335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slmm kızlar nasılsınız bi günü daha bitirdik çok şükür şafakları attrdık :) benmki 28 ocakta gelecek izin kullandı haftayada ben yanına gidicem aksilik olmazsa çok bunaldım herşey üstüme geliyo falan diyo cnmm yaaaaa çok zorlanmaya başladı şafak sıkıştırıyoooo:18::18::18:

Selam canımmm evet benim askerim de feci halde bunalmış durumda, belli etmiyor ama sesinden anlıyorum bennn. Çok fena sıkıştırıyo wallaa bu şafakk sağdann soldaaaaannn ooohhh yandaaannnnnn yandaaaaannnnnnnnnnnnnn

benim askerimde şafak sıkıştırıyor ağrı dağı üstüme gelmeye başladı diyor neyse az kaldı bunalım agirmeyelim şimcik bayanlar perim roman havası koycak oynıcaz abe şopar yandan sağdan soldannnnnn hoppaaaaaaaa abeee kaynana ne yaptın bize ne yaptın bizeeee biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimleeee

Merhaba canımm Benim ki de çok sıkıldı artık bugün yine çarşıları iptal oldu önce ben geçmiyor diye sızlanıyordum şimdi benden önce o başlıyor geçmiyor günler diye :90:

Evettt Gevezemmm ben yeri yanlış yazmışımmmm kafa gitti

Ben de bugün forumda yzamıyorum çifter çifter gidiyor mesajlar:86:

bu video için sorun çıkar mı bilmiyorum ama youtube +18 demis, dailymotion'da ise uyarı yok. sadece bi reklam ama bence harika :76:
sizden duyduklarımla üzgün gece kuşuma gelsin ve seksi 335 kızlarına

tuti'nin isteği üzerine videoyu kaldırdım

is your heart filled with pain, shall i come back again?

[video=youtube;edRnjGPJGo0]http://www.youtube.com/watch?v=edRnjGPJGo0[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…