- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.621
tam 84 gün önce gitti gittikten 28 gn snra gördm ... 84-28=56 gündür grmüyormama hiç gremeyenlerde wr şükrediyorm ynee
zatn aşkm dün dedi bn sni şmdi 75 gn dha gremicekmym diee pofffffffff...
aslnda bayramdn snra arkadşlarının gitme ihtimali wr gderlerse büyük ihtimal bnde gidicm ama heveslenmk istemiyorm gitmezlerde kötü olurm .. aşkımada sylemedmm gdersek sürprz olur :/
canım inşallah gidersiniz süpriz olur
kısa dönem topiğine bu aralar pek bi sık giriom sankimmm kızmıonuz demiii
geliom zaten hiç deee umursamam sonuçta hepmiz asker bekioz demiiiiolur mu herzaman bekleriz canm
geliom zaten hiç deee umursamam sonuçta hepmiz asker bekioz demiiii
Ya ne o öyle gene ağlama ikonları felan burda en olduğum sürece üzüntüye kedere yer yok onu söyliyim335dc'em sen en pozitifilerimizden birisin hayırlısı olsun bitanem üzülme. Kızlar lütfen biraz daha anlayış bazı şeyleri içimizde yaşamayı öğrenmeliyiz, sonra herkesin morali bozuluyor burda. Ben gitti gideli webcamden bile göremedim. Tabiki gönül isterki hepimiz hergün görelim. Ama olmuyor işte o yüzden azıcık daha duyarlı olalım arkadaşlar... Bizi de geçtim 15 ay görmeyen arkadaşlarımızda var. Hepimiz en kısa zamanda sağ salim kavuşuruz inşallahh....
kısa dönem topiğine bu aralar pek bi sık giriom sankimmm kızmıonuz demiii
Herzaman bekleriz angelgozdem hepimiz aynı dili konuşuyoruz kısa uzun ne farkeder.Herzaman gel canım
inş.. canm ya ama içimdn bi his gdemicz dio kesn birinin snawına denk gelir offf
yani ben cnm tam 9,5 ay sora gördm aşkımı
son 195 gün cnm şuan da izindeKıyamam yaaAz kalmış canım benim o kadar zman dayanmışsın azcık daha sabret döndüğünde çok farklı olacak herşey. Acısını çıkaracaksınız bu günlerin.
ayy periiim ne kadar da güzelmişsin canım maşallah tü tü tü
son 195 gün cnm şuan da izinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?