- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.041
o üstteki düşmez mi :))
bu gidişle düşse de farketmeyizo üstteki düşmez mi :))
kıslarrr birileri bziii gözetliyormu neeeeeee
o senin kabiliyetine bağlı annem tavandaki şeyide düşürürsen bu hızınla bilemem
kuşkam çaktırma senin için ekledim...kızlar burası benim odam bahalım beğencekmisniz
sahibinden comda buldum adanada ev bakarken yanlışlık olmasın benim odam değil orası evlenince belkim tavandaki kalpten yaptırırım ....benimki pek yanaşmaz o olaya ama şansımı deneyeceğim
geçmiş olsun canımcım inşallah iyileşirsin biran önce bizde seni seviyoruz burası iyi ki varhosbulduk kizlar, cok sagolun=)
sabahtan beri 2kilo mandalin yemisim, biraz abarttim sanirimm=D
ama kendimi inanilmaz dinamik hissediyoru, bir haftadir üstümde olan skintiyi attim askimla konustum, safakda atti hastalikta gecer elbet ölmem yani cok mutluyum=D
sizleri cok sevdigimi daha önce söylemismiydim hic???
eger söylemediysem cok büyük esseklik etmisim, affola=D
hepinizi ayri ayri seviyorum canlarimm benimmm, iyiki varsiniz=)
bizim var kapı gibi eheh ama şimdi her sabah kalktığımda kocamı görüyorum kocaman sabah uyanır uyanmaz üzülüyorum ayrıyız diyedestur bismillah selennhahahaha yaptı valla yapacağını hahahah ay o ne kadan güzel bir poz öyle ya bende böyle bir poz istiyorum kocaman bastırıp yatak odamıza baş ucuma asmak istiyorum ...
bu askerlik döneminde iyice deliye bağladık zaten normal görmüyo kimse biziodama daldı ne kikirdiyon yalnız başına dio
valla gecelikler falan baya ilerlemişsiniz bakıyorum :82:anammm hepsinden istiorum bennnnn fazla kalmaz üstümde ama ossun
ay dalyan gibi kocam var hayatım, dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?