331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar keyifler tavan yapmış bakıyorum da oh valla yazılanları okuyunca bende sevündürük oldum hihhihi

ohooo zaten son 10 u saymak bile aklımıza gelmez.ay ne güzelll olur valla.kızlar o değilde farkında mısınız son günleri düşünür olduk.bu günlere geleceğimi hiç düşünemezdim valla zaman geçiyor ya ne güzellllll

Son günlerde ne yapcağımızı çok iyi biliyorum. Hepimiz alışveriş yapcaz, yeni ciciler alacaz :))

kesinlikle kızlar son 10 gün kalmış ben ne düşüneyim ne alsam acaba hangi maskerimi yapsam falan bunları düşünüerek geçiverir

Son günlerde ne yapcağımızı çok iyi biliyorum. Hepimiz alışveriş yapcaz, yeni ciciler alacaz :))

ya evet güneş kremleri plaj havlusu plaj terliği aşkıma deniz şortu yeni cici bavul alma isteğim var =) tişörtler fln
Balayı için gerekli her türlü alet edevat
o gelincede ilk günden koşturmaca beyaz eşya yatak odası salon takımı oturma odası halılar perdeler gelinlik kına elbisesi falan filllaann

Siz ne zaman evlendiniz ki :uhm:

idenim valla aynen bizde öle olucaz tamamen dolu olucaz ve balayı içinde alışverş yapmak lazım harbiden yaw off bide o çıktı :roflol: kızlar sizin düğün tarihler ne benim 10 temmuz sositososito

idenim valla aynen bizde öle olucaz tamamen dolu olucaz ve balayı içinde alışverş yapmak lazım harbiden yaw off bide o çıktı :roflol: kızlar sizin düğün tarihler ne benim 10 temmuz sositososito

önce ben önce beeeennn =)))

yo kkıııı
evli deilim
o bi şakadan böyle kalmıştı değiştirmedim
13 Haziranda düğünümüz =)))
Haaaaa aklinialirimsmile Şimdiden mutluluklar canım.

ya evet yeni giden uzun dönemler soruyomuş aşkıma abi şafak kaç die
oda diyomuş ben gidiyom düğünü yapıom çocuğu yapıom çocuk 15 günlük oluo sen gelion
Kız senin müstakbel koca adayın biraz zalim mi ne... karşısındakine üzüldüm valla
Canım biraz Marmaris te kalıcaz Biraz Bodrumda sonrada memlekete TOKATA gidicez :))
çünkü başka tatil şansımız yok aşkım işe yeni girmiş olcak
Annaşıldı tokat muhabbeti kaydirigubbakcemile3

Kızlar MySoul la görüşen var mı aranızda... geçen sevgilisi aramamıştı, sonra da buraya yazmadı...

Haaaaa aklinialirimsmile Şimdiden mutluluklar canım.

Kız senin müstakbel koca adayın biraz zalim mi ne... karşısındakine üzüldüm valla

Annaşıldı tokat muhabbeti kaydirigubbakcemile3

çok zzalimdiirr oo:)))
yazık dedm ya yuh napıyım banane dio öyle rahatlıyorum dio
ayrıca teşekkür ederim canım düğünüme beklerim herkezleri
hiç 3 ay sonra evlenicek insan tipi yok bende ama tek derdim tezkere =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…