335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yok cnm ayrım falan yok hepsi bu vatanın askeri...
canım sen daha iyi bilirsin tabiiki enişte futbolcuydu sanırsam ben hep diyorum başedemzsin en ufak yenilgide yumurta atarlar sana dedim tutmuş sizin Q7 yi adanademispora alıcam diyor dedim bırak a3 bile gelmez size dedim yok taraftarlar beni sever yok o yok bu ama senin dediğin daha mantıklı bu önerini söyleyeceğim canım saol bakalım bizimki bu sevdadan vazgeçecekmi...

di miiiii , motivasyon böyle bi şi :)))

şimdi kalça alt ve üst olarak ikiye ayrılıyor ( tam bu kelimelerle ifade edilmese de) benim alt kısmım böyle ama yukarıya doğru biraz bombeyi kaybediyorum. bu konuda fikri olan var mı diye sorcaktım :)

Son düzenleme:
ya kızlar aranızda spor yapan var mı düzenli olarak, eğer yoksa işte size teşvik resmi :))

hahaah
10. sinifa kadar aldigim bir sürü ödül var sporda,yüksek atlama, uzun atlama,100m kosu, 800metre kosu,voleybal ama yinede belim yamuk yinede yamuk biraktim o yüzden=D
zaten yamuk bide kirmak istemedim omurgami=P

eşimin arkadasları ordaydı para sıkıntısından ayrıldılarr
ole yerlerde ınanılmaz takımlarına sahıp cıkıyorlar taraftar coook destekk fanatık oluyorlarrr
baskan karısı tutiii ooo yakısır enıste ılla ıstıyorsa ne dıyelımmm hayırlısı olsunnn fıstım

bende ufakken voleybol oynadım büyüdüm voleybo oynadım vakıfbankta falan sonra dişime tel takıldı voleybol sevdam bitti yoksam şimdi tr takımında neslihanla aynı klupte oynuyor olcaktım...sonra okul takımında hentbol oynadım istanbulspora transfer oldum spordan bana tek kalan kaslı bacaklar oldu

caglom senınkıyle benımkı nöbet kralı vallahi anacım benimki bütün gün nöbet tutuyor...
özleğtim hoşgeldin tatlım...

ee canim benimki kendi istedi böylesini biliyorsun, yoksa daha düne kadar nöbeti felan yoktu aksam 7de paydos yapiyordu ama artik bitti o günler, komutanin postasi olmus birde ne ise yariyorsa artik=)

sen boylu poslıusun masallah fotolardan gordugum kadarıyla
olsun saglık olsun
sen cok ıyı bir taraftarsınnn

doğrudur cnm genelde o tarz kulupler çok taraftara sahip oluyor mesela karşıyaka,altay falan bunlardakide adanademirspor ben benimkinin hızına yetişemem başkan karısı olsamda evde pineklerim ancak bjk-adanademirpor maçı olursa bjk taraftarları ile maçı izlerim he birde o var para yani en ufak bişeyde para o klubun şeyini karşılayacağım diye kazandığı kulube gidicek ee evi nasıl geçindiricek neyse hayırlısı herşeyin hepimiz için inşallah...:13:

Heyt be Tutimin öz gecmisine bak sen, yakisir=D
bana ayip aslinda hemde cok ayip, nisanlim sporcu bende 4. kata evime cikana kadar nefes nefese kaliyorum, sigaranin gözü ciksin iste=P

Evet almanyadayim canim,nisanlimda almanyadaydi 2senedir askerlik icin gelmesi gerekti suan Sivasta yapiyor askerligini. Senin askerin nerede??

benim askerim Ankarada canım
senın askerın yurtdısı oldugundan 28 gun felan paralı yapmıyolarmı ??
yaa bıde kızlar Ankara malum cok soguk ellerı nobette donuyomus eşimin eldiven takmalrı ıcın daha ızın cıkmamış
ben bu durumu anlayamadım yaa nasıl iş buuu

ADS Simsekler diye tezavvurat edersin Tutimmm=D
cünkü ADS'nin Bjkyle oynamasina daha yillar var bence=)

ee canim benimki kendi istedi böylesini biliyorsun, yoksa daha düne kadar nöbeti felan yoktu aksam 7de paydos yapiyordu ama artik bitti o günler, komutanin postasi olmus birde ne ise yariyorsa artik=)

komutanın postası yani haberci gibi bişey komutan ne isterse onu yapıyor çay may gazete getir onu götür bunu getir koğuş hakkında bilgileri falan cverecek cnm boşver oda rahat bir askerlik yakında nöbeti alırlar elinden eniştenin... bende aradım aşkımı üstümda tam 10 kg ağırlık var diyor havalar çok soğukmuş arka çelik yelek odur budur üst üste giyiyorum dedi birde 5 kg tüfek var elimde diyor akşam oldumu üstümdenyük kalkıyor dedi...ne kadar zor ya işleri allah bütün askerlerimizi korusun sabır versin vallahi

sen boylu poslıusun masallah fotolardan gordugum kadarıyla
olsun saglık olsun
sen cok ıyı bir taraftarsınnn

çok saol cnmm teşekkür ederim annem babam saolsun cnm

yok canim, o sadece egitim amacli burdaydi..
28gün yapabilmesi icin 4 veya 5 sene burda calisip ikamet etmesi gerekiyor sanirim bilmiyorum tam olarak ama askerligi var diye almanyada kalamadi zaten türkiyeden pasaportunu uzatmiyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…