335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ben burdayım Tutimm yarın belki aşkım çarşıya çıkacak kamerayı ayarladımmm.. Ayyyy gittiğinden beri ilk kez kamerada konuşucaz hiç çıkamadıki yavrummm.. Çıktığındada ya çok az zamanı vardı ya da ben Mersindeydimmm..

ooo perim rötuşları yapıyorsun sanırım hadi bakalım inşallah çıkar enişte yarın sende görüp hasret giderirsin biz web camı açınca yazmayı unutuyoruz birbiriize bakmaktan bana elleriyle hep kalp yapıyor kalbine götürüyor ellerle kollarla konuşuyorz geçen ben pembe kalpli not kağıtları warya perim onlara tek tek aşkım bebeğim canım vs yazdım üstüme yapıştırdım benimki web camı açınca şok oldu

Son düzenleme:

ayy ben de öyle bişi yapmak istiyorum Tutim yaaa

aaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzel bi video vardı ama eklenmiiiooo off gözlerim ağrıdı sabahtan beri pc başındayımmm

Son düzenleme:
perim yap güzelim sende öyle seni almaya geldim topikten gözlerine yazık hadi çıkalım kuşum gözlerimiz askerlerimiz gelmesine yakın şaşı olmasın ahana böyle uyu uykunu al cnm sabaha enişte gelicek inşallah bende yatacağım perim iyi geceler güzelim ...

hanımlar sizede iyi geceler...
gizli misafirler sizede iyi geceler yanlız burası ücretlidir he çok bakmayın çok incelemeyin takıldığınız süre kadar ücret işleyecek kotanıza ona göre benden demesiiii çüzzzzzzzzzzzzz misafirler...

ayyy eed hiç aklıma gelmemişti
hemen çekiyorum canım saol
ohh ne güzel yaa izlersn gelene kadar
Bu arada ben yarimi askere göndermeden önce hiç horlamazdı
döndükten sonra beni uykusuz geceler bekliyor giibi bir his var içimde
amanın bnmkide horlamazdı horlıcakmı şmdiiiiiiiii

günaydin tüm canlara, iyisiniz insallah hepiniz???
bende iyiyim merak etmeyin..icimden gelmiyor sadece bircok sey,su laptopu acmak bile zor geliyor walla
o gece bahsettigim operasyonun ne operasyonu oldugunu söylemedi askim, malum düsman dinliyor nede olsa!!!!
Neyse canlarimm, bugün insallah üsenmemde yeni elbiselerim fotografini koyarim buraya=)
insanliga dönmem gerek yeniden farkindayim bende bunun, inanilmaz saldim kendimi ama düzeliyorum yavas yavas yeniden..
Bugün tüm gün ders calismayi düsünüyorum basarabilirim insallah.. Aksama gelmeye calisirim yine

hşgeldn cnm bnde çıkıcaktm bi sana bakıym dedm..
önemli bişy deildir o operasyn bşwr zaten gelmiş aşkın..
bu aradaa elbiseleri koy artık hadiiiiiiiiiiii snra karar verelm aşkının ynında hngisini giyceksinnnnn

off ben daha 22subata kadar kaaac tane elbise alirim canumm
hepsini karsilastiririz sonra burda birlikte, hangisini giyecegimi kararlastiririz

Günaydınlaaarrr, bugün aşkım gitti gideli 3. kez çarşıya çıktııııı, sabah aradıı cep telindenn internete gidicem birazdan dedii.. Yataktan kalkışımı görmeniz gerek sanki gerçekten geliyor gibi hazırlandım süslendim uyku sersemi parfüm şişensini boşalttım üstümee ahahah ne diye sıkıyorsam kokuyu alcak sankiii bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk kez kamerada konuşcaz gittiğinden beriii çok heyecanlııııııı

emayn nne güzel yawww 1 gece de olsA ne güzel yaaaaaaaaaa uyuma saba akadar seyret askerini ben bi kere öleeeee yapmıstım üniversitedeyken

Sabah 6.5 a kadar seyrettim sonra o kalktı öptüm kokladım ama doyamadım tabi
snva gönderdim şimdide onu bekliyorum
4 te asker ocağına göndereceğim tekrar

Şafak 22
ERZİNCAN
Allahım şükürler olsun bugünleri de gördükk !!!!!!!!

ben erzincanda bu şiiri yazmıştım canım
E - limi tuttuğunda nefesim kesilir...
R - üyadamıyım acaba derim...
Z - amanı durdurma imkanım olsa...
İ - şte şuanda dursun derim...
N - erede olmak isterdin deseler...
C - anım neredeyse orada derim...
A - şk mı bu delilik mi deseler...?
N - e olduğunu çözemedim ama çok seviyorum derim

hhahahahah aşk heyecanı başka bişi tabii
kameradanda olsa görmek sesini duymaktan çok daha iyidir az kaldı azzzzz kavuşcazz hepimiz inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…