- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.881
Ya şaka gibi Tutim burası öğrenci yeri ya, sabahtan beri gürültü yapıyorlar bende deli oldum duvara felan vurdum taa 2 kat aşağımda ama öyle bi ses geliyorki sanki benim evin içindeler...aşkım olsa hallederdi ama ben uğraşmak istemedim çok kızar yoksa bana... apartmanı başımıza yıktılar resmen en son yönetici çıktı bildiğin inletti adam siteyi yeter be yarın sabah bıoşaltacaksınız evi dedi.. deli gibi bağırdı kavga ettiler korktum ben.. çok sakin bi yapıya sahibim böyle olaylara gelemiyorum moralim bouluyor çok :84:
tutim ii geceler tatlım uyurken burnunda askerinin kokusu olsun inşallaah
Bencede uyuyalım canlarımm. Hepimize iyi gecelerrr, rüyamızda askerlerimizi görelim hepimiizzz
canım kıyamam sana noldu bebeğim neden ağrıyor?iyi misin şimdi?tutim bu arada bebek konusunda askerine katılıyorum cnmç. bence evliliği oturtan o 2 yıl çok çok önemli. sonra da alırız elimize bebeleri. hem yaşım geçti ne demek allasennnselam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...
perim ben de 3 tane istiyom ama önce birini yapmam lazım bi bakıyım duruma göre tek de olabilirÖyle güzel aşklar yaşıyoruz ki... Anne gibi kutsal bi vasfa girmek için çıldırıyoruzzz...Düşünemiyorum aşkımdan bi bebeğim olucağını, düşündükçe deli gibi atıyor kalbim... inanamıyorum yaa ben de aşkımda kalabalık aile istiyoruzz.. Allahım nasip ederse inşallah 3 tane diye konuşuyoruz hepp üçünüde en mükemmel şekilde yetiştirecek duruma sahip olursak tabii ki..
selülit bende de var yaaa aksi şey yapıştı kaldı üstüme gitmiyosekerler tavsiyeleriniz sayesinde selilütlerden yavas yavas kurtuluyorum 3 gün önce acı niber yagına basladım işe yarıyor hakkaten bir de günlük rezene anason ve biberiye içiyorum 34 günüm kaldı.simdi yeni tavsiyelerinize ihtiyacım var evde spor yapmak istiyorum popo kücültme sıkılastırma ve bacak inceltme hareketine ihtiyacım var.tavsiyeleriniz var mı kızlarr
hahay yemezler bebemmKızlaarr inanılmaz sevimli bişeee sesini açıp bakın mutlaka sadece 30 saniye zatenn BAYILDIMMMMMMM [video=youtube;Ufr2P0SBuzM]http://www.youtube.com/watch?v=Ufr2P0SBuzM[/video]
[Belma sirkesini ben 2 ay yaptım da bana mısın demediBen aşkım gittiğinden beri 4 kilo verdimdün itibariyle de elma sirkesine başladım. İşe yarıyor o da destekleyici oluyor yani.
sporkoçumuzzzz:92:Hadi o zaman zayıflamak isteyenler an itibari ile bunu da yapıyoruz el elee. Askerlerimiz gelene kadar tam çıtırık olucaz tamam mııı ??Başlıyoruzz hadi koşun kendinize koca bir bardak yeşil çay yapınn ben yaptım şuan içiyorum. Çok faydalı her şekilde, bol bol su içiyoruz egsersiz yapamasakta her idrara çıkışta 35 kalori atıyoruz. Bu arada önemli bişi ben kesinlikle asitli içecek içmedim bu 1 ay boyunca.1 litre kolada 18 küp şeker var düşününn !! Hadi kızlaarrrrrr başlıyoruzzzzzzzzzzz
kocişler gelince de spor yapcaz bolca.o zaman da zayıflarız bence
ot olarak daha faydalı cnm. paketer işlemden geçtiği için faydası çok çok olmuyormuş doktora sormuştum benYeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:
iyiki tutuyoruz evetttttttUfff onun da yari var işte... 400 gün ne demek yaa dile kolay, kalbe çok zorrr... Allah sabır versin yaaTutim günlükler muhteşem oldu yaa iyiki yaptıkk bayılacak gelince muhteşem bi hatıra bu, aşkım okumak için deliriyorr en büyük hediye bence ... :98:
Günaydın canlarım düz gece forumdan kopmak zor gelmişti valla zor ayrıldık kızlrla alçak kuşkafaherkes gidince gelmiş bekleye bekleye helak olduk özledik seni artık bizi sevmiyormusun yoksa canın sıkkınsa gell adam gibi anlat violem misafirlerine ne hazırladın bakayım:26:
özoşş bnm bi arkadaşm diyetisyene gidiyo 23 günde 5 kilo verdi hayatm haftada 2 -3gn spor yapıyo sdce.canım ben beş bie versem yetiyor yav 38 gün var
ya aslında bn kilo vermek istemiyorm.. boyum 168 kilom 49-50 değişiyo ama tek sorunum etlerm çok gevsek kas yapmam lazm bide selülitlerm wr offffffffHadi o zaman zayıflamak isteyenler an itibari ile bunu da yapıyoruz el elee. Askerlerimiz gelene kadar tam çıtırık olucaz tamam mııı ??Başlıyoruzz hadi koşun kendinize koca bir bardak yeşil çay yapınn ben yaptım şuan içiyorum. Çok faydalı her şekilde, bol bol su içiyoruz egsersiz yapamasakta her idrara çıkışta 35 kalori atıyoruz. Bu arada önemli bişi ben kesinlikle asitli içecek içmedim bu 1 ay boyunca.1 litre kolada 18 küp şeker var düşününn !! Hadi kızlaarrrrrr başlıyoruzzzzzzzzzzz
cnm arkadaşn dogru söylüyo kesinlikle ot olan çok dha faydalı poşet olandan vede daha GÜZEL acı deil bn şekersz içiyorm normalde çaya 2 şeker atarm!.Yeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:
cnm ugraşck bişy yok çay gbi demlemiyosnki.... otu atıyosun sıcak suyun içine iki dk bkliyo snra çıkarıyosn onu dne kesinlikle. bide bişey duydm günde 2-3 bardak yeşil çay içerek hiç diyet hiç spor yapmadan yılda 3 -4 kilo veriliyomuşşşşşAferin benim akılı Özoşumabende içtim annem yeşil çayımı, ben poşetlerden içiyorum uğraşamam diğerleriyle ayyy 15 dakika sonra 20lere düşüyoruz Allahım Allahım kuduruzaaammm kızlar çok az kaldııı hadi hareket biraz hobaaaaaaaaaaaaa
koptm ya deli tutiiibenimki ne zaman terhi sollursa olsun benim şafak hatay bugün geri geri gidersem resil olurum fb aleminebenimki 20 sinde çıkıcak 3 gün ktm de kalıcak
kavgamı çok eglenceliiahahha walla bu dans heryeri çalıştırıyor 1 ayda iğne ipliğe dönerizzzbu arada apartmanda kavga çıktı kızlarr çok korktummmm
bende aşkımın sesiyle uyandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahahha güne dayakla başlıyor yaa deliiiiiiiigünaydın violem günaydın özomm 335im senide gördüm aşağıda günaydınn :80: ben de aşkımın sesiyle uyandım güneee ağladım ama dayanamadım bi fena oldum sabah sabahhh, şafak çok fena sıkıştırıyooooooo :84: neyse geçti şimdiiiiii ......... :92: bakın ne sallıyorummm
ahahha güne dayakla başlıyor yaa deliiiiiiiigünaydın violem günaydın özomm 335im senide gördüm aşağıda günaydınn :80: ben de aşkımın sesiyle uyandım güneee ağladım ama dayanamadım bi fena oldum sabah sabahhh, şafak çok fena sıkıştırıyooooooo :84: neyse geçti şimdiiiiii ......... :92: bakın ne sallıyorummm
Biz de geçtik Özom o yolları... yaşanacaksa yaşanacak napalımm.. Onca günden sonra isyan edesi tutuyor işte insanın :84: durmak yok yola devammmm !!!
yola devam perişkom yalnız değiliz ya en güzeli o hepimiz birlikte devam yola
perişkommmmmmmmmmm
hehe canım benim yaaaÖzom sen sigara içiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?