- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.441
hosbuldum tuticim
burda uzun kısa donem ayrımı yok sanırım katılabılır dımıı şekerler??
ayrıca tutıcim baskan olmak yerıne futbolcuların alacakları konusunda avukatları olsun cok daha ıyı kazanır emin olll (benden tavsıyee)
baskanlar cokk ahhh alıyorrrr
ya kızlar aranızda spor yapan var mı düzenli olarak, eğer yoksa işte size teşvik resmi :))
hmmm evet bende pc ızlemesını hıc sevmıyorum
caglo sen Almanyadamısın ?? askerın burda nerde tatlım?*
caglom senınkıyle benımkı nöbet kralı vallahi anacım benimki bütün gün nöbet tutuyor...
özleğtim hoşgeldin tatlım...
bende ufakken voleybol oynadım büyüdüm voleybo oynadım vakıfbankta falan sonra dişime tel takıldı voleybol sevdam bitti yoksam şimdi tr takımında neslihanla aynı klupte oynuyor olcaktım...sonra okul takımında hentbol oynadım istanbulspora transfer oldum spordan bana tek kalan kaslı bacaklar oldu
abowwww o foto ne oleeee domates gibiiii
eşimin arkadasları ordaydı para sıkıntısından ayrıldılarr
ole yerlerde ınanılmaz takımlarına sahıp cıkıyorlar taraftar coook destekk fanatık oluyorlarrr
baskan karısı tutiii ooo yakısırenıste ılla ıstıyorsa ne dıyelımmm hayırlısı olsunnn fıstım
Evet almanyadayim canim,nisanlimda almanyadaydi 2senedir askerlik icin gelmesi gerekti suan Sivasta yapiyor askerligini. Senin askerin nerede??
doğrudur cnm genelde o tarz kulupler çok taraftara sahip oluyor mesela karşıyaka,altay falan bunlardakide adanademirspor ben benimkinin hızına yetişemem başkan karısı olsamda evde pineklerim ancak bjk-adanademirpor maçı olursa bjk taraftarları ile maçı izlerimhe birde o var para yani en ufak bişeyde para o klubun şeyini karşılayacağım diye kazandığı kulube gidicek ee evi nasıl geçindiricek neyse hayırlısı herşeyin hepimiz için inşallah...:13:
ee canim benimki kendi istedi böylesini biliyorsun, yoksa daha düne kadar nöbeti felan yoktu aksam 7de paydos yapiyordu ama artik bitti o günler, komutanin postasi olmus birde ne ise yariyorsa artik=)
sen boylu poslıusun masallah fotolardan gordugum kadarıyla
olsun saglık olsun
sen cok ıyı bir taraftarsınnn
benim askerim Ankarada canım
senın askerın yurtdısı oldugundan 28 gun felan paralı yapmıyolarmı ??
yaa bıde kızlar Ankara malum cok soguk ellerı nobette donuyomus eşimin eldiven takmalrı ıcın daha ızın cıkmamış
ben bu durumu anlayamadım yaa nasıl iş buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?