- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.741
bnmkinden küçük olma ihtimalini dşünemiyorm tutim ama canın saolsn öyle olsn üzülmemözoooooooooooooo hahahahahhahaha allahhhhhhhhhhhhhhh ne muradın varsa versin emi koptummmmmmmmmmmmmmm
335 yavrum korkarım en küçük benimki
selenncim iyi gecler tatlımmm
töbe töbeeee kopuyorm bn şuancanim o fotolarda askim hep yanimda o dönemlerde iyiyim zaten ama o yokken iste sönüyorlar yine
ohanziiiallah sizi bildiği gibi yapsın emiiigülerken boğazıma kaçan kahve nelere mal oldu bana boğazıma kaçtı öksürürken de iki saattir çişimi sıkıştırıodum öhö dedim bişi hissettim bennn duşa griyorum ben allah sizi napmasın ayyy kalkamıyorum
dalış kurslarına gidiym bn335dc,çağlom bu sene yazın ne kadar deniz anası varsa denizde toplayalım slikon niyetine taktıralım bir yerlerimize..olmamıııı
canim o fotolarda askim hep yanimda o dönemlerde iyiyim zaten ama o yokken iste sönüyorlar yine
ahaaaaaa sonunda bu da olduuu !!! yapacaaaz dedik yaptkkkkk guşu altına pislettikkkkkallah sizi bildiği gibi yapsın emiiigülerken boğazıma kaçan kahve nelere mal oldu bana boğazıma kaçtı öksürürken de iki saattir çişimi sıkıştırıodum öhö dedim bişi hissettim bennn duşa griyorum ben allah sizi napmasın ayyy kalkamıyorum
ohanziiiyaptık buda olduu KK AGAOGLU Staylaa hahaha sidikli kuşkiiii
dalış kurslarına gidiym bn
ay bn yatıyorm wlla bakamıyorm ekrana öptm szii grüşrüz yarn bni özleyn anacmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?