1,70 yada 1,71 boyum var =))
67 kilodayım bazen 66 oluyo fln öyle işte 5 kilo vermek istiyorum((
ya ben de 7 kilo ile o topiği kaçırıyorum yaaa mafoldumben
benimkisi yemeğe gitmeden önce arıyo zaten işte olduğum için çok konuşamıoruz ama 5-6 dk yetiyo işte akşamda yemeğe gitmeden arıyo genelde ikimizde alıştık seslerimizi duymadan yemek yiyemiyoruz yesekte doyduğumuzu anlamıyoruz.buda benim zararıma =))
boy iyi ben 5 kilo verem diom
annem biyerden bağırıyo ye yemeğiniiii die
herifim bi yerden sen iyisin dio nasıl gaza geliyim ben hee
bu yaptıkları insanlığa sığarmı hee sığarmııı =))))
Doyduğunu anlamıyon ha... normalde boğazımdan geçmiyo derler aklinialirimsmile Muhtemelen doğru da diyon annen ve eşin... Fiziğinin güzel olduna şüphem yok kaydirigubbakcemile5benimkisi yemeğe gitmeden önce arıyo zaten işte olduğum için çok konuşamıoruz ama 5-6 dk yetiyo işte akşamda yemeğe gitmeden arıyo genelde ikimizde alıştık seslerimizi duymadan yemek yiyemiyoruz yesekte doyduğumuzu anlamıyoruz.buda benim zararıma =))
boy iyi ben 5 kilo verem diom
annem biyerden bağırıyo ye yemeğiniiii die
herifim bi yerden sen iyisin dio
nasıl gaza geliyim ben hee
bu yaptıkları insanlığa sığarmı hee sığarmııı =))))
Yaw nolcak.. 60 lı kilolarda olan da çok var orda...ya ben de 7 kilo ile o topiği kaçırıyorum yaaa mafoldumben
Dulcinea İyiyim canım sadece o kadar bunaldımki artık nete girmek gelmedi içimden..
Kızlar bu 1 ay 29 gün olayı beni acaip mutlu yaptı :dance:
lingoşum beni merak etmişssin bizim işyerinde bğlantımızı yalama etti gıcıklar bi veriyolazr bi vermiyolar yeni kural artık işyerinden internete giremiyeceğim sinir oldum hepsine sanki işimizi aksatıyoruz böyle yaptıkları zaman hiç çalışasım gelmiyo uyuzlar:dilcikar: hepsininde tipi böylee-tatlicadiarzu-
Günaydın İdencim ve sonra gelecek kızlar:)))
böğün Üniversite memleketimdeyiz 59 diyeceğimiz günleri hayal etmiştim dedik çok mutluyum
Bundan sonra durağım Malatya olacak:))) Aşkımın memleketi onu İstanbul kovalayacak o da oturduğu memleket finish i de benim meleketimle tamamlayacağız :))) bitiyor bee 2 ay bile yooookk
günaydın bebişşlerr yaw idenim valla ben şafak saymayı bıraktım ama hergün hatırlatıyon olmazki :roflol::roflol:
evet arzum 2 aydan az :dance:
kızlarrr Allah kavuştursun gecen sene bu zamanlar ben de şafak sayıyordum çok ii anlıyorum sizleri.artık bitirmişssiniz sayılır mart ayı btti gibi bi nisan zor gecer mayısa da hopppppppppp diye gecer.yani 1 ay var sayın siz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?