335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selenn cim saç rengini çooooooooooooooook beğendim çok doğal yüzünde bebeğe benziyor sanki maaşallah cnm allah seni ailene ve sevdiğine bağışlasın amin...

saol canım saçım kendi rengi, güneşten açılanlarla beraber. ama sonra çok kötü bi şey yaptım extrait dora, güneşte saç rengini açan bi sprey kullandım, o saçımı değiştirdi biraz, ama şimdi bıraktım :))

335 :)) marilyn o fotografta biraz değişik çıkmış, boşver o yüzden :)))

aa yle mi canım,hayırlısı tatlım az kaldı zaten
seninki daha önce geliyi komşumm gelirkene benim askeri valizine koysun olar mı
hem benim aşkım ufak tefektir her yere sığar

yawrum senin askerin izinemi geliyor ben askerlik bitti geliyor sandım tamam o zaman 18 ocakta enişte hazır olsun ığdırdan alacağız enişteyi...ufak tefek farketmez aşkım yer bulur uçakta

nennnn dalga geçmeyinnn bunun gbi döndürürm sizii
hem ne wr al işte gerçektede sarışın çıktı
allh sonumu hayretsn ya

eywahhhhh kaçın 335 bizi çeviricek askerim gelmeden dönmek istemiyorumm

benim avatara baksana bende kafayı yidim

ahahahahahahahahahahahaha

gece kuşumuzun misafirleri gelmiş size selam söylüyor belkim sonra gelir...
perim bugün gelmemiş niye acaba???

ıkea aaaaaaaaaaaaaa evinizin herşeyi çok seviyorum ordaki eşyaları evimin dekorunu ordan yapmayı düşünüyorum ama adanada ikea yok kiii

töbe töbe koptm hahahaha
avatarlara mı düştük yani anemmmmmm
dün ne söylerken buldm kndimi biliyomsnzz
' o şmdi asker canı neler ister uykuda mevlam bni ona gösterr '' snra bi baktm annem geliyo oyle farkettmde sustmm

335dc senin sucun degil, tamamen marilyn monroenin terbiyesizligi, her fotografta farkli cikmis ne gerek var sanki insan biraz kendisi gibi olur sade olur=P

Hejarcim acik olsun misafirlere, ayip degilki, özlemek=)

ıkea aaaaaaaaaaaaaa evinizin herşeyi çok seviyorum ordaki eşyaları evimin dekorunu ordan yapmayı düşünüyorum ama adanada ikea yok kiii

tutimm sen al istanbuldan üzerine biraz para verip getirtebilirsin adanaye ve montajida yaparlar=)
sen ikea iste hem enistem acar adanaya tutisine özel=)

tutimm sen al istanbuldan üzerine biraz para verip getirtebilirsin adanaye ve montajida yaparlar=)
sen ikea iste hem enistem acar adanaya tutisine özel=)

hahahahahahaha ilahi cağlom ay zaten adanademirsporu alıcam diyor dedim yavaş al sen adanademiri alana kadar beni al dedim koptu telefonda geçen akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…