- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.141
teşekkür ederim canım benimeet violecim haklısın uzun kuyruk zor olur bencede...ooo siyah saç betyaz ten kara göz maaşallah cnm bu topikteki bütün bayanlar çok alımlı ve güzel maaşallah bnim için yürek güzelliği daha önemli ama eminim çok güzelsindir sende violecim...
canlar ben bu sabah çok erken kalktım artık kendimi tutamıyorum yatsam iyi olcak muhabbetinize doyum olmuyor çok güzel bir akşamdı hepinize teşekkür ederim sohbetiniz için inşallah bu sohbetler böyle devam eder bu şekildede askerlik biter dertsiz tasasıs hepinizi çok seviyorum öpüyorum iyi geceler aşklarınızı görün rüyanızda...iyi geceler mutlu pazarlar....
ben de yatayım artık yaa yarın çok iş var temizlikçi gelcek annem sabahtan ayağa diker beni hem aşkım da çarşı izninde olcak uyanamassam öldürür beni valla. sizi çok seviyorum. iyi geceler tatlı rüylar yarın görüşmek üzere...
sana da iyi geceler canım rüyanda askerini gör kolay gelsin şimdiden size
alyansına bayıldım mm güle güle kullanhttp://i1011.hizliresim.com/2010/11/14/2653.jpg
kizlar yüzüklerim bunlar iste=)
soldaki alyansim, icinde askimin ismi yaziyor=)
onun yanindaki söz yüzügüm, isteme olduktan sonra takildi.. ben bu yüzügü daha biz nisanlanmadan aylar önce rüyamda görmüstüm ve askima anlatmistim..ne yapti ne etti buldu kuzum tüm kuyumculari teker teker gezdik resmen=)
sagdakide bana ilk aldigi yüzük=)
alyansına bayıldım mm güle güle kullan
caglo'cım yüzüklerin mutluluk içinde bi ömür boyu takarsın inş canım.
tuticim sen dün psikoloji kitapları okuyorum demiştin, bana tavsiye edebilir misin bi kaç tane :)
ayy bayıldım alyansın benim isstediklerim gibi kalın ne güzel.hiç parmağından çıkarma inşallah
evet canım ben de yarı diyarbakırlı oldum çıktımGeCe_KuSu canim sende benim gibi diyarbakir gözleyenisin ha
kusura bakma canim gecenlerde okuldan girmi$tim gördüm yazdigini ama cevap veremiyodum o an
haftaici sabah7 aksam 7 okul var giremiyorum nete pek
seninkide diyarbakir merkezdemibiz bu ara diyarbakira ara verdik askerim izine gitti
amin canım inşallahhtesekkürler kizlarr..
daha güzellerini takmak sizlere nasip olur insallah
caglom çok güzel alyansların bayıldım walla çoook mutlu günlerde tak cnm...
selenn cim sana bendeki kitapların adını yazıyorum hemen...
Terapi yazarı:Ertuğrul Köroğlu HYB yayıncılık
İlişkiler yazarı:Neale Donald Walsch Dharma Yayınları
Sevme Sanatı yazarı: Erich Fromm Payel yayınları
Ruhun Güçleri yazarı:Leon Denis Ruh ve Madde Yayınları
kuşkam aynen öleeeee hhahahahahah
ududub wallahi selenn bu gece yıldırım nikahı ile evlenecek bence telefonda nikah kıyıcaklar
destur bismillah selennhahahaha yaptı valla yapacağını hahahah ay o ne kadan güzel bir poz öyle ya bende böyle bir poz istiyorum kocaman bastırıp yatak odamıza baş ucuma asmak istiyorum ...
özel sebeplerden ötürü aradığınız kişiye belli bir dönem ulaşılamıyor diyecek kesin profilimm
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/14/2653.jpg
kizlar yüzüklerim bunlar iste=)
soldaki alyansim, icinde askimin ismi yaziyor=)
onun yanindaki söz yüzügüm, isteme olduktan sonra takildi.. ben bu yüzügü daha biz nisanlanmadan aylar önce rüyamda görmüstüm ve askima anlatmistim..ne yapti ne etti buldu kuzum tüm kuyumculari teker teker gezdik resmen=)
sagdakide bana ilk aldigi yüzük=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?