335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yerim ou ben yaa melek olmuştur tutim o annesini görüyordur koşuşturuyordur. Çok başka bişe hayvan sahibi olmak Tutim. Ben büyüttüm onu 2 haftalıktan beri. Beni annesi sanıyor resmen. Bebekken uyurken curk curk meme emer gibi yapardı parmağımı koyardım ağzına gözümün içine bakar tekrar uykuya dalardı. Oğlm benim yaa

perim doğrudur çünkü bende kuşum için aynı düşünüyorumö bebeğim gibi ben yemek yerken gelip tabağımın kenarına tüneyip yiyor mesela yada ben okuldan gelince takla atıyo hayvan beslemek çok güzel ya

Ben uyuyim yoksa bunların hepsini yapan bi lokantaya gidicem bu saatte kadın başıma sonra nasıl dönerim bilemem mazallah tevbeler olsun sabaha arkadaşlarım gelecek kahvaltıya inşallah uyanabilirim

günaydin canim,dün gece yazilanlari okuyorum=D
acayip efkarliydim,misafirlerim var diye tüm gün askima konusamamistim baya kötü oldum dün derken bir baktim saat 2bucukta aradi uyku tutmadi dedi ve ben biliyordum arayacagini tam kuzenlerime ariyacak dedigim anda caldi telefon=)
konustuk uzun uzun sonra huzurlu bir sekilde uyudum simdi bir kahvalti yapicam misafirlerimi yolcu etmeye gidecem sonrada evimi temizleyip burdayim yine=)
sen nasilsin canimm?

ya ne güzel çağlom gece o saatte arayabiliyor mu a keşke bizimde öle inkanımız olsa tatlım o saatte hemde uzun uzun konuşmuşsunuz senin adına çok sevindim tatlım dün gece sen bunalımdaydın herkes eğlenirken sen sözler yazıyordun hiç ii görmemiştim halini ama askerinle konuşmak ii gelmiş canım

sorma yaa tam gözlerimden yaslar geldi,askim arayacak beni dedim kuzenime bakip ve telefonum caldi=)
coook iyi hissediyorum kendimi suan=)
bizim telefonla ilgili bir sorunumuz yok canim,ufak bir köy karakolu zaten ve herkes cep telefonu kullandigi icin ankesörlüde bize kaliyor=)
bu arada dün gece yazdigim türküleri zaten her gece dinlerim,sadece bayhan bir istinaydi

Son düzenleme:
Günaydın canlarr dün nasıl güldüysek artık bugün 1 kilo daha vermişim.Sabah akadaşlarm geldi çok zayıflamışsın dediler karın kası yaptım gülmektenn 2 saat sonra ailem gelecek çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…