331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evet yeni giden uzun dönemler soruyomuş aşkıma abi şafak kaç die
oda diyomuş ben gidiyom düğünü yapıom çocuğu yapıom çocuk 15 günlük oluo sen gelion

ayy yazıkk kızz :roflol::roflol: koptum gülmekten he :roflol: bizimkide hep öle konuşuyomuş uzun dönemlere

Çeyizler ne alemde kaydirigubbakcemile3

BEN GORUSTUM ııdı bidey yoktu en son bırazdan gelır bence
Oh be ya... rahatladım.

wala öyle ufak tefek çeyizler tamamda büyük eşyalar dan çöp alınmadı daha =))
askerden gelince beraber alıcaz
diyorum ya daha gelinlik bile almadım bakmadım düşünmedim
500 tane gelinlikçi var elbet bi tane beğenir alırım dedim =)))

Kız delü müsün, gelinliğine karar ver en azından... tabi eteklerin tutuşsun istemiyosan :)) Bizim iş muhabbetleri yüzünden tarih yok ortada.... Senin yerinde olsam... zevkten 4 köşe araştırır dururdum :)))

Son düzenleme:
sen nerelerdesin?yoğunsun herhalde bugün

evet canım yogunluk cok. arada bakıp yazılanları okuyorum sadece.

bırazda garıp duygularım var belırızlıklerım. ne ılerı ne gerı yazacak pek bıseyım yok

ya inanki hiç heycan yok
bi insanın düğünü 3 ay sonra olurda heycanlanmazmı yaa yok ama cidden heycan fln yok

ya inanki hiç heycan yok
bi insanın düğünü 3 ay sonra olurda heycanlanmazmı yaa yok ama cidden heycan fln yok

CADIARZU valla normal değil bu durum... netsek seni, evlilik hazırlığı topiğine mi postalasak napsak kaydirigubbakcemile

CADIARZU valla normal değil bu durum... netsek seni, evlilik hazırlığı topiğine mi postalasak napsak kaydirigubbakcemile

gitmem hiç bi yereeee :gitme: istemiyomusunuz beni burda ühüüüü
=)))
benim tek derdim tezkere işte tam topiklerini buluyorum
kısa dönem askerlik
asker eşleri
331. dönem
ya dört gözle 333.dönemleri bekliyorum
hiç kimsede yok ortada çıksınlar gelsinler artık =)))

Ne olur sormasınlar bana.
Ne olur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime.
Yerim kendi kendimi.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi…
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı…
Benim bütün derdim özlem.
Biliyorum kavuşur böyle seven.
Biz bir elmanın iki yarısıyız,
O en çok sevdiğim ve ben.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi…
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı

Ay oraya git dedik de temelli git demedik yani kaydirigubbakcemile3 Linguist, gamiş ve ben 50-59 kilo topiğindeyiz aynı zamanda yerimseniben
Ne olur sormasınlar bana.
Ne olur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime........................................

Yaw niye hergün bu şarkıyı yazıyon... okuyunca sözleri gözümün önünde ağlaya ağlaya söyleyen biri canlanıyo senağlama Sen iyisin ama di mi yerimseniben

tarih tekerrürden ibarettir sözünü boşa çıkarmıyım diye yazıyorum :)))
ya aslında pekde iyi deilim öğlende aramadı ya canım sıkkın
alışmış kudurmuştan beter oluyo işte
aman noluyo bana ya her iki sözümden biri eskilerden kalma
eskidim walla =)))

ben o topiğe girmeye utanırım bee =))
59 kilo olmuşum allahtan belamımı arıycam =)))
kilolarıda veremedik gittiiiii

Senin sevgülünü bilmiyorum da benimki çok yoğun buaralar... o yüzden arayamıyordur. Düşünme bunları... Bak 59 a gelmek üzereyiz zemuszemus

ben o topiğe girmeye utanırım bee =))
59 kilo olmuşum allahtan belamımı arıycam =)))
kilolarıda veremedik gittiiiii

Kilo ve boy kaç ki canım... bizim boylar kısa olunca hafifcenek fazlalıklarımız da oluyo haliyle. Zaten abartılı bişi de yapmıyoz ki.... abur cubur yemiyoz pek, abartmamaya çalışıyoz, bi de spor...

Senin sevgülünü bilmiyorum da benimki çok yoğun buaralar... o yüzden arayamıyordur. Düşünme bunları... Bak 59 a gelmek üzereyiz zemuszemus

yok kıs sabah aradı 7,15 fln dı öğlendede arardıda işyerinden arkadaşları gitti fırsat bulamamıştır
ama alışkanlıktan işte sıkıldım aramayınca

Kilo ve boy kaç ki canım... bizim boylar kısa olunca hafifcenek fazlalıklarımız da oluyo haliyle. Zaten abartılı bişi de yapmıyoz ki.... abur cubur yemiyoz pek, abartmamaya çalışıyoz, bi de spor...

1,70 yada 1,71 boyum var =))
67 kilodayım bazen 66 oluyo fln öyle işte 5 kilo vermek istiyorum ((

yok kıs sabah aradı 7,15 fln dı öğlendede arardıda işyerinden arkadaşları gitti fırsat bulamamıştır
ama alışkanlıktan işte sıkıldım aramayınca

Heee hatırladım, hatta misafirlerine kızıyordun aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile

Sorma ya... ben de çok aramasına alıştım. Özellike istirahat zamanı. Öncesinde de o aramadan yataktan kalkmazdım... Bi ara aramadı, çok keyifsiz oldum o sıralar. Aksi cadı oldum desem yeridir Öğlen araması için yemeğe gitmemesi lazım... Yemeklerden çeşitli şeyler çıkınca artık arıyo :lepi:

1,70 yada 1,71 boyum var =))
67 kilodayım bazen 66 oluyo fln öyle işte 5 kilo vermek istiyorum ((

Vay vay vay fidan boylu seni Sadece istemekle olmuyo canım, az ye kaydirigubbakcemile Olsun kilon önemli değil, sen de takıl bize... O kadar tatilden bahsediyon... 5 kilocuk ver de istediklerini giy rahat rahat.

Vay vay vay fidan boylu seni Sadece istemekle olmuyo canım, az ye kaydirigubbakcemile Olsun kilon önemli değil, sen de takıl bize... O kadar tatilden bahsediyon... 5 kilocuk ver de istediklerini giy rahat rahat.

benimkisi yemeğe gitmeden önce arıyo zaten işte olduğum için çok konuşamıoruz ama 5-6 dk yetiyo işte akşamda yemeğe gitmeden arıyo genelde ikimizde alıştık seslerimizi duymadan yemek yiyemiyoruz yesekte doyduğumuzu anlamıyoruz.buda benim zararıma =))
boy iyi ben 5 kilo verem diom
annem biyerden bağırıyo ye yemeğiniiii die
herifim bi yerden sen iyisin dio
nasıl gaza geliyim ben hee
bu yaptıkları insanlığa sığarmı hee sığarmııı =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…