335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhaba kızlarBugün okuldan erken geldim başım kazan gibi:111: burda da kimse yok ama ama neden yaa:122:Neysee bakalım saat daha erken gelen olur:126:Bu arada beni hala aramadı aşkımcım

Son düzenleme:
1 ben 1 misafir bu sayfadayız kimse yok ama başka.Misafirk olacak şahıs asker bekliyorsan gel üye ol öyle dışardan bakmayla nerdeyse askerliği bitirdin yaaaa:78:

bugün tam 1 yıl oldu biliyomusunz
çok canım acıyo en çok bugn zor oldu
kargomda pttde bekliyo p.tesi alcakmş aşkm
en azındn bugn yanımda olsaydıı bn gerçektn çok kötüym bugn yeter artıkkk
biz akşam 5:10 gbi fln bşlamıştk... demin aradıı saat 5:10 die bşta anlamadm snra kutladıı

Selam canlarımmmmmmmmmmm, günlerdir ilgilenemedim sizlee hepinizi çok özledimmmm sınavlar ve projelerle boğuştuumm çok yorucuydu ama değdi çok iyi notlar bekliyorum ve şimdi sıra ailemi görmeye geldiii, Mersine gidiyorum bu akşam 11'de bi süre katılamayabiliri maranıza malum nişan hazırlıkları felan ama hep aklımdasnız hepiniz fırsat buldukça gelcemm! Bu arada geçmişi okuyamadım ama genel bi melankolik hava sezdim topiğimizdeee bebişkolaaarrr kıyamam ben bizeee yaaa, az daha sabredin canlarr gerçekten artık çoook çabuk geçicekk!! Önümüzde 1 hafta kocaman tatil warr kendinize ayırın bu bayramıı, ilk insan modundan çıkalım artık aşlarımız gelicek yaa anca toparlanırıızzzzz

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberrr ??? buldunmu ablanın nişanında giyeceğin lbiseyi bende bayramlık bakmak için alışverişe çıktım üstüme bişey beğenemedim makyaj malzemesi aldım geldim gene

kuşkammmmmmmmmm neyin var ne oldu ???

Ttutimm bulamadım yaaa yarın adanaya bakıcaz annemleeeeeeeee o beğenmiş bana bişeylerrrr .ok mutluyum ailemi çok özledim nooldu kuşumaaa ??

cnm ya üzülme haklısın ama er yada geç atanacaksın cnm bir yerlere yıpratma kendini bukadar bende kpss ye giricektim iyikide girmemişim walla kendimi tokat manyağı yapardım ...

kpss kırdı geçti beni canlar bu sefer de olmayacak. adalet istiyorum artık

nalet olsun o kppsye kusumm,nisanlimin kardeside düsük puan almis hemde 17net daha fazla yapmasina ragmen.. bu ne sacma istir yaa.. Allah sizlere kolaylik versin gercekten..onca sene üniversiteyi bitirmek icin cabala sonra bide bununla ugras.. cok zor gercekten..

delam nasılsınız bakalım dün açamadım kızlar gecekuşu kaç puan aldın sınavdan canım,bu arada ben otobüsteyim kızlar ordan yazıyorum fazla kalamam heralde

gecekuşu--- üzülme canım ya,yapcak bişi yok,seneye inşallah,belki puanın iyi gelseydi kötü bir yere atanamıcak çok zorluk çekcektin,vardır bir hayır...

335dc--- az kaldı cnm sende üzme kendini,gelince tüm günlerin acısını çıkartcaz.Geldiğindede kutlarsınız yıldönümüzü olmaz mı?

Bayramı onsuz geçirmek fikri bana şimdiden acı vermeye başladı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…