- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.741
hııımm cnnm bpekii askere gitmeden önce nasıldınız yine bölee uzun uzun konuşmadığınız yada görüşmediğiniz oluyomuydu ?Ben de öğretmenlik stajını Avcılar'da bir devlet okulunda yapıyordum ve ilkokul sınıfı olmasına rağmen aramada çocukların çantasından çakı falan çıkmıştı, okul müdürü de korkma diye gülerek teselli etmişti.
Ve sınıfımdaki tüm çocukların bakışları bir tuhaf, çocuk bakışlarından uzaktı. Daha sonra rehberlik hocalarından öğrendim ki hepsi ilaç kullanıyormuş, çok üzülmüştüm
Bu askerlik bizi ayıracak sanırımHiç görüşmüyoruz, sizin yazdıklarınızı okuyunca ve sizin arandığınızı görünce demek ki o beni bilerek istemeyerek aramıyor diye düşünüyorum ve sanırım böyle bir konuşmamızda "annemle dört gün konuşmadık diye annem bana küstü " demişti yani annesiyle en uzun süre 4 gün konuşmuyor benimleyse 2, 3 hafta
of of...
yaa banane olcaklar bnm aşkımda öyle dedi ama kabul etmiyormmmgünaydin canlarimm=)
safak 45 Manisa, yine perimle ben bu saatte buradayiuz=)
dün gece askimla konustum ve dedemi olucaksin sen dedim, hayir dedi kisa dönemlerde yokmus öyle birsey.. dede olmak en üst devre olmakmis kizlar yani senden sonra gelen 3-4dönemi görüyormussun felan.. Hatta dededen sonra birde Mezar tasi varmis oda ceza yiyip askerligi uzatanlara deniliyormus onlar cünkü daha fazla alt devreyi görüyorlar=)Kisa dönemler görmüyorlar cünkü diger kisa dönem devresi daha yeni acemilige gidecek ve onlar ustaya gelene kadar bizimkiler gidiyorlar o yüzden hicbirseyde olmuyorlarmis=)
Simdi minik birseyler atistirip okula gidecegim canlar,okuldan araniza katilmaya calisirim yine,öpüyorum hepinizi,güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle=)
cnm kötü düşünme ama aradıgında bunu sylesene ona anneni ne sıklıkla arıyosn die ?? bi arkadaşımzn sevgilisi dha haftada bi arıyo belki gerçektn arama imkanı yoktr :// imkanı oldugundada kart bulamıyo olablr :/Bu askerlik bizi ayıracak sanırımHiç görüşmüyoruz, sizin yazdıklarınızı okuyunca ve sizin arandığınızı görünce demek ki o beni bilerek istemeyerek aramıyor diye düşünüyorum ve sanırım böyle bir konuşmamızda "annemle dört gün konuşmadık diye annem bana küstü " demişti yani annesiyle en uzun süre 4 gün konuşmuyor benimleyse 2, 3 hafta
of of...
ohh kudur sen kudurrrrrrrrr :118: gell yogurym seni bşwer bluşmayıııyorgun bitkin kuş geldi bi masaj yapanım olsa ahh ahhhh
bugün öğretmen arkadaşımda toplanıyoruz kızlar 11 12 gibi gelirim çok kudurmayınn
musur merhaba :80:
oo kuşumuz hem yorgun hem gezmelerde; hep söyler ya " kadınlara gezme diyince iyileşirler" diye, aklıma bu geldi :76:
yoğurun beniiiyaa banane olcaklar bnm aşkımda öyle dedi ama kabul etmiyormmmonlar yaşlanmayı kabul etmiyo bnce çaglommm
cnm kötü düşünme ama aradıgında bunu sylesene ona anneni ne sıklıkla arıyosn die ?? bi arkadaşımzn sevgilisi dha haftada bi arıyo belki gerçektn arama imkanı yoktr :// imkanı oldugundada kart bulamıyo olablr :/
ohh kudur sen kudurrrrrrrrr :118: gell yogurym seni bşwer bluşmayııı
perimm ne danışcaksn bkalmmm ?
Selam canlaaarr askerim çıktııı birliktennn babası gitti yanınaaaaaaaaaaaaa aradı kendi numarasından bi hoş oldummmmmmmm :102::102::102:Bende solaryuma girdimm frenchlerimi yaptırdım saçlarımı fönlettim ve geldimmm içim içime sığmıyor şuan... Kuşum nereye yaaa. Size sormam gereken bazı şeyler vaarrrrrrrrrrrrr :26::103:
walla canım ben bursa'nın doğusuna geçmemiş bi insanım. diyarbakır merkezdeyse eğer ne giyeceğin çok önemli olmaz herhalde, diyarbakır büyük şehirlerden biri sonuçta. ama belki üstüne deri ceket yerine daha bol bi ceket alabilirsin ya da yanına bi şal al istersen. hatırladığım kadarıyla boyun 1.75'ti yani bu topuklularla birlikte aslında her koşulda diikat çekersin :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?