- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.721
daha güzel bir fikrim var.biz burda otururken onlar fosur fosur uyuyo
şimdi hepsinin ayağına parmaklarının arasına, küçük gazate ruloloru sıkıştırıyoruz tamam mıdaha sonra ufakktann ateşliyoruz önce bir şey hissetmicekler. gazete yandıkça parmaklarına yaklaşıcak derkennnnn tırnağa sıcaklık gelcek ve hepsi ayağa dikilecek aney aney noliyyy dieee
ay yazık ya kıyamamtutimin de pcsi arızalanmış gelemiyo. çok özledim. kızlar da olaydı şimdi hhh ahhhhh
kuşkam uyudn mu sanada yapacm bu şakalardan gör bak habersiz gidi,p uyumak neymiş anla
aman aman gitmedi ben özoşummm çıkarma aacı filaniyi geceler kuşkam habersiz gitmeniğn acısını yarın çıkarırım ben
uykum yok ama uyumak zorundayım galşba
Günaydın canlaaarrrr, gece tatlı tatlı kudurmuşsunuz genee hehe bende dayanamadım uyumuşumm. Kuşum başına gelen olaya üzüldüm. Biz öğretmenlerimizin karşısında el pençe divan dururduk. Genelleme yapmayı sevmesemde görünen o ki saygısız bir nesil yetiştiriyor. Öğretmenine bunu yapamn evinde anne babasına neler yapıyordur kimbilir. Neyse boşverin canlar her mesleğin zorluğu var işte ama sizlerin mesleğinin önünde eğilmek gerek gerçekten. Bende birazdan derse gidecem. Sizlere danışmam gereken şeyler war bu akşam için. Tam kadro burda oluruz inşallah :) Hepinize mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?