çok sevindim kıss
ama ailesiyle gitcen dimi
pek umduğun gibi olmıcak benden sölemesi =))
hazırla kendini
canlar günaydın
msn de bi problem var ben çevrimiçiyim ama çevrimdışı gözüküğyorum tüm listem de çevrimdışı yaaa
inston sen ankarada değil misin anam ne denizi yaaa yakma bizi
çok sefiyom ben denizi yaaa Antalyaya yerleşecem veya izmiree
yok canım yok aynen umduğum gibi olucak kaydirigubbakcemile2 herşeyi hazırladık biz çünkü bayanssulusmile annesi ve kuzeni gelicek, akşam sabaha kadar otururuz zaten sabahta 10da çıkıcaz başka otel tutucaz yani arkadaş var orda ayarladı :lepi: beraber yatarak özlem gidericez sarılıcam akıma ohh misss :sm_cool: :asigim:
evet canım genel arızaherkez de öylee
ohhh ne güzelbiz bile okadar keyfini çıkaramadık kalamadık başbaşa
otele gitme şansımız var ama gitmiyoruz çünkü bütün arkadaşları oralarda oluyo dikkat eder benimki öyle şeylere laf fln ederler der paranoyaktır birazda =))
Selam kızlarrr
Selam kızlarrr
kız seninkimi bakıkesirdeydi ya nickleri değişiyosunuz hep karıştırıyorum hebilmiyorumkismile
selam yeni gelenlerr
ali aradı bööyük alay komutanı geliyormuş heryeri yıkıyorlarmış anca akşam ararım canısım dedi. ok dedim
dün akşam denzilisporu da yendik Bu sene şampiyon Anadolu takımından çiçeklerrr Bursasspoooorrr
Evet cnm aynı yerdeler bizimkiler ama deşifre olmamak için sürekli isim değiştirme modundayımeyvahedigeldismile :kedi: edremit çok küçük bi yer ayvalıka falan kaçabilirsiniz aslında biz yemin töreninde ayvalıkta kaldıkvereliniortak yada altınolukta yakınkaydirigubbakcemile5
yok canım akçaya gidicez yakın olsun diye seninki usta birliğine geçtiğinde nereye gitti canım askeriyenin içinde değişiklik olmuş, nişanlımın bölüğü falan değişti, seninki nerde tatlım opuyorumnanaktan
yok canım akçaya gidicez yakın olsun diye seninki usta birliğine geçtiğinde nereye gitti canım askeriyenin içinde değişiklik olmuş, nişanlımın bölüğü falan değişti, seninki nerde tatlım opuyorumnanaktan
Evet akçayda güzel fikirBenim nişanlımında değişti canım ayrıntıları özelden yolladımopuyorumnanaktan
selam kızlar
bizim uzun dönem askerlik
buraya geldim ki mutlu olun şafaklarınız az..
benim mesela 360 daha
Allah hepimizi kavuştursun sevdiğimize...
selam kızlar
bizim uzun dönem askerlik
buraya geldim ki mutlu olun şafaklarınız az..
benim mesela 360 daha
Allah hepimizi kavuştursun sevdiğimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?