- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.921
canım senin askerin izin kullanmıştı sanırımm, hepimiz öyleyiz canımm az kaldı diye kafayı sıyırıcaz az kaldıııüzülme canım bak oyalanıcak bişeyde bulmuşsun artık daha abuk geçer Musurum üzme kendini çok az kaldıı
pfff bakıyrm zatn aradaa .. ya bn saçımı napıcm die sormuştm size napıcmmmmm :97::97:
musurrrrr biraz fazla ihmal ettin biziii
bugün aşkımın faceine girdm
bi baktm gelibolu die bi albüm yapmş çocuk
hemen tıkladm aşkımı grürüm belki die çıkmadı
snra baktm cocugun bi albümu dha 19 aralık die yani bugn
aşkımın 3 tane fotosu wr kamuflajlıçok duygulandm
ya bnde ara sevmem die zaten başta siyah yaptırdm herkesde begendi amakuzum saç konusunda ben kafamda şöyle bi sentez yaptım. Siyah saçın her zaman asil durduğuna inanırım ama kişiden kişiye değişir. Şöyle ki hali hazırda sert hatları olan bir yüzde siyah saç itici durur, ama senin gibi yüz hatları yumuşak ve bebeksi insanlarda siyah saç kesinlikle çok asil ve seksi durur. O masum yüzü yumuşak bi saç rengiyle açık kahve felan gibi tamamlarsan ilkokul çocuklarına benzersin. Yaşlarımız biraz dişilik gerektiriyor artık, dolayısıyla sende siyah saç 10 numara olur. Ben dünden beri doyamıyorum bakmaya saçıma çok mutluyum bu renkle. Net olucak, ya sapsarı ya simsiyahhiçbişeyim orta karar olmaz zaten hiç sevmem ara şeyleri
335im fotoğraflarına tekrar bakıyorum da sen de benim gibi kesinlikle siyah saçlı olmak için yaratılmışsın
yarın mı olmaz aşkm gelene kadar akar335im yarın hemen saçlarını siyaha boyatıyorsun
nasılsın esredcim:97:
selamm kızlar....kuzum saç konusunda ben kafamda şöyle bi sentez yaptım. Siyah saçın her zaman asil durduğuna inanırım ama kişiden kişiye değişir. Şöyle ki hali hazırda sert hatları olan bir yüzde siyah saç itici durur, ama senin gibi yüz hatları yumuşak ve bebeksi insanlarda siyah saç kesinlikle çok asil ve seksi durur. O masum yüzü yumuşak bi saç rengiyle açık kahve felan gibi tamamlarsan ilkokul çocuklarına benzersin. Yaşlarımız biraz dişilik gerektiriyor artık, dolayısıyla sende siyah saç 10 numara olur. Ben dünden beri doyamıyorum bakmaya saçıma çok mutluyum bu renkle. Net olucak, ya sapsarı ya simsiyahhiçbişeyim orta karar olmaz zaten hiç sevmem ara şeyleri
Tutimmmm bu şarkı senin içinnnn çok şeker yaaasen kahvaltıdasındır şimdiiii annanecik ve dedecikleeee pub şa lalalallalalalla !!! [video=youtube;bkzjgj53oWk]http://www.youtube.com/watch?v=bkzjgj53oWk[/video]
iyiyim canm yeni hafta geliyor tatil bitti günler gözümde büyüor biraz.sen nasılsın seni pek görmüyordum forumda askerin nerede safagın kac?
şafak 31 canım. günler geçmiyor keyfim yok hiç
ehliyet sınavım vardı onun için giremedim bikaç gündür
askerim ordu-fatsada
son zamanlar diyemi artık bilmiyorum zaman hiç geçmiyor gibi
seninki istanbuldaydı dimi
kızlar hakikaten son günler geçmiyor sıkıntıdan her yere sataşıyorum...
benim arabam yok canım babam da arabasını vermez kıymetlidirevet canm istanbul benim safak da 34 bitiyor bugün az kaldıkca gecmiyor sanki hakkaten haa.sınavın nasıl gecti iyi hazırlanabildin mi?ben de 3 yıl önce aldım ehliyeti.ilk yıllar araba kullanmadıgım icin unutmustum bu yıl iyice ögrendim okula arabamla gidip geliyorum simdi.sen ölee yapma ehliyet alır almaz araba kullan:87::81:
tutiii çok sıkılıyorummm nasıl vakit geçiriyorsunuz bana yol gösterin canım yaakızlar hakikaten son günler geçmiyor sıkıntıdan her yere sataşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?