335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya niye video ekleyemiyorum ben [video]http://realvideobox.com/video-124135-Pub+%C5%9Fa+La+La+La+Laaaaa+Lalalalala+%5B+Kesin+D inLe+%5D.htm[/video]

Son düzenleme:
Yettimmmm bebişkolaaaaavvvvvvvv 3 saatlik uykuyla duruyorum biraz kestirip öyle başliyim dedim malaraı hazırlamaya bu saate kadar uyumuşum Neyse hallederim evelallah, gece daha uzun Hay akşamdan ışıktırr yaylalar yaylalar bizim oğlan aşıktııırr dilooww diloooww yaylalar. Tuticanom seni i düverim bi düverim Yaa yapmayın öyle canımın içisiii Yarın ara askertoşunuuuuu

perişkommmmmmmmmm napıon cnmmmm

Özocanım seni Perişine danışmadan nedeenn aldın o aleti O aletleri kullanma konusunda exper oldum bebişimm. Yani öyle mucizeler beklememek gerek zaten ama selülit diyorsan selülitin tek çözümü masaj, krem felan kesinlikle fayda etmiyor. Birde bol su içmek. O aletle beraber bol su çersen 1 ay içinde faydasını görürsün canımm, ben diyete başlamadan önce çok hafif vardı selülitim su ve sporla destekleyince kayoldular tamamennn

İyiyim bitanem yen uyandım sersem gibiyim ayılıp işe koyulucam hemen zaten tatlım kolay milföy böreğini de sabah yapıcam çıtır çıtır olsun diyee. Ay içime mutluluk geliyor yannıza gelince yaa iyiki varsınızzz Gözdem gittin mi acep? :26:

çok mutsuzummm c.tesi snawmı olurr oyy bayılcmmm
bnsiz fazla döktürmeyn okumk zor oldu birikmesn die arada okudm gdiyorm şmdii
allhm aklıma mukayt ol yarın kudurrrz dostlar şmdi 335dc kaçar özleyn bnii

tatlım zaten masaj yapıo ya ondan selülüte faydalı olacağını düşündüm ya inşallah boşa almamışımdır:82:

tatlım zaten masaj yapıo ya ondan selülüte faydalı olacağını düşündüm ya inşallah boşa almamışımdır:82:

Evet canım o yüzden iyi gelecek Boşa almadın korkma annem sonuçta masaj yapıyor baktın hiçbişeye yaramıyor (ki yarar) dönünce askerine masaj yaparsın haa

Hah geldi canımın canikosuu. İyiyim bitanem şimdi uyandım yarın müstakel kayınvalidem gelicek ya ona hazırlık yapıyorum:92: sen napıyosun halletiniz sorununuzu dimi? Gerileyen sayfalarda yazmıştın :79:
çok şükür hallettik cnm bu hafta çarşımız iptal oldu ona üzüldm yaaaaaaaaa :84::84:

çok mutsuzummm c.tesi snawmı olurr oyy bayılcmmm
bnsiz fazla döktürmeyn okumk zor oldu birikmesn die arada okudm gdiyorm şmdii
allhm aklıma mukayt ol yarın kudurrrz dostlar şmdi 335dc kaçar özleyn bnii

Yerim seni yaa sınav varken daha cazip geliyo burası dimiii. Çalış bitanem o yarın bitecek ama bizim dostluğumuz bitmeyecekkk biz hep burdayız biliyosunnn. Hadi dön derseeee Seni özlüyoruz emin oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…