335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hahahat tuticim :))) ya yatak güzel ama ya, hakkını yemeyin

öhöm kızlar, ben hazırlandım. kocişimin yanına gidiyorum tatlı rüyalar herkesee :)))

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kıssssssssss adamı çıldırtacanmı ne o kıssss öleeee
anammm sen neymişsin öleee yahuuuu allah kolaylık ve bol enerji versin adama

tamamdır kıslar yarın gazetelerin manşet ve 2 3 sayfları bize ait bu kesinleşti bundan bomba habermi olurmuş
boy boy bizden sözedecekler parmakla gösterilen insanlar olacaz işte bunlar diyecekler

ayyy kizlar hepiniz ayri alemsiniz haaa, gece gece cok sakat muhabbetler icindeyiz haberiniz olsun=D
bende zibaracam simdi, sabah erken kaldirir benim bebis yine=)
öpüyorum hepiniziiii, iyi geceler canlarimmm

tutii sayfayı hallettin haaaa o kadar çok istiyon demek boyutu ayarlayamadın canosüper ötesi bi yatak da fazka alçak yaaa ben bi dönerim yuvarlanırım o basamaktan,sehpayı d deviririm orda uyur kalırım kesinaskerim de gece helaya kalkar beni göremes basar üstüme ben de meftabi gazete de o zaman çıkar mı ki

ohaaa ne olmuş buraya bölee hatun resmi koymuşlar allahım alemsiniz yaaaaa ...eklediğim yatak odası resmi çok büyük çıkmış...dekoru değilde yatak çok hoş

tutiiiii anamm bu neeee ordan çıkmamki ben doğal olarak kocamda yaaa uzay üssü gibi hakketen yapmışlar adam düşünmüş tasarlamışlar alınır onaylandı

gece kuşu bunada haber çıkar gazete çıkar uzay üssünde yatan çift kazaya kurban gittiler adam üzgün ve şaşkın yalvaran gözlerle ben bişey yapmadım ufacıktı görmedim çok üzgünüm der ve gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…