335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sahibinden comda buldum adanada ev bakarken yanlışlık olmasın benim odam değil orası evlenince belkim tavandaki kalpten yaptırırım ....benimki pek yanaşmaz o olaya ama şansımı deneyeceğim

kızlar hızınıza yetişemiyorum yine kopup gitmişsiniz beni kocam aradı venüsü gerilemekten vazgeçmiş galiba şükürler olsun..
geçmiş olsun canımcım inşallah iyileşirsin biran önce bizde seni seviyoruz burası iyi ki var
destur bismillah selenn hahahaha yaptı valla yapacağını hahahah ay o ne kadan güzel bir poz öyle ya bende böyle bir poz istiyorum kocaman bastırıp yatak odamıza baş ucuma asmak istiyorum ...
bizim var kapı gibi eheh ama şimdi her sabah kalktığımda kocamı görüyorum kocaman sabah uyanır uyanmaz üzülüyorum ayrıyız diye
odama daldı ne kikirdiyon yalnız başına dio
bu askerlik döneminde iyice deliye bağladık zaten normal görmüyo kimse bizi
anammm hepsinden istiorum bennnnn fazla kalmaz üstümde ama ossun
valla gecelikler falan baya ilerlemişsiniz bakıyorum :82:

Son düzenleme:
valla gece gece başımıza umarım bişey gelmez öldüm gülmekten ayyyy nekadan tatlı insanlarsınız siz öyle yaaa valla doping gibi geldi bana eee pzt kocişin yanındayım sölemesi ayıppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…