335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

simdi ben en ufaginizin diye cok nazli olmaliyim=)
sevin beni simartin cok kücügüm yaa=D
agri kesici aldim ama o sislik orda her türlü seyi bloke ediyor kendi basina bir organ sanki agri saciyor tüm beynime=D

Oyy topiğimizin nazlı miniği kıyamam ya sanaa Bide dramatik anlatıyonki içim gidiyor walla canım yaa

ya ben ders çalışamıyorum bu askerlik başladığından beri yanii ders değilde bitirmem gereken bi tezim var ve daha başlamadım bile yapamıyorum hep aklım askerimde konsantre olamaıyorum o gelincede yapmam zor olucak pufff sıkıldım oku oku bitmiyo

bnmkı burda olsa ben hıc calısamam budn adım gbı emnm=) bak degerlndr frıstı zmn gecıo bı sklde ıste

bnmkı burda olsa ben hıc calısamam budn adım gbı emnm=) bak degerlndr frıstı zmn gecıo bı sklde ıste

ewt herkes öyle diyo üstelik normalde tezi aralıkta vermem gerekiyo ben uzatma alıcam buna rağmen tez yazıcak güç yok ve dediğin gibi bide geldiklerinde hiç bakamıcaz derslere(( neyse en kısa zmanda beynimi ayarlayıp başlıcam inş. :))

Tesekkür ederim canim.. zaten gören yasimi ögrendigi zaman sasiriyo baya
10 gün sonra 28 olucam canim..
Ruhum gencccccccc... Askim bosu bosuna 18lik citir demiyo ya

28 yaş da çok gebç ama kesinlikle çok daha genç gösteriyorsun canımmm Önemli olan ruh yaşı zaten ne 18likler biliyorum ben içleri çürümüşş

28 yaş da çok gebç ama kesinlikle çok daha genç gösteriyorsun canımmm Önemli olan ruh yaşı zaten ne 18likler biliyorum ben içleri çürümüşş
hehehehehe tsk ederim canim benim
Böyle degilim yani
Böyleyim dimi

perim ama ben kabak çekirdeği isterim yaaaa
Anoww gözdecim.. ben o kabak cekirdegin kokusunu aldigimda bile migdem bulaniyo
normal cekirdek ye leynnnn..
Tadimmmmm ooooooh bi basladinmi durmak yok

hehehehehe tsk ederim canim benim
Böyle degilim yani
Böyleyim dimi

Anoww gözdecim.. ben o kabak cekirdegin kokusunu aldigimda bile migdem bulaniyo
normal cekirdek ye leynnnn..
Tadimmmmm ooooooh bi basladinmi durmak yok

Koptum ikonlarla ifade ediş şeklineeeee kesinlikle böylesin canımm. Ohooo buna daha çook varrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…