331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burda bildiğim kadarıyla sadece 2 arkadaşa uzun dönem çıktı.diğerlerimiz kısa dönem.

Asıl orda kalsa daha kötü şeyler olacaktı
Adı sürgün ama güvenlik nedeniyle gönderilmiş
Haberlerde seyrettiğimde hiç kardeşimle bağlantısı olduğunu düşünmemiştim
Ama ordan ayrılması çok iyi olmuş

hım eğer öyleyse iyi olmuş o zaman dediğin gibi.aman iyi olsunlar,sağlıklı olsunlarda.valla zaman geçtikçe daha bi burnumda tütüyor kocammm

Azcık kafayı yardırmış ama ucuz kurtulmuş
Yahu Şırnakta sınırdasın be çocuğum azcık uslu dursana
Ama yok illa bi haylazlık yapacak

oğlun sanırım, oslun olcak o kdr , aman ezdirmesin kendini bence tabi askerede azcık daha dikkat lazım :) bu arada bayanlar özel oucak belki ama 14 şubatta siiznkiler bişi düşündümü

Yok kardeşim ama çalışan annenin çocukları olarak
Ben büyürken onu da büyüttüm
O yüzden biraz annelik ablalık arası bi durumum var

benimki düşünmemiş ama ben ona kocaman kalpten bi paket çikolata gönderdim. içine 2 yıl önce sevgililer gününde çektirdiğimiz resmi oğlumuzun ilk ve onsuz geçen doğum gününde çektiğim fotoğraflarını bide en sevdiği karpuzlu sakızlardan koydum. pazar günleri kargo teslimat yapmadığı için cumartesi günü gitmiş. arkadaşı paketi 14üne kadar saklamış. aradığında çok mahçup oldum aşkım ben bişey düşünemedim gönderemedim sabah sabah birsürü kişinin ağzını tatlandırdın dedi :)

bu arada şafak 85 az kaldı kızlar....

ne güzel düşünmüşssün, bende bir ayakkabı kutusunu aldım kırmızı ince bir karton kağıtla kapladım içini elyafladım kırmızı küçük kalpler koydum,bir sürü renkli renkli mektup yazdım,resimler koydum fotoshopta sevgililer günü kartları yaptım boynuna taktığı cüzdanına koysun die,havlu kenarına isimlerimiizi işlettim yeşil asker iç çamaşırları koydum:) kendi tokaama parfüömümü sıkıp gönderdim,14 şubat gecesi saat 3te komutanı vermiş , aralıksız ağladım dedi,o sadace kutlamıştı,ama bu bizim ilk sevgililer günümüzdü ve de nişanlıyız açıkçası kuruda olsa bi çiçek beklior insan

Kızlar hediye gelir geçer
Sevdikleriniz sağlıklı olsun gerisi boş
Benim eşim yanımdaydı ama bel ağrısından ayakta duramıyordu
Tuvalete bile ben götürüyordum o derece kötüydü bilmiyorumkismile
Buna rağmen hediyemi ihmal etmemişti
Ama keşke sağlıklı olaydı da hediyesi olmayaydı

çok haklsıısn tabiki çok çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur,,
önce sağlık pektabiiki , mal mülk içinde yüzsen nolur sağlık olmazsa, ama insan bi düşünüldüğünü bilmke istiyor sevgiden şüphe etmek de değil ,orda bile bana soruo paran varmı bişi lazımmı die, belki beni işyerinden duyduğum örnekler de etkiledi, napalım haklısın sağlık olsun

Hediye kimi mutlu etmez ki
Ama onların bize vereceği en büyük hediye sevgidir opuyorumnanaktan
Arkadaşlarına zümrütler pırlantalar hediye edilebilir
Ama içten bi gülücük sıcacık bi sarılma hepsinden daha değerli değilmidir
Arkadaşların kendi hediyelerini gösterip hava atarkene sana ne geldi derlerse
O bana hayatını hediye etti dersin şişip kalırlar kaydirigubbakcemile3

ne mutlu eşine hayata senin gibi bakabilen birine sahip olduğu için linguist iyiyiz ben biraz nişanlımından şikayet ediordum sahrud beni durdurdu :

gunaydınlar kızkuruları :)))))))
amanın kımse yokkı . mesaınız baslamadı sanırım hatunlar

sözleştinizmı kızlar bugun gırmeyelık kk dıye. saat 9,30 gectı hala kımse yok. assonra ısım basıma cıkar bırebır dokulursunuz muhabetın zırvesıne cıkarsınız he

günaydın 331 güzelleeeri ben de geeldiiiiimmm

cumaretsş günü çeyizim yok emme gelinlik bakıyoruz beğendiğim gelinliği 1400 yaparız dediler

size fotosunu ekleyeceğim gün içerisinde

gunaydın ılarzu.

dugun yakın sanırım gelınlık olayına gırdıgıne gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…