ya evet yeni giden uzun dönemler soruyomuş aşkıma abi şafak kaç die
oda diyomuş ben gidiyom düğünü yapıom çocuğu yapıom çocuk 15 günlük oluo sen gelion
Çeyizler ne alemde kaydirigubbakcemile3çok zzalimdiirr oo:)))
yazık dedm ya yuhnapıyım banane dio öyle rahatlıyorum dio
ayrıca teşekkür ederim canım düğünüme beklerim herkezleri
hiç 3 ay sonra evlenicek insan tipi yok bende ama tek derdim tezkere =))
Oh be ya... rahatladım.BEN GORUSTUM ııdı bidey yoktu en son bırazdan gelır bence
BEN GORUSTUM ııdı bidey yoktu en son bırazdan gelır bence
sen nerelerdesin?yoğunsun herhalde bugün
Kız delü müsün, gelinliğine karar ver en azından... tabi eteklerin tutuşsun istemiyosan :)) Bizim iş muhabbetleri yüzünden tarih yok ortada.... Senin yerinde olsam... zevkten 4 köşe araştırırdım dururdum :)))
ya inanki hiç heycan yok
bi insanın düğünü 3 ay sonra olurda heycanlanmazmı yaa yok ama cidden heycan fln yok
CADIARZU valla normal değil bu durum... netsek seni, evlilik hazırlığı topiğine mi postalasak napsak kaydirigubbakcemile
Ay oraya git dedik de temelli git demedik yani kaydirigubbakcemile3 Linguist, gamiş ve ben 50-59 kilo topiğindeyiz aynı zamanda yerimsenibengitmem hiç bi yereeee :gitme: istemiyomusunuz beni burda ühüüüü
=)))
benim tek derdim tezkere işte tam topiklerini buluyorum
kısa dönem askerlik
asker eşleri
331. dönem
ya dört gözle 333.dönemleri bekliyorum
hiç kimsede yok ortada çıksınlar gelsinler artık =)))
Ne olur sormasınlar bana.
Ne olur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime........................................
Ay oraya git dedik de temelli git demedik yani kaydirigubbakcemile3 Linguist, gamiş ve ben 50-59 kilo topiğindeyiz aynı zamanda yerimseniben
Yaw niye hergün bu şarkıyı yazıyon... okuyunca sözleri gözümün önünde ağlaya ağlaya söyleyen biri canlanıyo senağlama Sen iyisin ama di mi yerimseniben
Ay oraya git dedik de temelli git demedik yani kaydirigubbakcemile3 Linguist, gamiş ve ben 50-59 kilo topiğindeyiz aynı zamanda yerimseniben
Yaw niye hergün bu şarkıyı yazıyon... okuyunca sözleri gözümün önünde ağlaya ağlaya söyleyen biri canlanıyo senağlama Sen iyisin ama di mi yerimseniben
ben o topiğe girmeye utanırım bee =))
59 kilo olmuşum allahtan belamımı arıycam =)))
kilolarıda veremedik gittiiiii
Senin sevgülünü bilmiyorum da benimki çok yoğun buaralar... o yüzden arayamıyordur. Düşünme bunları... Bak 59 a gelmek üzereyiz zemuszemus
Kilo ve boy kaç ki canım... bizim boylar kısa olunca hafifcenek fazlalıklarımız da oluyo haliyle. Zaten abartılı bişi de yapmıyoz ki.... abur cubur yemiyoz pek, abartmamaya çalışıyoz, bi de spor...
yok kıs sabah aradı 7,15 fln dı öğlendede arardıda işyerinden arkadaşları gitti fırsat bulamamıştır
ama alışkanlıktan işte sıkıldım aramayınca
1,70 yada 1,71 boyum var =))
67 kilodayım bazen 66 oluyo fln öyle işte 5 kilo vermek istiyorum((
Heee hatırladım, hatta misafirlerine kızıyordun aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile
Sorma ya... ben de çok aramasına alıştım. Özellike istirahat zamanı. Öncesinde de o aramadan yataktan kalkmazdım... Bi ara aramadı, çok keyifsiz oldum o sıralar. Aksi cadı oldum desem yeridirÖğlen araması için yemeğe gitmemesi lazım... Yemeklerden çeşitli şeyler çıkınca artık arıyo :lepi:
Vay vay vay fidan boylu seniSadece istemekle olmuyo canım, az ye kaydirigubbakcemile Olsun kilon önemli değil, sen de takıl bize... O kadar tatilden bahsediyon... 5 kilocuk ver de istediklerini giy rahat rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?