- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.741
Tesekkür ederim canim.. zaten gören yasimi ögrendigi zaman sasiriyo bayaSaol babykem sende nickin gibi bebek gibisin maşallahhHayır ya gayet çıtır görünüyorsunnnn kaç yaşın canımm ?
sen yrn bıan once gorun su doktra sakın ıhmal etme gzlm
simdi ben en ufaginizin diye cok nazli olmaliyim=)
sevin beni simartin cok kücügüm yaa=D
agri kesici aldim ama o sislik orda her türlü seyi bloke ediyor kendi basina bir organ sanki agri saciyor tüm beynime=D
Tesekkür ederim canim.. zaten gören yasimi ögrendigi zaman sasiriyo baya
10 gün sonra 28 olucam canim..
Ruhum gencccccccc... Askim bosu bosuna 18lik citir demiyo ya
ya ben ders çalışamıyorum bu askerlik başladığından beri yanii ders değilde bitirmem gereken bi tezim var ve daha başlamadım bile yapamıyorum hep aklım askerimde konsantre olamaıyorum o gelincede yapmam zor olucak pufff sıkıldım oku oku bitmiyo
Oyy topiğimizin nazlı miniği kıyamam ya sanaaBide dramatik anlatıyonki içim gidiyor walla canım yaa
Tesekkür ederim canimmmmdogru söylemis esin=)
kesinlikle yasini göstermiyorsun
bnmkı burda olsa ben hıc calısamam budn adım gbı emnm=) bak degerlndr frıstı zmn gecıo bı sklde ıste
Tesekkür ederim canim.. zaten gören yasimi ögrendigi zaman sasiriyo baya
10 gün sonra 28 olucam canim..
Ruhum gencccccccc... Askim bosu bosuna 18lik citir demiyo ya
perim ama ben kabak çekirdeği isterim yaaaaAl Gözdem all bizim Topikte yok yokkk hiç yorumla markte kadarrrr
ben kacıorm guzller sbh erken kalkcm yıne kendmı yollara vurup okula gıtcm dua edın yrn vızem vaaaaaaaarrrrrrrrrrr opuldunuzzzz
perim ama ben kabak çekirdeği isterim yaaaa
hehehehehe tsk ederim canim benim28 yaş da çok gebç ama kesinlikle çok daha genç gösteriyorsun canımmmÖnemli olan ruh yaşı zaten ne 18likler biliyorum ben içleri çürümüşş
Anoww gözdecim.. ben o kabak cekirdegin kokusunu aldigimda bile migdem bulaniyoperim ama ben kabak çekirdeği isterim yaaaa
hehehehehe tsk ederim canim benim
Böyle degilim yani
Böyleyim dimi
Anoww gözdecim.. ben o kabak cekirdegin kokusunu aldigimda bile migdem bulaniyo
normal cekirdek ye leynnnn..
Tadimmmmm ooooooh bi basladinmi durmak yok
Rejimdeyim caktirmayin
Hastasiyim yaaaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?