335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

daha güzel bir fikrim var.biz burda otururken onlar fosur fosur uyuyo
şimdi hepsinin ayağına parmaklarının arasına, küçük gazate ruloloru sıkıştırıyoruz tamam mıdaha sonra ufakktann ateşliyoruzönce bir şey hissetmicekler. gazete yandıkça parmaklarına yaklaşıcakderkennnnn tırnağa sıcaklık gelcek ve hepsi ayağa dikilecek aney aney noliyyy dieee

bizde onlara deriz ki şafak sıkıştırıyo yat uyu

günaydin canlarimm=)
safak 45 Manisa, yine perimle ben bu saatte buradayiuz=)
Günaydin perimm=)
dün gece askimla konustum ve dedemi olucaksin sen dedim, hayir dedi kisa dönemlerde yokmus öyle birsey.. dede olmak en üst devre olmakmis kizlar yani senden sonra gelen 3-4dönemi görüyormussun felan.. Hatta dededen sonra birde Mezar tasi varmis oda ceza yiyip askerligi uzatanlara deniliyormus onlar cünkü daha fazla alt devreyi görüyorlar=)Kisa dönemler görmüyorlar cünkü diger kisa dönem devresi daha yeni acemilige gidecek ve onlar ustaya gelene kadar bizimkiler gidiyorlar o yüzden hicbirseyde olmuyorlarmis=)
Simdi minik birseyler atistirip okula gidecegim canlar,okuldan araniza katilmaya calisirim yine,öpüyorum hepinizi,güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle=)

Günaydın canlaaarrrr, gece tatlı tatlı kudurmuşsunuz genee hehe bende dayanamadım uyumuşumm. Kuşum başına gelen olaya üzüldüm. Biz öğretmenlerimizin karşısında el pençe divan dururduk. Genelleme yapmayı sevmesemde görünen o ki saygısız bir nesil yetiştiriyor. Öğretmenine bunu yapamn evinde anne babasına neler yapıyordur kimbilir. Neyse boşverin canlar her mesleğin zorluğu var işte ama sizlerin mesleğinin önünde eğilmek gerek gerçekten. Bende birazdan derse gidecem. Sizlere danışmam gereken şeyler war bu akşam için. Tam kadro burda oluruz inşallah :) Hepinize mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın Çağlomm, demek dede işi öyle oluyormuş ha bende bilmiyordum :) Bizimkiler dede olamicak demek hehe baba olurlar o zaman onlar ordayken 337. gidecek ya :) Sanada güzel bir gün diliyorum canım benim. Akşam görüşmek üzereee

perişim tabi bu gece burda oluruz yarın sen yoksun ama perişim gece keşke sende olsaydın kuşkimle bir ağladık bir güldük tabi siz uyurken yaptığımız şakalarda vardı heehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…