331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar...

Sevgülümle konuştum, bu cuma terhis listeleri asılcakmış :))

Selam kızlar...

Sevgülümle konuştum, bu cuma terhis listeleri asılcakmış :))

hadi yaaa
süper ozaman aaa :)))
büyük ihtimal bir düşürcezde ondan seviniyorum =)))
benimkide badana yapma işini kapmış seviniyo delirdiler iyice

Bir düşürcez derken?

Ay pardon ben seni de ankarada sanıyordum Siz her hafta görüşmüyo muydunuz :uhm:

eşim ankarada evet ama her haftasonu maalesef görüşemiyoruz 3 haftada 1 felan denk düşcez bunda şükür aylık 7-8 tane nöbet koyularmış cünkü 24 saat :1closedeyes:

eşim ankarada evet ama her haftasonu maalesef görüşemiyoruz 3 haftada 1 felan denk düşcez bunda şükür aylık 7-8 tane nöbet koyularmış cünkü 24 saat :1closedeyes:

Anladım canım, ben işime geldiği gibi algılamışım sempatiksalakcinni senin iş olayı olmasaymış, ankarada birlikte eve çıkardınız boshayallersmile Sen tibetleri hergün yapıyon mu.. Bugün dahil son 3 güne bişi yazmamışım

evet canım cumartesiden beri hem tibetleri hemde sporları düzenli yapıyorum alkisalkisalkis bende sana onu söliyecektim unuttum bu lingoştan habarın varmı sositososito

şey yaaa muhtemelen 16 mayısta çıkıcam dio ama liste asılmadan düşürmedim 17 mayısta çıkcakmış gibi sayıyorum şafağı 16 mayısta çıkarsa -1 olcak :)
Ben zaten buraya yazdıydım.. Netten de araştırdım, komutan da söylemiş: 16 MAYIS Biz şafağı fazladan saymışız sanırsam :uhm:
Bileti bile aldık biz zemuszemus
evet canım cumartesiden beri hem tibetleri hemde sporları düzenli yapıyorum alkisalkisalkis bende sana onu söliyecektim unuttum bu lingoştan habarın varmı sositososito

alkisalkisalkis Ne yazık ki haberim yok canım.

nettenmi araştırdın nasıl hesaplanıyomuş anlatsana banada

nettenmi araştırdın nasıl hesaplanıyomuş anlatsana banada

Hesaplama yöntemine dikkat etmedim canım. Eski tarihlerde de 12 Aralık ta giden 16 Mayıs da terhis olmuş. Her yerde 16 Mayıs deniyo. (2 gün yol izniyle ama) Senin askerinin yol izni kaç gün?

Hesaplama yöntemine dikkat etmedim canım. Eski tarihlerde de 12 Aralık ta giden 16 Mayıs da terhis olmuş. Her yerde 16 Mayıs deniyo. (2 gün yol izniyle ama) Senin askerinin yol izni kaç gün?

işte onu bilmiyorum ikametgaha göre olursa gün bile vermezler 2 saat önce çıkarırlar haha =)))

kız boncuk napıyon ben geldimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…