331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee tama bitanesi görmüşsünüzdür kesin gelinliği pronavias 2009 veya 2008 modeli idi

ay canım yaaaa.çok mu zöledin sen kocişini:)))
nb senın kıkon normal zatı kotların kucuk kotları degıstırsende olur
kandıramazsın beni:))))

Evde elma bulundur
Çok acıktığında bi elma ye acaip faydası oluyor
Yemek konusunda da burda çok güzel tarifler var
Ben sürekli yeni bişeyler deniyorum eşim bayılıyor :kedi:

şafağımız:239 34 hafta:dance:turkbayragi

ay canım yaaaa.çok mu zöledin sen kocişini:)))

kandıramazsın beni:))))

ozledım tabı . ozlememk eldemı 3 ay oldu gormeyelı
ne kabdırcamkı boyun varmıs kaldırır . ben gıbı 165 - 66 kılo degılsınya .ben genede mennunum.

gamıs kıs noldu anlatsana neyın var

ozledım tabı . ozlememk eldemı 3 ay oldu gormeyelı
ne kabdırcamkı boyun varmıs kaldırır . ben gıbı 165 - 66 kılo degılsınya .ben genede mennunum.

gamıs kıs noldu anlatsana neyın var

canım yaa cumartesi akşamı diyodum yaa boğazım yanıyo diye sabah bi kalktım kamyon carpmıs gibiyim kalktıgım zaman yıgılıp kalıyorum bugünde çok kötüydüm ama serum taktırdım biraz kendime geldim offf çok kötü hasta olmakmirmirmirmir

gamıs kız nıye geldın ıse rapor alsana

çok geçmiş olsun gamişim dinlenmeden geçmez hayatısı ya

daha ii olmana sevindim ama keşke izin alsaydın ya.serum yedikten sonra hala nasıl ayakta duruyorsun aferin yani sana.

gamıs kız nıye geldın ıse rapor alsana
canım yaa 2 arkadaş yıllık izne ayrılı o yüzden hiçb,ir sekilde izin alamıyorum
çok geçmiş olsun gamişim dinlenmeden geçmez hayatısı ya
sağol tatlım
daha ii olmana sevindim ama keşke izin alsaydın ya.serum yedikten sonra hala nasıl ayakta duruyorsun aferin yani sana.

evet canım yaaa büyük bir güç gösterisinde bulunuyorum suan sesim bile çıkmıyorakannehir

ben pc başında yedim mısırımı şekerler

sabah da çorba içtim bardak çorba ekmeksiz

ara öğünümde meyveli yoğurdun içine kepekli biskuvi doğradım 2 tane onu yedim

şimdi de mısır yedim ama çok güzeldi az geldi ekmeksiz doyulmuyooor

yemeğe mi gittiniz?nerelerdesiniz kızlarrrrrr

canım yaa burdayım bende hastalarla uğraşıyorum sesim cımıyo konusamıyorum hala daha hastalar laftan anlamıyooo napıcam bilmiyorum allahtan ılımlı biriyim asabi biri benim yerimde olsa kesin birinin gırtlagına yapışmıştı

2 gündür hiçbir şey yemedim şuan çok açım cokacimcoook

hanımlar naparsınız ses yok tık tık

hastalara de ki daha yeni serum yedim bi de sizinle uğraşamam uleynnn

ben gidiyom kızlar bari erken çıkayım biraz yatıp dinleneyim uzun süredir bu kadar ağır grip olmamıştım moral de iyice bozulunca bağışıklığm iyice düştü öptüm sizi

ben gidiyom kızlar bari erken çıkayım biraz yatıp dinleneyim uzun süredir bu kadar ağır grip olmamıştım moral de iyice bozulunca bağışıklığm iyice düştü öptüm sizi

canım bence de git güzelce dinlen,moralini yüksek tutmaya çalış,biliyorum zor ama dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…