335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kizlar benim canim cok skiliyor,kalbimde inanilmaz bir agri var batiyor resmen..
aski bugün kafasini bir yere carpmis ve ka$i patlamis,sargili suan kafasi=(
aklimdan cikmiyor,yanina gitmek istiyorum=(
Hergün Allahima dua ediyorum ben oysa ona gelecek bana gelsin diye=(

bende yatayım artık regl günüm yaklaşıyor yine ağrılarım başladı huzursuzlandım yine en iyisi uyumak ..
hepinize iyi geceler canlarım hepinizi şebiyoyummmm ve öpüyorum en tocamanından

ay caglommmm geçmiş olsun cnmmm askerin için sende kafaya taktın ya bunu o yüzden kalbine yansıyor çok strest yapma cnm yaaa bende en ufak bişeyi düşününce direk göğsüme yansır birdegeçen akşam nefesim daraldı varya ölüyorum sandım strest strest adamı mahvediyor dikkat et cnm enişte iyileşirrrr merak etmeee...

Ayy çok geçmiş olsun Çağlom enişteye yaaa, üzüldüm gerçekten inşallah bian önce düzelirr. Of hayırlısıyla tek parça halinde gönderdiğimiz gibi alırsak askerlerimizi süper olucak... Az kaldı Çağlom bak gerçekten Tutimi dedeiği gibi herşeyin başı sıkıntı stres çok kafana takmamaya çalış dikkat et kendine çok az kaldı bak yarın 40 lara düşüyoruz şaka gibi 155lerden sonra
bende yatayım artık regl günüm yaklaşıyor yine ağrılarım başladı huzursuzlandım yine en iyisi uyumak ..
İyi geceler Tuticanımmm bend de işlerime koyulayım bu gece bana uyku yokkkk

bugün bir kız arkadaşım var beraber büyüdük onunla aynı zamanda ayı apartmanda oturuyorduk o bekarken karşı komşumuzdu hamileymiş ne kadar mutlu oldum yaaa bugünde ikeaya gittim annemle bebek karyolalar vardı nasıl içim gitti ben sanırım evlenir evlenmez çocuk yapacağım

kasım çabuk geçti maşallah dilerim rabbimden aralıkta çarçabuk geçsin ben aşkımı çok özledim...

Bana Kasım hiç bitmicek gibi geliyordum Kasım bitsin askerliği bitti say diyordum kendime bitti şükür bundan sonra en güzel zamanlarımıza geçiyoruz kızlar artık asker beklemenin tadını çıkarma vaktiii

Bendeeeeeeee bende istereeeeeemmmmmmmmmmm

pericim sana kolay gelsin canım eminim kayınvaliden çok beğenecektir tatlını,çöreğini birde kahveni bence kesin enişte sana bişey yolladı kayınvalidende onu getiricek ...

ben en son yatmaya gidiyordum demi çenem düştüde almaya geldim sanırım bu sefer gidiyorum..

bende bebii istiyomm kapkara olsunlar =)
off suan savas filmi izliyorum kuzenlerimle..askim olsaydi simdi korktugum zaman arkasina saklanirdim,simariklik yapardim ahh ahh=(
yaa eminmiyiz 50 olduguna?? benim yine kafam allah bullah oldu..benim bildigim pazartesi 49(mus) oluyordu benim memleket ya sirf o yüzden bakmistim ben=S

wawwww süper bir menü valla bayıldım perim. ne hamaratmışssın sen valla bravo
yok be valla bizim ev her zaman düzenlidir gece yatmadan annemle toparlarız dağınıklığa gelemem hiç. mlum ikimiz de çalışan bayanız ama evimiz hiç pis dağınık olmaz. ulaaaa amma övdüm kendimi böğğğ tiksindim kendimden şu ansankim oğlunuz var ben ona asılıyorum da kendimi beğendirmek istiyorum
aynı durumlar bizde de var canım.hiç merak etme ucundan kıyısından hallolur her şey
ya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
eişte istiyo ya sen ona bak.kıskanıyo sni o geçmişteki olaylardan değil bence.
nazar mı değidi kuzum sizeeeee
[video=youtube;pknp4J0zzpc]http://www.youtube.com/watch?v=pknp4J0zzpc[/video]

kızlarrr birgünnn hepimizin güneşi doğacak ve o masal günümüz gelecek bu şarkı hepimizeee gelsinnn
off ulen offfffffff
ahtapot görüp aldanmayın kızlar :)), içinde aşk var
çok tatlılar yaaa

pub şa la la lal laaaaaaaaaaaaa
harika yaa bayılıyorum buna bennnnnn
çok mutsuzummm c.tesi snawmı olurr oyy bayılcmmm
bnsiz fazla döktürmeyn okumk zor oldu birikmesn die arada okudm gdiyorm şmdii
allhm aklıma mukayt ol yarın kudurrrz dostlar şmdi 335dc kaçar özleyn bnii
raporu ben vercektim sen ne die fıslıyon burda bakimgel enseye tokatı hakettin sensınavında başarılar canım biz hep burdayız dularım seninleee
çok şükür hallettik cnm bu hafta çarşımız iptal oldu ona üzüldm yaaaaaaaaa :84::84:
bizimki de iptal yaa offfffff
selen ben diyarbakırdayımmmmmmmm
şafak :53 RİZE ...haydi horona...

obaaa tutmayın beniiiii:92:
ay çok geçmiş olsun canı yaaaaa:26:
tatlım ayaklarını sıcak tut emi
perim doğuralım evlenir evlenmez....
bi durun yaww aceleniz neden ben de çocuk çok severim ama 2 yıl beklemeye alcam kendimi
amma konuşmuşssunuz yaa yarım saattir alıntı yapcam diye canım çıktımisafirlerimiz vardı kızlar kusura bakmayın ekşın yapmayı çok istiyodum
bu arada yarın alışverişe çıkacam ben. çaycılardan alıcam yanında birkaç birşey de alırım. arçelik düşünüyorum.sizin vr mı çaycınız ve hangi markayı önerirsiniz?

Kuşummm canımın içisinin içiii hoşgeldiinn gel gitme beni bu zor gecemde yalnız bırakmaaaaaaaaaa Menümü sevmen beni çok mutlu etti gelince sana da yapıcam annemmmm

Kuşitoommmm ben kullanmıyorum çaycı ama aile evimizde var Arçelik. Annem senelerdir kullanır bana mısın demiyo meret Bence güzel tercihh

Kuşitom benim ya senin düşünmen yeter beniii Tatlımı yaptım herşeyi hazırladım misler gibi oldu valla şimdide giyeceğimi seçip uyicam. Umarım bulurum giyicem bişiler evettt aldıklarını göster bizeeeeeeeeeeeee

Azcık uyudumm, en son ben yazmışımmm gene günü ben başlatıyim bari bugünnn. Günaydın elma şekerleriiiiiiiiiiiiiiii 335dcm sınavın çok güzel geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…