335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sinirden catliyorum kizlar,
5 saattir acilde sira bekliyorum ya dünyanin neresinde görülmüsdür bu, ve bana sira gelmedi bende ciktim hastaneden daha 3saat sürecek deyince hemsire..
nalet olsun yaa ölüyorum basimin agrisindan

Yuh yaa nasıl iş bu pes yani !! Acil bideee Yani sonuçsuz kaldı öyle mii ? Çok sinir oldum bende yaa .. Kıyamam en azından bi ilça verselerdi yaa off.

ya bende yavas yavas tirsmaya basladim, evdede yanlizim allah korusun geberip gitsemde kimsenin ruhu duymaz=/
cok basim agriyor yani insanin gece yatarken birseyi olmazda sabah uyaninda kafasinda ceviz büyüklügünde ve sürekli sizlayan, agzini acinca agriyan, bazen tüm yüzünü uyusturan seni yatirmayan bir sislik olurmu ya?
yarin doktora gidiyorum normal, bugün berlindeki ev doktorlari kapali diye hastaneye gittim oda bos cikti..eger doktorda birsey yapamazsa babam gelip alicak beni gidip evimde hastaneye gidecem en azindan insan gibi muamele görürüm..

çok gecmiş olsun yaaa sakın ihmal etme guzlm.yaa adı acil ama hiç acil muamele yapılmaması cok garip:s

anammm herkess fotolanmşş
yaa bn aşkımın hediyesini hazırladmm ... burda biri paylaşmştı özlemek ve beklemk die onu yazdm ..
snra bi sayfada kndimden bişeyler yazdm... bunalıma girdm doal olarak
bu hafta çarşıya çıkamıcakmş aşkm mecburn askeriyeye yollıcm okuncak yazdıklarm .. umarm çalma olayı olmazz çok üzülürzz
nese çok ağladmm gülüyorm hemen
özelegtm evet canm yakın sayılır ama arabam yok ailemle yşıyorm annem tek gitmemi istemiyo aşkımda tek istemiyo zaten .. otobüs saatleride çok kötü gece 12 de wr sabh 5 te orda oluyorm napıcm o saatte tek :// poff
aman nesee yandan yandan

şu özlemek beklemei varsa bna özelde atsana guzlm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…