırsende olur

doğru söylüyorsun kadın aklı di mi:))))
canım ya aslında üzüntüden değil anne yemeklerinden,hiçbişey yapmamaktan kilo aldım.ankarada yemek yap,temizlik,alışverişler...ama şimdi öle mi bi de ben sabaha karşı yatıyordum ve gecede hem atıştırıyordum şimdi erken yatıyorum akşam yemeğinden sonra çayın yanına abur cubur almıyorum.yani anlayacağın çok ciddi boyutta değil ama küçük hatalarımı çıkardım hayatımdan.böyle daha bi dinç oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…