335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kıslarr sohbet çok keyifli ama çıkmam gerek gözlerim beni bırakmıyor sizleri çok seviyorum kendinize çok dikkat edin iyi geceler ve yarenli rüyalar canlarım

ewet kuşkam bence loyadan alır alır koyarız çeyizimize...birde ben marks spencerde görsel uzmanıyken ordanda almıştım iç çamaşırı takımı kendime loyadanda takımları alırım kim görcekki kocamdan başka zaten ...

valla m.sden falan o kadar para bayılmaya gerek yok.dışarda uyduruk şeylere bile 20 diolar ki lya hakkaten kaliteli bir sürü takımını kullanıyorum dediğim gibi pişman olmasssın bozulmadılar hiç

ay kuşkam çok güzelmiş buuuuuuuuuuuuuu liseli kızlar gibi heheh bakayım bulursam alıyım bundan atayım çeyize...
ben birde siyah yada ekru saten pijama takımı istiyorum...

ben de çpk beğendim tutim ya rengi falan çok tatlı. pijama takımım benim de yok valla. bakıyorum da hep bilindik şeyler var güllü dallı şeler sevmiyorum hiç.bulursan haber et

kuşkam o modelin siyahı yada ekrusu yada mürdümünü düşünsene çok güzel ya ben kendime kırmızıyı yakıştıramıyorum o yüzden kırmızı düşünmüyorum ama sana kırmızı çok yakışır...

kırmızıyı çok severim canım ben de. valla acaip güzel olur ekrusu bence. saana da olur bebem ie yakışmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…