335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tutimmmm bu şarkı senin içinnnn çok şeker yaaa sen kahvaltıdasındır şimdiiii annanecik ve dedecikleeee pub şa lalalallalalalla !!! [video=youtube;bkzjgj53oWk]http://www.youtube.com/watch?v=bkzjgj53oWk[/video]

İçiyorum Özozm malesefff ama aşkıma söz verdim o gelene kadar bırakmak zorundayımm.. çok zorlanıyorummm 12 senedir içiyorummm

canım gayret etmelisin ben senin bunu yapabileceğine inanıyorum bak ileride bebiş yapacaksın o zaman çok tahlikeli annem zatn 12 yıldır demişsin ciğerlerine yazık tatlım benim babam bile kırk yaşından sonra bıraktı hele dedem 70 yaşından sonra çünk ü hastalıklar çıkmaya başladı perim aşkınla daha uzun süre yaşamak istemez misin bu hayatııı

Evet özom kesinlikle bırakıcam kurtulucam bu lanettenn.. Ya ben erkenden gidersem aşkım yapalanız kalır başkasıyla evlenirse bunu bile düşünüyorum varya. dayanamam bunaaa valla hortlarımm.. ömrümden çalıyor yaa bırakıcam kesinliklee

evet canım kesinlikle öyle allah korusun sana bişey olurda aşkın başkasını kollarına alırsa ha sigarayı bir anda keseceksin anım günde bir tane falan olayı olmayacak öyle yaparsan kendini aldatırsın ben çok gördüm öylesini

slmm kızlarrrr ben uzun zmandır giremiyodum kendimi beni oyalayacak bi iş buldum sonunda belediye kömür dağıtıyo onlarla birlikteyim 1 ayı mı alacak sonra aşkımın 21 günü falan kalmışş olcak inşşşşş ama sizleri ve sohbet etmeyi çok özledim dün çok kötüydüm aşkımı çok özledim sabahtan akşama kadar ağladım

iyiyimm özooomm, çalıştımmm biraz daha çalışıcam yemek yedim çay içerken bi mola verdim bakiym dedim, topiği senle ben götürüyoruz walla sen naptın canm temizliğini yaptın mı ?

tatlım temi.zlik yarım kaldı arkadaşım pazara götürdü beni az önce geldik yemek yedim o kadar daha duş falan alıcam

pfff bakıyrm zatn aradaa .. ya bn saçımı napıcm die sormuştm size napıcmmmmm :97::97:
musurrrrr biraz fazla ihmal ettin biziii
bugün aşkımın faceine girdm
bi baktm gelibolu die bi albüm yapmş çocuk
hemen tıkladm aşkımı grürüm belki die çıkmadı
snra baktm cocugun bi albümu dha 19 aralık die yani bugn
aşkımın 3 tane fotosu wr kamuflajlı çok duygulandm

musurrrrr nerdesin kuzum hergün seni merak ediyorum nerde bu kız diye birkaç defa forumda da sordum nasılsın bakalım unutma bizleri

canım senin askerin izin kullanmıştı sanırımm, hepimiz öyleyiz canımm az kaldı diye kafayı sıyırıcaz az kaldııı üzülme canım bak oyalanıcak bişeyde bulmuşsun artık daha abuk geçer Musurum üzme kendini çok az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…