- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.201
Ayy çok geçmiş olsun Çağlom enişteye yaaa, üzüldüm gerçekten inşallah bian önce düzelirr. Of hayırlısıyla tek parça halinde gönderdiğimiz gibi alırsak askerlerimizi süper olucak... Az kaldı Çağlom bak gerçekten Tutimi dedeiği gibi herşeyin başı sıkıntı stres çok kafana takmamaya çalış dikkat et kendine çok az kaldı bak yarın 40 lara düşüyoruz şaka gibi 155lerden sonraKizlar benim canim cok skiliyor,kalbimde inanilmaz bir agri var batiyor resmen..
aski bugün kafasini bir yere carpmis ve ka$i patlamis,sargili suan kafasi=(
aklimdan cikmiyor,yanina gitmek istiyorum=(
Hergün Allahima dua ediyorum ben oysa ona gelecek bana gelsin diye=(
İyi geceler Tuticanımmm bend de işlerime koyulayım bu gece bana uyku yokkkkbende yatayım artık regl günüm yaklaşıyor yine ağrılarım başladı huzursuzlandım yine en iyisi uyumak ..
hepinize iyi geceler canlarım hepinizi şebiyoyummmm ve öpüyorum en tocamanından
kasım çabuk geçti maşallah dilerim rabbimden aralıkta çarçabuk geçsin ben aşkımı çok özledim...
Bendeeeeeeee bende istereeeeeemmmmmmmmmmmbugün bir kız arkadaşım var beraber büyüdük onunla aynı zamanda ayı apartmanda oturuyorduk o bekarken karşı komşumuzdu hamileymiş ne kadar mutlu oldum yaaa bugünde ikeaya gittim annemle bebek karyolalar vardı nasıl içim gitti ben sanırım evlenir evlenmez çocuk yapacağım
wawwww süper bir menü valla bayıldım perim. ne hamaratmışssın sen valla bravoBenim bitanecik asker yarenlerim sizi çok özledim nasılsınız bakalımmm ? Dün bütün gece gers çalıştım 3 saatlik uykuyla duruyorum sabahın kör vaktinde sınavım vardı neyse güzel geçti. Bugün herkes gelsinnn Tutimin dediği gibi fasıl yapalımmmmmAyyy ben çok heyecanlıyımmmmm askerimin annesi geliyor yarıınnnnn evi temizlettim mis gibi olduuuu Sonra alışveriş yaptım şimdi size kmütakbel kayınvalideme yapacağım ikramları söylüyorummmm Öncelikle gelince türk kahvemizi yapacağım yanında çifte kavrulmuş fıstıklı lokum ve likör ile servis edeceğim. Daha sonra biraz sohbet muhabbettt ve çay vaktiiiiiii, çayın yanında peynirli dereotlu üstü susamlı çıtır milföy böreği ikram edeceğim. Tatlı olarak kedi dilli, muzlu sakızlı muhallebi yapıcam borcama üstünü dehindistan cevizi ile kaplayacağım nefis oluyor. Sabah kahvesine geliyor aslında ama bişeyler ikram etmeden olmaz asla, ben her gittiğimde neler yapıyor anacığım elleriyle o da gelininin marifetlerini görsün biraz Ayy çok heyecanlıyım kızlar ilk kez evime gelecekk ne diyorsunuzzz menümee???????
yok be valla bizim ev her zaman düzenlidir gece yatmadan annemle toparlarız dağınıklığa gelemem hiç. mlum ikimiz de çalışan bayanız ama evimiz hiç pis dağınık olmaz. ulaaaa amma övdüm kendimiya cnm dünde bnmki aramamştı 11 de aradmm çocugun biri telefonlarn kablosunu kesmiş hey allhm kafayı yemiş millet yaa :// bn santraldn aradgm için ulaştm .. nese bugn aradıı kıyamam kabloları birleştirmş heran kopablr dio
senin sabrına hayranım tutimbn kötü bişy olcagını bilsem bile ararmm dyanamam
nennnnnnn olmaz döverm hpiniziiiyaa bugun bn yokummm yarn snwm wr :95::95: lütfen bnsiz +18 yapmayn çok kızarm
hşgeldn laracmm
kuşumm o teklf aslında bna geldi ya son cümle başkasının anlamadn mı tuh sna
periiiiimm nerdesn yarn kaynanan geliyoo hberlerii aktar bizeeeeesen kesin ev temizliyosndr şmdiii :)))
aynı durumlar bizde de var canım.hiç merak etme ucundan kıyısından hallolur her şeyselam violem, selam kusum, hosgeldin lara=)
misafirlerim var evimde cekirdek yiyip poker oynuyorlar suan karsimda=)
aksam dvd izlemeyi düsünüyormusuz canim hic istemiyor..
askimla evlenmemiz taa önümüzdeki sene baharin ortalarina kaldi..vatandaslik islerim uzun sürecek=( canim skiliyor buna..
oda kac gündür inanilmaz gergin ve durgun..
askerlik degil beni bunaltan burdan cikinca ne olacak düsüncesi beni cok bunaltiyor diyor..
ne is var ne gidecek bir ev.. bende bu kadar uzaktayim hicbirsey yapamiyorum..
sanki hersey terse gidiyor kizlar ya..ne olacak böyle cözemedim gitti..
ben askimi hep güclü, dimdik ayakta gördüm.. simdi bu hali beni mahvediyor..
eişte istiyo ya sen ona bak.kıskanıyo sni o geçmişteki olaylardan değil bence.ya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
nazar mı değidi kuzum sizeeeeecnm bizim aramızda tripler esiyorbenimki ile telde biraz laf soktuk birbirimize ben bayağ bozuldum ondan aramıyorum benim dediğim bişeyi yanlış anladı oda kendine göre haklı bu yüzden biizim bir huyumuz vardır tartışacağımızı bildiğimiz için araşmayız ama durulunca ya o yada ben ararım onu ama şu an içimden gelmiyor aramak çok fazla peşinde dolanmayı sevmem erkeklerin huyum kurusun...
off ulen offfffffff[video=youtube;pknp4J0zzpc]http://www.youtube.com/watch?v=pknp4J0zzpc[/video]
kızlarrr birgünnn hepimizin güneşi doğacak ve o masal günümüz gelecek bu şarkı hepimizeee gelsinnn
çok tatlılar yaaaahtapot görüp aldanmayın kızlar :)), içinde aşk var
harika yaa bayılıyorum buna bennnnnn
pub şa la la lal laaaaaaaaaaaaa
raporu ben vercektim sen ne die fıslıyon burda bakimçok mutsuzummm c.tesi snawmı olurr oyy bayılcmmm
bnsiz fazla döktürmeyn okumk zor oldu birikmesn die arada okudm gdiyorm şmdii
allhm aklıma mukayt ol yarın kudurrrz dostlar şmdi 335dc kaçar özleyn bnii
bizimki de iptal yaa offfffffçok şükür hallettik cnm bu hafta çarşımız iptal oldu ona üzüldm yaaaaaaaaa :84::84:
selen ben diyarbakırdayımmmmmmmmmadem tek başımayım, bende askerlerimizin bulunduğu bölgeleri ve hava durumlarını veriyim
kendimden başlayarak:
zonguldak: 12 derece, çok bulutlu
ağrı (tutim) 12 derece, parçalı bulutlu
diyarbakır (perim(?) 19 derece, az bulutlu
çanakkale (özel eğitimim, galiba gece kuşum ya da 335im de var) 21 derece, sağanak yağışlı
sivas (çağlom) 14 derece, parçalı bulutlu
bunlar hatırlayabildiklerim kızlar, bi ara liste vardı, kim nerde diye :44:
ve tabi ki havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız güzel olsun :76:
obaaa tutmayın beniiiiişafak :53 RİZE ...haydi horona...
ay çok geçmiş olsun canı yaaaaa:26:Kizlar benim canim cok skiliyor,kalbimde inanilmaz bir agri var batiyor resmen..
aski bugün kafasini bir yere carpmis ve ka$i patlamis,sargili suan kafasi=(
aklimdan cikmiyor,yanina gitmek istiyorum=(
Hergün Allahima dua ediyorum ben oysa ona gelecek bana gelsin diye=(
tatlım ayaklarını sıcak tut emibende yatayım artık regl günüm yaklaşıyor yine ağrılarım başladı huzursuzlandım yine en iyisi uyumak ..
hepinize iyi geceler canlarım hepinizi şebiyoyummmm ve öpüyorum en tocamanından
bi durun yaww aceleniz neden ben de çocuk çok severim ama 2 yıl beklemeye alcam kendimiperim doğuralım evlenir evlenmez....
canım çok isterim valllaaaa. hazırlık yapm bn gelince beraber yaparız kıyamam sanaKuşummm canımın içisinin içiii hoşgeldiinn gel gitme beni bu zor gecemde yalnız bırakmaaaaaaaaaaMenümü sevmen beni çok mutlu etti gelince sana da yapıcam annemmmm
Kuşitoommmm ben kullanmıyorum çaycı ama aile evimizde var Arçelik. Annem senelerdir kullanır bana mısın demiyo meretBence güzel tercihh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?