Selam kızlar...
Sevgülümle konuştum, bu cuma terhis listeleri asılcakmış :))
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi
selam canım hoşgeldin sizinkiler gelince lingoşla ben 6 ay bekleyeceğizdelikafadulden
Selam kızlar...
Siz zaten aynı yerdesiniz yerimseniben
Bir düşürcez derken?hadi yaaa
süper ozaman aaa :)))
büyük ihtimal bir düşürcezde ondan seviniyorum =)))
benimkide badana yapma işini kapmış seviniyodelirdiler iyice
nasıl aynı yer kız
Bir düşürcez derken?
Ay pardon ben seni de ankarada sanıyordumSiz her hafta görüşmüyo muydunuz :uhm:
eşim ankarada evet ama her haftasonu maalesef görüşemiyoruz 3 haftada 1 felan denk düşcez bunda şükür aylık 7-8 tane nöbet koyularmış cünkü 24 saat :1closedeyes:
Selam kızlar...
Bir düşürcez derken?
Anladım canım, ben işime geldiği gibi algılamışım sempatiksalakcinni senin iş olayı olmasaymış, ankarada birlikte eve çıkardınız boshayallersmile Sen tibetleri hergün yapıyon mu.. Bugün dahil son 3 güne bişi yazmamışım
Ben zaten buraya yazdıydım.. Netten de araştırdım, komutan da söylemiş: 16 MAYIS Biz şafağı fazladan saymışız sanırsam :uhm:şey yaaa muhtemelen 16 mayısta çıkıcam dio ama liste asılmadan düşürmedim 17 mayısta çıkcakmış gibi sayıyorum şafağı 16 mayısta çıkarsa -1 olcak :)
evet canım cumartesiden beri hem tibetleri hemde sporları düzenli yapıyorum alkisalkisalkis bende sana onu söliyecektim unuttum bu lingoştan habarın varmı sositososito
Ben zaten buraya yazdıydım.. Netten de araştırdım, komutan da söylemiş: 16 MAYIS Biz şafağı fazladan saymışız sanırsam :uhm:
Bileti bile aldık biz zemuszemus
alkisalkisalkis Ne yazık ki haberim yok canım.
nettenmi araştırdın nasıl hesaplanıyomuş anlatsana banada
Hesaplama yöntemine dikkat etmedim canım. Eski tarihlerde de 12 Aralık ta giden 16 Mayıs da terhis olmuş. Her yerde 16 Mayıs deniyo. (2 gün yol izniyle ama) Senin askerinin yol izni kaç gün?
Hesaplama yöntemine dikkat etmedim canım. Eski tarihlerde de 12 Aralık ta giden 16 Mayıs da terhis olmuş. Her yerde 16 Mayıs deniyo. (2 gün yol izniyle ama) Senin askerinin yol izni kaç gün?
kız boncuk napıyon ben geldimmopuyorumnanaktan
küstün bebeğimmmmeyvahedigeldismilebilmiyorumkismileNerelerdesin sen :dilcikar:
işte onu bilmiyorum ikametgaha göre olursa gün bile vermezler 2 saat önce çıkarırlar haha =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?