331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önemli olan senin ne istediğin:))) analar hep yedirmeye uğraşır zaten :roflol:

Doyduğunu anlamıyon ha... normalde boğazımdan geçmiyo derler aklinialirimsmile Muhtemelen doğru da diyon annen ve eşin... Fiziğinin güzel olduna şüphem yok kaydirigubbakcemile5
ya ben de 7 kilo ile o topiği kaçırıyorum yaaa mafoldumben
Yaw nolcak.. 60 lı kilolarda olan da çok var orda...

Dulcinea ıyiyim canım sadece o kadar bunaldımki artık nete girmek gelmedi içimden..

lingoşum beni merak etmişssin bizim işyerinde bğlantımızı yalama etti gıcıklar bi veriyolazr bi vermiyolar yeni kural artık işyerinden internete giremiyeceğim sinir oldum hepsine sanki işimizi aksatıyoruz böyle yaptıkları zaman hiç çalışasım gelmiyo uyuzlar:dilcikar: hepsininde tipi böylee-tatlicadiarzu-

Kızlar bu 1 ay 29 gün olayı beni acaip mutlu yaptı :dance:

zemuszemus opuyorumnanaktan

anladım canım nese takma datlım sen :umursamaz: boş wer bayanssulusmile

off benm ki yine bunalıma girdii yaa ne güzel iidi bi kaç gündürr sabrım tükenioo bazen tlfda bugn olduğu gibi sıkıldım bu işten artkk hadi artkk... bitmicek demeye başladı yinee.. mafoldumben

Günaydın kızlarrr
Ş:59 Tekirdağa yarime selam olsun
Tekirdağ Aşkıma iyi baakkk ((

Günaydın ıdencim ve sonra gelecek kızlar:)))

böğün Üniversite memleketimdeyiz 59 diyeceğimiz günleri hayal etmiştim dedik çok mutluyum

Bundan sonra durağım Malatya olacak:))) Aşkımın memleketi onu ıstanbul kovalayacak o da oturduğu memleket finish i de benim meleketimle tamamlayacağız :))) bitiyor bee 2 ay bile yooookk

bugün aşkımın şimdiki memleketi kıs
yarimi asker ettim o memlekete ben :)))
he ya 2 ay bile yok 1 ay 29 gün

günaydın bebişşlerr yaw idenim valla ben şafak saymayı bıraktım ama hergün hatırlatıyon olmazki :roflol::roflol:

evet arzum 2 aydan az :dance:

ayrıca sana gelmek istiyorum ilarzu bir an önce sana gelmek istiyorum
16 ya şaka gibii =))

günaydın bebişşlerr yaw idenim valla ben şafak saymayı bıraktım ama hergün hatırlatıyon olmazki :roflol::roflol:

evet arzum 2 aydan az :dance:

benim kaç tane şafak kağıdım var biliyomusun
bir tane aşkımın ismine göre yaptım GÖKHAN yazdım 156 ile
iki tane türkiye haritası var
bir tane 156 yazan kağıt var bir de tam yatağımın karşısında takvim var =)))

kızlarrr Allah kavuştursun gecen sene bu zamanlar ben de şafak sayıyordum çok ii anlıyorum sizleri.artık bitirmişssiniz sayılır mart ayı btti gibi bi nisan zor gecer mayısa da hopppppppppp diye gecer.yani 1 ay var sayın siz onu

anlat anlat iyi oluyo :))
hoşgeldin tecrübeli bağğğyaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…