331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlar günaydın

msn de bi problem var ben çevrimiçiyim ama çevrimdışı gözüküğyorum tüm listem de çevrimdışı yaaa

inston sen ankarada değil misin anam ne denizi yaaa yakma bizi

çok sefiyom ben denizi yaaa Antalyaya yerleşecem veya izmiree

çok sevindim kıss
ama ailesiyle gitcen dimi
pek umduğun gibi olmıcak benden sölemesi =))
hazırla kendini

yok canım yok aynen umduğum gibi olucak kaydirigubbakcemile2 herşeyi hazırladık biz çünkü bayanssulusmile annesi ve kuzeni gelicek, akşam sabaha kadar otururuz zaten sabahta 10da çıkıcaz başka otel tutucaz yani arkadaş var orda ayarladı :lepi: beraber yatarak özlem gidericez sarılıcam akıma ohh misss :sm_cool: :asigim:

evet canım genel arıza herkez de öylee

ohhh ne güzel biz bile okadar keyfini çıkaramadık kalamadık başbaşa
otele gitme şansımız var ama gitmiyoruz çünkü bütün arkadaşları oralarda oluyo dikkat eder benimki öyle şeylere laf fln ederler der paranoyaktır birazda =))

yok canım biz garnizon dışına çıkıcaz arabayla, kimse oralara gitmiyomuş :jeyyar:
yemn törenindede öle yapmıştık alkisalkisalkis

aman ha dikkat o vakit
garnizon dışına çıkmak suç dikkatli olun canım
ya düzeldi şu site ne güzel kimin olduğunu görebiliyoz artık ohbeee

selam yeni gelenlerr
ali aradı bööyük alay komutanı geliyormuş heryeri yıkıyorlarmış anca akşam ararım canısım dedi. ok dedim

dün akşam denzilisporu da yendik Bu sene şampiyon Anadolu takımından çiçeklerrr Bursasspoooorrr

kız seninkimi bakıkesirdeydi ya nickleri değişiyosunuz hep karıştırıyorum hebilmiyorumkismile

Evet cnm aynı yerdeler bizimkiler ama deşifre olmamak için sürekli isim değiştirme modundayımeyvahedigeldismile :kedi: edremit çok küçük bi yer ayvalıka falan kaçabilirsiniz aslında biz yemin töreninde ayvalıkta kaldıkvereliniortak yada altınolukta yakınkaydirigubbakcemile5

Bursanın neresi anadolu len
ama bende istiyorum
fenerbahçeliyim ama bursa olsun sivas olsun ( tokat olamaz önce birinci lige çıksın ) faln filan işte :))
özhan canaydınıda bursadan kaldırcaklarmış cenazesini git kız sevaptır

yok canım akçaya gidicez yakın olsun diye seninki usta birliğine geçtiğinde nereye gitti canım askeriyenin içinde değişiklik olmuş, nişanlımın bölüğü falan değişti, seninki nerde tatlım opuyorumnanaktan

bunları özelden konuşun bence her ihtimale karşılıkalkisalkisalkis

Evet akçayda güzel fikir Benim nişanlımında değişti canım ayrıntıları özelden yolladımopuyorumnanaktan

selam kızlar
bizim uzun dönem askerlik
buraya geldim ki mutlu olun şafaklarınız az..
benim mesela 360 daha
Allah hepimizi kavuştursun sevdiğimize...

selam kızlar
benim mesela 360 daha

hoşgeldin hejarcımm burda uzun dönemlerde var merak etme tatlım burası çok güzeldir sıkıntımızı paylaşırız birbirimizi tesell ederiz güleriz herşey var yani tatlım hoşgeldin aramıza :1hug:

damlacım teşekkür ederim
fırsat buldukça yazarım buraya...
kannımca en son ben kalırım topikte:roflol:

selam kızlar
benim mesela 360 daha

ya ben görünce mutlu olamıyorum içim daralıyo bunalıyorum allah yardımcınız olsun gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…