331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idencimm teşekkür ederim
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
sen böyle dersen biz ne yapalım o zamanboshayallersmile

KIZLAR COK YOGUNUM PERSEMBEYE KADAR sızlerı ozledım ama az kaldı .

idencimm teşekkür ederim
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
sen böyle dersen biz ne yapalım o zamanboshayallersmile

bende onu diyorum işte yaaa wala gerçekten hepimiz içinde zor ama napalım buda gelir geçer geçmeyen zaman yok hep dedim yine diyorum elimd hiç bir anım kalmadı buda kalmıcak gelicek aşkım heycandan öldüğüm ilk buluşma sözüm nişanım hepsi geldi geçti zaman durabilseydi onlardan birinde durdurabilirdim ama durmadı durmazda geçicek canım üzülmiyelim

bende az evvel bi kk ya bakıyım dedim şok tayım bizim işyeri sdınırlıydı nolduysa açıldıdelikafadulden

sizin iş yeri zaten bi garip kafalarına göre takılıyolar Ben kesin kavga ederdim hehe ya kapatın ya açın şu neti hasta etmeyin adamıkaydirigubbakcemile3 tatile ihtiyacım varrrrrr şu yaz gelsede bi tatil yapsak

sizin iş yeri zaten bi garip kafalarına göre takılıyolar Ben kesin kavga ederdim hehe ya kapatın ya açın şu neti hasta etmeyin adamıkaydirigubbakcemile3 tatile ihtiyacım varrrrrr şu yaz gelsede bi tatil yapsak

valla kız yaa şu yaz iyice bi gelsede neleri neleri özledim karpuzu özellikle nasıl canım istiyooo sempatiksalakcinni

valla kız yaa şu yaz iyice bi gelsede neleri neleri özledim karpuzu özellikle nasıl canım istiyooo sempatiksalakcinni

ayy demi çok severim ben karpuzuuuu dün canım istemişti vallakaydirigubbakcemile2 bide kayısıyı çok seviyorum ben ahh bide incir yaa ben meyvelerin hepsini seviyorum elmayı sevmem çok sadece:hulya:

ayy demi çok severim ben karpuzuuuu dün canım istemişti vallakaydirigubbakcemile2 bide kayısıyı çok seviyorum ben ahh bide incir yaa ben meyvelerin hepsini seviyorum elmayı sevmem çok sadece:hulya:

ayyy süperr bende elmayı sevmem elma yiyince karnım acıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…