335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar gece kuşum üzülme herkes beklediğinden düşük almış belli olmaz umutsuzluğa kapanma 335 dc üzülme canım seneye inş. her bir günü birlikte kutlayacağız bende tam yıl dönümümüzü doğum günümü bana ilk açıldığı günü ayrı kutladık seneye hepsinin acısını çkartıcaz inş.

selam kızlar çok teşekkür ederim hepinize.77.747 aldım 3. girişimdi o yüzden bu kadar sıktı canımı. 4. ye çalışmak zor olacak ama ne yapaayım kısmet değilmiş demekki.dışardan geliyorum bir sürü cici aldım kendime

hey yawrum heyyyyy güle güle kullan cnmm bende yarın bakacağm bişeyler kendimeee tabe bulabilirsem kafama göre alcam bu akşam ne kadar durgun burası yahu...üstelik cuma yani...pehhhhhhhh

birde ceptenn kk ya nasıl giriyorsunuz yaw...

335dc--- az kaldı cnm sende üzme kendini,gelince tüm günlerin acısını çıkartcaz.Geldiğindede kutlarsınız yıldönümüzü olmaz mı?

oyle olcak cnm o da öyle dioo

bizde öyle olck cnm doum gnümde ayrı geçick aralıkta

neeee yeni kıyafetmiiiiiiiiii :97:bnde istiyorm bndee bndeeeeee yarn gidip baksm ne iyi olckk ama hiç içimdnde gelmiyo üşeniyorm pofff yeni kaban almıştm srada çizme we elbise wr almazsm çatlıcm anca alışwrş rhatlatıyo bniii
bugn 1. ylın şerefine öglen 2 dkıka akşama dgru 5 dkıka akşamda 38 dkıka olmak üzere 45 dkıka knuştuk askeriye bu kadar izin verdi saolsnnnnnn pof

Son düzenleme:
Biz baya şanslıyız sanırım ne doğum günü ne yıl dönümü bizim askerlik dönemine denk gelmedi.Ama bayram geliyor tabi bir de yılbaşı var :97:

Biz baya şanslıyız sanırım ne doğum günü ne yıl dönümü bizim askerlik dönemine denk gelmedi.Ama bayram geliyor tabi bir de yılbaşı var :97:

bizede bayramla yılbaşı giriyo ayrıca bi 14 sbat kaldıı becerikli aşkm bi ay uzatırsa askerligi tmamlanmş olur töbe töbee allh korusnn :)))

bak siz kavuscaksnz bn 18 ocak saat yaklaşk 7 8 gbi anca görücm bni yalnz bırakmayn beyinizee diyin sen yokkn onlar wrdı az biraz knuşym garibanla

Canım hiç yalnız bırakır mıyım tabi bırakmam kaderdaşlarımıAyrıca canım bu şafak benim hesapladığıma göre daha tezkere tarihi netleşmedi 12 aralıktan sonra kesinleşecek bu benim hesabım canım:78:

Neyse inşallah seninki doğru çıkarda 1 gün 1 gün yani sonuçtaa
Öpüyorum hepinizi..

bu arada kpss beni de kırdı geçirdi asla olmaz bu sene başka bahara kaldım ben de kuşkam çok ağladım ama yapıcak bişey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…