335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kizlarr kardesimmle konustum abla seni cok özledim gel dedi=(
cigerlerim sizladi aglayasim var bende kardesimi cok özledim=(
ama o kadar yolu gitmek zor geliyor 2günlügüne=(
cok kararsizim offf aksam burda olmazsam gitmisim demektir canlar..

Ben de öğretmenlik stajını Avcılar'da bir devlet okulunda yapıyordum ve ilkokul sınıfı olmasına rağmen aramada çocukların çantasından çakı falan çıkmıştı, okul müdürü de korkma diye gülerek teselli etmişti.
Ve sınıfımdaki tüm çocukların bakışları bir tuhaf, çocuk bakışlarından uzaktı. Daha sonra rehberlik hocalarından öğrendim ki hepsi ilaç kullanıyormuş, çok üzülmüştüm

Bu askerlik bizi ayıracak sanırım Hiç görüşmüyoruz, sizin yazdıklarınızı okuyunca ve sizin arandığınızı görünce demek ki o beni bilerek istemeyerek aramıyor diye düşünüyorum ve sanırım böyle bir konuşmamızda "annemle dört gün konuşmadık diye annem bana küstü" demişti yani annesiyle en uzun süre 4 gün konuşmuyor benimleyse 2, 3 hafta
of of...

caglo'cum ben de yol yorgunluk gözünde büyüdüyse kardeşinin bu ricasını kırma git. tabi bu seni maddi anlamda zorlarsa bilemem ama böyle söylemişken git bence. okuyunca ben bile üzüldüm

hııımm cnnm bpekii askere gitmeden önce nasıldınız yine bölee uzun uzun konuşmadığınız yada görüşmediğiniz oluyomuydu ?

musur merhaba :80:

hyptia üzme canım kendini, herkes askerliği kendine göre yaşıyo. bak kaç kişiyiz hepimizin askeri farklı yerlerde, farklı koşullarda..

çağlocum hava çok kötü diyodun, eğer gidersen dikkat et kendine yollarda

oo kuşumuz hem yorgun hem gezmelerde; hep söyler ya " kadınlara gezme diyince iyileşirler" diye, aklıma bu geldi :76:

Son düzenleme:
yaa banane olcaklar bnm aşkımda öyle dedi ama kabul etmiyormmm onlar yaşlanmayı kabul etmiyo bnce çaglommm
cnm kötü düşünme ama aradıgında bunu sylesene ona anneni ne sıklıkla arıyosn die ?? bi arkadaşımzn sevgilisi dha haftada bi arıyo belki gerçektn arama imkanı yoktr :// imkanı oldugundada kart bulamıyo olablr :/
yorgun bitkin kuş geldi bi masaj yapanım olsa ahh ahhhh
bugün öğretmen arkadaşımda toplanıyoruz kızlar 11 12 gibi gelirim çok kudurmayınn
ohh kudur sen kudurrrrrrrrr :118: gell yogurym seni bşwer bluşmayııı

perimm ne danışcaksn bkalmmm ?

musur merhaba :80:

oo kuşumuz hem yorgun hem gezmelerde; hep söyler ya " kadınlara gezme diyince iyileşirler" diye, aklıma bu geldi :76:

yoğurun beniii

Selam canlaaarr askerim çıktııı birliktennn babası gitti yanınaaaaaaaaaaaaa aradı kendi numarasından bi hoş oldummmmmmmm :102::102::102: Bende solaryuma girdimm frenchlerimi yaptırdım saçlarımı fönlettim ve geldimmm içim içime sığmıyor şuan... Kuşum nereye yaaa. Size sormam gereken bazı şeyler vaarrrrrrrrrrrrr :26::103:

canım gerçekten dışarı çıkıp kendi telleriyle aradığı zaman insan bi başka oluyor esaret bitti sanıyor gözün aydın canım hazırlıklarda bitmiş tatlım sen sorularını sor yardım cı olmaya çalışalım perim

Çağlom kıyamam senin kardeşine seni çok zorlamicaksa git gör bitanem. Kuşum askerin olsa sana ne güzel masaj yapardı, git öğretmen arkadaşların yapsın sana masaj hypatiacım sen sınırda askerlik yapan arkadaşımızın sevgilisiydin sanırım? Gerçekten imkanı olmuyor olabilir tatlım kötü düşünme bence. Sonuçta istemese hiç aramazki..

Canlarım sizlerle yapacaklarımı paylaşmak istiyorum öncelikle şunu sorucam sizlere Diyarbakır malum Doğu daha önce hiç gitmedim. Sevgilime güzel görünmek istiyorum ama dikkat çekmekte istemiyorum sizlere giyeceklerime yakın kıyafetler bulup göstericem şimdi. Malum makinem bozulduğundan kendim çekip yollayamıyorum. Pantolon böyle geniş paça
ayakkabım bunun gibi ama SİYAH
( pantolon paçasından ayakkabı oturunca görünüyor)http://www.coutureinthecity.com/wp-content/uploads/2010/08/PG.NWOSOJOSS.NATWHSU.PE_.jpg
üzerime buna benzer deri bir ceket

Son düzenleme:
walla canım ben bursa'nın doğusuna geçmemiş bi insanım. diyarbakır merkezdeyse eğer ne giyeceğin çok önemli olmaz herhalde, diyarbakır büyük şehirlerden biri sonuçta. ama belki üstüne deri ceket yerine daha bol bi ceket alabilirsin ya da yanına bi şal al istersen. hatırladığım kadarıyla boyun 1.75'ti yani bu topuklularla birlikte aslında her koşulda diikat çekersin :82:

Şimdide yapıcaklarımı anlatiyim. Ben aşkımın doğum günü diye gidiyorum asıl pazar doğum günü sevgiliminn... Pasta yaptırdım kamuflaj desenli üzerinde takvim yaprakları var sayılar yazıyor çok tatlı oldu. Sonra aşkımın en sevdiği şarabı aldım burda biyer var kişiye özel şarap yapıyor. Ondan yaptırdım resmimizi bastılar üzerine, resmin altına askerimin adını ve doğum tarihini yazdırdım, arkasına not yazdırdım aşkımızı anlatan... Sonra bir hediye aldım T-shirt üzerinde "asker" yazıyor, ingilizce yanındada ufak bir yazı daha var askerler çok egzersiz yapıp kilo verirler gibi bişiler yazıyor. Ben yarın saat 12 olduğunda yanımda götüreceğim ufak mumlarımı çıkarıp yakıcam sonra pastamızı çıkarıcam, sonra şarkı söyleyerek, Tan-Doğumgünü parçasının şu kısmını söyleyerek "bugün senin doğumgünündü ömrüm yıllara bölündü ruhumu teninle boyadın evimdir kokunla yaşarım, bu da sana hediyem alırsan aklının biyerinde dursun..unutma yaşıyor olursam aynı adreste bulursun" hediyesini vereceğim.. Nasıll ? Gözünüzde canlansın diye benzer fotoğraflar yolluyorum

merkezde, gelişmiş bi yer aslında, zaten dışarda çok fazla durmayacağız. sağol bitanem tekrar gözden geçiricem kıyafetlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…