- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.661
kuşkam güle güle kullan aldıklarını neler aldın kızzzzzzz...
335dc--- az kaldı cnm sende üzme kendini,gelince tüm günlerin acısını çıkartcaz.Geldiğindede kutlarsınız yıldönümüzü olmaz mı?
oyle olcak cnm o da öyle dioo
selam kızlar gece kuşum üzülme herkes beklediğinden düşük almış belli olmaz umutsuzluğa kapanma 335 dc üzülme canım seneye inş. her bir günü birlikte kutlayacağız bende tam yıl dönümümüzü doğum günümü bana ilk açıldığı günü ayrı kutladık seneye hepsinin acısını çkartıcaz inş.
selam kızlar çok teşekkür ederim hepinize.77.747 aldım 3. girişimdi o yüzden bu kadar sıktı canımı. 4. ye çalışmak zor olacak ama ne yapaayım kısmet değilmiş demekki.dışardan geliyorum bir sürü cici aldım kendime
Biz baya şanslıyız sanırım ne doğum günü ne yıl dönümü bizim askerlik dönemine denk gelmedi.Ama bayram geliyor tabi bir de yılbaşı var :97:
bizede bayramla yılbaşı giriyo ayrıca bi 14 sbat kaldıı becerikli aşkm bi ay uzatırsa askerligi tmamlanmş olur töbe töbee allh korusnn :)))
bak siz kavuscaksnz bn 18 ocak saat yaklaşk 7 8 gbi anca görücm bni yalnz bırakmayn beyinizee diyin sen yokkn onlar wrdıaz biraz knuşym garibanla
Gevezem yaa benmi yanlış biliyorumm
Valla canım bu şafak olayları çok karışık yaa bizim 2 gün yol iznimiz var hesapladım böyle çıktı tabi ben yol iznini falan hep düştüm kendimTam tezkere tarihimiz bizim 12 aralıktan sonra belli olcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?