- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.741
Şafak 22
ERZİNCAN
Allahım şükürler olsun bugünleri de gördükk !!!!!!!!
17si violemmmmperim seninki kaçında geliyo cnm?
İzin kullanmadık canikommmmne güzel seninki benden 5 gün azz izin kullanmadınız mı canım biz 7 gün kullandık:26:
ya benim şafağım kaç ben şafak hesaplayamıyorum askerim 16 ocakta gelicek o zaman şafak kaç oluyo:26:
Şafak 22
ERZİNCAN
Allahım şükürler olsun bugünleri de gördükk !!!!!!!!
ya benim şafağım kaç ben şafak hesaplayamıyorum askerim 16 ocakta gelicek o zaman şafak kaç oluyo:26:
Peri bugün Erzincan da değil Edirne deyiz ben de bakıyorum biz erzincana gitmemiş miydik diye
slmm kızlar nasılsınız bi günü daha bitirdik çok şükür şafakları attrdık :) benmki 28 ocakta gelecek izin kullandı haftayada ben yanına gidicem aksilik olmazsa çok bunaldım herşey üstüme geliyo falan diyocnmm yaaaaa çok zorlanmaya başladı şafak sıkıştırıyoooo:18::18::18:
Selam canımmm evet benim askerim de feci halde bunalmış durumda, belli etmiyor ama sesinden anlıyorum bennn. Çok fena sıkıştırıyo wallaa bu şafakk sağdann soldaaaaannnooohhh yandaaannnnnn yandaaaaannnnnnnnnnnnnn [/QUOT
evet az kaldı ama yinede daha var gibi geliyo bana onun bu kadar bunalacağını düşünmüyodum resmen isyanlkarda tamam cumartesi gelcem bileti ayırttım diyene kadar rahat etmemişti
slmm kızlar nasılsınız bi günü daha bitirdik çok şükür şafakları attrdık :) benmki 28 ocakta gelecek izin kullandı haftayada ben yanına gidicem aksilik olmazsa çok bunaldım herşey üstüme geliyo falan diyocnmm yaaaaa çok zorlanmaya başladı şafak sıkıştırıyoooo:18::18::18:
Evettt Gevezemmm ben yeri yanlış yazmışımmmm kafa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?