335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay cnmmm kıyamam bende gürültüye gelemem hiç varya ayyy kötü olmuş ama haketmişler be cnm senin karışmaman iyi olmuş cnm yani bulaşmaman adamcağızda allah bilir sustu sustu patlad sonunda iyi olmuş onlara boşver saygısız şeyler...

tutim ii geceler tatlım uyurken burnunda askerinin kokusu olsun inşallaah

aminn özom saol balım senindee

özom sen yatamadın ama ben yatmaya gidiyorum annem geldi sevgilin nöbeti sanamı devretti dedi
emir büyük yerden geldi ben yatıyorum canlar yoksam sabaha kalkamıcam seviyorum sizi öpüyorum ikinizide iyi uykular canlarım askerinizi görün inşallah rüyalarınızda...
kuşkam senide bekledik ama gelmedin byeeeeeeeeeee canlarım

selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...
canım kıyamam sana noldu bebeğim neden ağrıyor?iyi misin şimdi?tutim bu arada bebek konusunda askerine katılıyorum cnmç. bence evliliği oturtan o 2 yıl çok çok önemli. sonra da alırız elimize bebeleri. hem yaşım geçti ne demek allasennnben de 2 yıl düşümnmüyorum ama aşkım istiyo hem de hemen:18::18::18:

perim ben de 3 tane istiyom ama önce birini yapmam lazım bi bakıyım duruma göre tek de olabilir
selülit bende de var yaaa aksi şey yapıştı kaldı üstüme gitmiyocanım ben burda görmüştüm herkes callanetics diye egzersizler yapıyo,çok faydalı olduğunu söüolar.dene istersen ben 15 gün yaptım pantolonlarım bol gemeye başadı hem de diyet falan yapmadım.
bu araada en kısa benim sanırım muz yiye yiye ufaldım sanırım

Kızlaarr inanılmaz sevimli bişeee sesini açıp bakın mutlaka sadece 30 saniye zatenn BAYILDIMMMMMMM [video=youtube;Ufr2P0SBuzM]http://www.youtube.com/watch?v=Ufr2P0SBuzM[/video]
hahay yemezler bebemm
Ben aşkım gittiğinden beri 4 kilo verdim dün itibariyle de elma sirkesine başladım. İşe yarıyor o da destekleyici oluyor yani.
[Belma sirkesini ben 2 ay yaptım da bana mısın demedi[/B]
sporkoçumuzzzz:92:ya kızlar bn de başlıyım sporasizle de diiyet yapmm ben haberiniz ossun. totomdan ve etli butlu bacaklarımdan kurtuluyum. büyün kiom altta toplanıyo yaw
benim boyum 1.60:26::26::26:kilom 50

kocişler gelince de spor yapcaz bolca.o zaman da zayıflarız bence
bizde o da yok
Yeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:
ot olarak daha faydalı cnm. paketer işlemden geçtiği için faydası çok çok olmuyormuş doktora sormuştum ben

iyiki tutuyoruz evettttttt:92:

kızlar ksura bakmayın yayına gelemedim.akşamdan beri çok içim sıkılıyordu ağlamaktan hlak oldum ama şu an iyiyim.askerim uçak biletini almış 24 ünde çıkacakmış şok oldum yaaaşafak filan saymam ben arkadaş ne bu.ç her gün eksileceğine artıyo bnimki

özommm sana özel öpücüğümü yolluyorum unutmadan canımm
kızlarçok özledim sizi yaaherkes gitmiş bn kapatırım burayı ama sabah açamam haberiniz olsun. hepinize aşk kokkulu rüyalar.sizi seviyorum

canlar günaydın en erken ben uyandım bugün çok işim var öğleden sonra misafirlerim gelicek tüm geçmişi okudum dün aranıza gelemedim dün akşam da misafirler vardı.. ayrıca dün askerimin morali bozuktu iyice sabrı tükenmiş napıcaz bilmiyorum inşallah düzelir güçlüdür benim aşkım düzelir benim de ona canım sıkıldı dün baya neyse ben çıkıyorum arada gelmeye çalışırım yine canlar

Günaydın canlarım düz gece forumdan kopmak zor gelmişti valla zor ayrıldık kızlrla alçak kuşkafaherkes gidince gelmiş bekleye bekleye helak olduk özledik seni artık bizi sevmiyormusun yoksa canın sıkkınsa gell adam gibi anlat violem misafirlerine ne hazırladın bakayım:26:

ahahha güne dayakla başlıyor yaa deliiiiiiii günaydın violem günaydın özomm 335im senide gördüm aşağıda günaydınn :80: ben de aşkımın sesiyle uyandım güneee ağladım ama dayanamadım bi fena oldum sabah sabahhh, şafak çok fena sıkıştırıyooooooo :84: neyse geçti şimdiiiiii ......... :92: bakın ne sallıyorummm

canım ben beş bie versem yetiyor yav 38 gün var
özoşş bnm bi arkadaşm diyetisyene gidiyo 23 günde 5 kilo verdi hayatm haftada 2 -3gn spor yapıyo sdce.
ya aslında bn kilo vermek istemiyorm.. boyum 168 kilom 49-50 değişiyo ama tek sorunum etlerm çok gevsek kas yapmam lazm bide selülitlerm wr offffffff
Yeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:
cnm arkadaşn dogru söylüyo kesinlikle ot olan çok dha faydalı poşet olandan vede daha GÜZEL acı deil bn şekersz içiyorm normalde çaya 2 şeker atarm!.
cnm ugraşck bişy yok çay gbi demlemiyosnki.... otu atıyosun sıcak suyun içine iki dk bkliyo snra çıkarıyosn onu dne kesinlikle. bide bişey duydm günde 2-3 bardak yeşil çay içerek hiç diyet hiç spor yapmadan yılda 3 -4 kilo veriliyomuşşşşş
benimki ne zaman terhi sollursa olsun benim şafak hatay bugün geri geri gidersem resil olurum fb alemine benimki 20 sinde çıkıcak 3 gün ktm de kalıcak
koptm ya deli tutiii
ahahha walla bu dans heryeri çalıştırıyor 1 ayda iğne ipliğe dönerizzz bu arada apartmanda kavga çıktı kızlarr çok korktummmm
kavgamı çok eglencelii atraksiyon işte ne gzel
bende aşkımın sesiyle uyandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyku sersemi konuuşyorm çok hoşuna gidiyomş
günaydn hepinizeeeeeeee dün çok knuşmuşsnz okucm die anam agladı
o kuşki burayı çok ihmal ediyo artık
bugn bn yne yokum p.tesi ekonomi snwm wr

kızarım tabi seni bilem döverim kuşkafayı bekledik durduk yavvperişkom şafak mı sıkıştırıyor bebeğim sabır hayatım valla geçmeyeek gibi olan günler geçiyor bebişim tek yapacağımız beklemek ağlamak yok artık şu şafakta üzüldüğünü görse 337 ler intihar ederler valla

Biz de geçtik Özom o yolları... yaşanacaksa yaşanacak napalımm.. Onca günden sonra isyan edesi tutuyor işte insanın :84: durmak yok yola devammmm !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…