kızlar keyifler tavan yapmış bakıyorum daoh valla yazılanları okuyunca bende sevündürük oldum hihhihi
Son günlerde ne yapcağımızı çok iyi biliyorum. Hepimiz alışveriş yapcaz, yeni ciciler alacaz :))
ya evet güneş kremleri plaj havlusu plaj terliği aşkıma deniz şortu yeni cici bavul alma isteğim var =) tişörtler fln
Balayı için gerekli her türlü alet edevat
o gelincede ilk günden koşturmaca beyaz eşya yatak odası salon takımı oturma odası halılar perdeler gelinlik kına elbisesi falan filllaann
Siz ne zaman evlendiniz ki :uhm:
ya evet güneş kremleri plaj havlusu plaj terliği aşkıma deniz şortu yeni cici bavul alma isteğim var =) tişörtler fln
Balayı için gerekli her türlü alet edevat
o gelincede ilk günden koşturmaca beyaz eşya yatak odası salon takımı oturma odası halılar perdeler gelinlik kına elbisesi falan filllaann
idenim valla aynen bizde öle olucaz tamamen dolu olucaz ve balayı içinde alışverş yapmak lazım harbiden yaw off bide o çıktı :roflol: kızlar sizin düğün tarihler ne benim 10 temmuz sositososito
kız iden çok erkenmiş sizinkide yaw
balayı için nereyi düşündün canım
Haaaaa aklinialirimsmile Şimdiden mutluluklar canım.yo kkıııı
evli deilim
o bi şakadan böyle kalmıştı değiştirmedim
13 Haziranda düğünümüz =)))
Kız senin müstakbel koca adayın biraz zalim mi ne... karşısındakine üzüldüm vallaya evet yeni giden uzun dönemler soruyomuş aşkıma abi şafak kaç die
oda diyomuş ben gidiyom düğünü yapıom çocuğu yapıom çocuk 15 günlük oluo sen gelion
Annaşıldı tokat muhabbeti kaydirigubbakcemile3Canım biraz Marmaris te kalıcaz Biraz Bodrumda sonrada memlekete TOKATA gidicez :))
çünkü başka tatil şansımız yok aşkım işe yeni girmiş olcak
Kızlar MySoul la görüşen var mı aranızda... geçen sevgilisi aramamıştı, sonra da buraya yazmadı...
Haaaaa aklinialirimsmile Şimdiden mutluluklar canım.
Kız senin müstakbel koca adayın biraz zalim mi ne... karşısındakine üzüldüm valla
Annaşıldı tokat muhabbeti kaydirigubbakcemile3
Kızlar MySoul la görüşen var mı aranızda... geçen sevgilisi aramamıştı, sonra da buraya yazmadı...
bende merak ettim şimdi.umarım kötü bişey yoktur.
bende merak ettim şimdi.umarım kötü bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?