335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ewttt benm askerim bayrama 12 gün izin kullanmıştı onun için şafağı katladık birazz bilemiyorum bu araları sanki zamn geçmiycekmiş gibi geliyooo off off daha çok var sanki yaaa

kuzum saç konusunda ben kafamda şöyle bi sentez yaptım. Siyah saçın her zaman asil durduğuna inanırım ama kişiden kişiye değişir. Şöyle ki hali hazırda sert hatları olan bir yüzde siyah saç itici durur, ama senin gibi yüz hatları yumuşak ve bebeksi insanlarda siyah saç kesinlikle çok asil ve seksi durur. O masum yüzü yumuşak bi saç rengiyle açık kahve felan gibi tamamlarsan ilkokul çocuklarına benzersin. Yaşlarımız biraz dişilik gerektiriyor artık, dolayısıyla sende siyah saç 10 numara olur. Ben dünden beri doyamıyorum bakmaya saçıma çok mutluyum bu renkle. Net olucak, ya sapsarı ya simsiyah hiçbişeyim orta karar olmaz zaten hiç sevmem ara şeyleri

ya bnde ara sevmem die zaten başta siyah yaptırdm herkesde begendi ama
şmdi şeye çok taktım çikolata kahveyi bakırla karıştırsa bi arkadşm saçı o renk çok gzelllll öyle istiyorm ama offfffff :78::78:

335im fotoğraflarına tekrar bakıyorum da sen de benim gibi kesinlikle siyah saçlı olmak için yaratılmışsın
335im yarın hemen saçlarını siyaha boyatıyorsun
yarın mı olmaz aşkm gelene kadar akar ocak 10 gbi boyatırm o zamn
zaten şuan saldım kendimi saçımın dibi kahve ucu siyah aşkımı bkliyorm

selamm kızlar....
muhabetin öncesine pek bakamadım son sayfada bu mesaja takıldım
periii $imdi yüz hatları sertmi kendimiz nasıl karar veriyoruz
dişilik gerektigi konusunda kesinlikle katılıyorum siayah renk zor demi akıyo mu cok?
sonra cevirmek zor mu ben hıc boya yapmadım sacıma zaten ince telli ama mesajındanda etkilendim saç icin:18::18:

Tutimmmm bu şarkı senin içinnnn çok şeker yaaa sen kahvaltıdasındır şimdiiii annanecik ve dedecikleeee pub şa lalalallalalalla !!! [video=youtube;bkzjgj53oWk]http://www.youtube.com/watch?v=bkzjgj53oWk[/video]

Hop sha la la la la la la
Daca ma'ntelegi da' daca nu,
Nu te'ntrista!
Hop sha la la la la li li,
Daca stii sa numeri
Numar' 1, 2 si!

bu arada herkese :80:çelammmmmmmmmmmmmm

iyiyim canm yeni hafta geliyor tatil bitti günler gözümde büyüor biraz.sen nasılsın seni pek görmüyordum forumda askerin nerede safagın kac?

şafak 31 canım. günler geçmiyor keyfim yok hiç
ehliyet sınavım vardı onun için giremedim bikaç gündür
askerim ordu-fatsada
son zamanlar diyemi artık bilmiyorum zaman hiç geçmiyor gibi
seninki istanbuldaydı dimi

evet canm istanbul benim safak da 34 bitiyor bugün az kaldıkca gecmiyor sanki hakkaten haa.sınavın nasıl gecti iyi hazırlanabildin mi?ben de 3 yıl önce aldım ehliyeti.ilk yıllar araba kullanmadıgım icin unutmustum bu yıl iyice ögrendim okula arabamla gidip geliyorum simdi.sen ölee yapma ehliyet alır almaz araba kullan:87::81:

benim arabam yok canım babam da arabasını vermez kıymetlidir
araba kullanıyorum onda bi sorun yok şükür. sınav güzel geçti hepsinden geçerim. hazırlanamadım açıkçası. bir kere çıkmış sorulara baktım sadece. motor dersinden korkuyordum en çok. çıkmış sorulardan çıkınca yine zorlanmadan yaptm
ne okuyorsun canım sen?
kızlar hakikaten son günler geçmiyor sıkıntıdan her yere sataşıyorum...
tutiii çok sıkılıyorummm nasıl vakit geçiriyorsunuz bana yol gösterin canım yaa
kafayı yemek üzereyim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…