- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.761
Koptum ikonlarla ifade ediş şeklineeeee kesinlikle böylesin canımm. Ohooo buna daha çook varrrrrrrrr
Aboww 3 günde mi verdin... kiz tuvaletemi ciktin yoksam? 1 haftalikAhanda babykem de rejimdeymiş bende Pazartesi başladım çok SIKI diyetteyimmm1,5 kilo verdm deli gibi spor yapıyorum
Aboww 3 günde mi verdin... kiz tuvaletemi ciktin yoksam? 1 haftalik
Masallah canim.. böyle devam edersin insallah..
Bende pazartesi basladim, ve pazartesi spor'a yazildim..
Haftada 4 aksam gitmeye calisacammm
Gitmezsem böyle olurum
anam hemi de ayıklanmışAyıp ettim gözdem o da vaarr hemide soydum senin içinn baaakkk afiyet olsunnn
Caglocum aklıma geldi acaba baş ağrın sinüzütten olabilir mi ne zaman anlamsız bi ağrım olsa sinüzüt çıkıyo
anam hemi de ayıklanmış
Canım Çağlomun kafasında bişi çıkmış bi şişlik var o ağrı yapıyorr :2:
Anowww evet tuz cok kötü, ama tussuzda olmuyo beaAlemsin haa ben çok tuz kullanırdım canım su tutuyor ya tuz. Şimdi 3 gündür maydonoz sapı suyu yeşil çay felan içtim ödem söktü herlade yoksam bende böyle olurummm yok yaa biz daha böyleyiz
o yüzden kanim isinde bencebabykem perinn avatrını gördün mğ tam senlik
o yüzden kanim isinde bencesaka saka
Vallaha he tam benlik.. Tesaduf bende az once o frenchli kittyli tirnaklarimi koydum topige demiiHeytt beeaaaaaaaa
tuti h.g cnm ben buraya abone oldum cnm yaaaaben geldim canlar çok yorgunum ya benimde sağ kasığımda bir ağrı var acaip canımı sıkıyor ameliyat sırası ndemi acaba (allah muhafaza)
herkese merabeee...
ben geldim canlar çok yorgunum ya benimde sağ kasığımda bir ağrı var acaip canımı sıkıyor ameliyat sırası ndemi acaba (allah muhafaza)
herkese merabeee...
o yüzden kanim isinde bencesaka saka
Vallaha he tam benlik.. Tesaduf bende az once o frenchli kittyli tirnaklarimi koydum topige demiiHeytt beeaaaaaaaa
öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 195 oLsaDa Tezkerem "YakıN.".!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?