- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.781
ooo perim rötuşları yapıyorsun sanırım hadi bakalım inşallah çıkar enişte yarın sende görüp hasret giderirsin biz web camı açınca yazmayı unutuyoruz birbiriize bakmaktan bana elleriyle hep kalp yapıyor kalbine götürüyor ellerle kollarla konuşuyorzgeçen ben pembe kalpli not kağıtları warya perim onlara tek tek aşkım bebeğim canım vs yazdım üstüme yapıştırdım benimki web camı açınca şok oldu
ohh ne güzel yaa izlersn gelene kadarayyy eed hiç aklıma gelmemişti
hemen çekiyorum canım saol
amanın bnmkide horlamazdı horlıcakmı şmdiiiiiiiiiBu arada ben yarimi askere göndermeden önce hiç horlamazdı
döndükten sonra beni uykusuz geceler bekliyor giibi bir his var içimde
kaydı gitti miKızzz ne uyuttun adamııııkaydı gitti derkennn ?? ay koptummmm !!!!!!!!!!walla ben gittiğimde gözünün yaşına bakmadımmm azcık gözleri kapanır gibi oluodu hemen gıdıklıodummm kahkahayı basıyodu o da ahaha hiç uyutmadım walla yakalamışım onca gün sonra tek bi geceeeee nereye kaydı nası kaydı gitti
benmki öyle perim ya çk komigz.. geçen bn agladm az kaldı aşkm dayan bitick fln bişeyler anlatıyoo ondan snraki gün bn düzeldim ya baktm bnmki mızmızlanıyo geçmicek dieSelam canımmm evet benim askerim de feci halde bunalmış durumda, belli etmiyor ama sesinden anlıyorum bennn. Çok fena sıkıştırıyo wallaa bu şafakk sağdann soldaaaaannnooohhh yandaaannnnnn yandaaaaannnnnnnnnnnnnn anca birbirimizi avuturken iyimseriz
hngi videoylu yahu o :26:Selennn sil annem onuu birazdannn valla var yok bi topaamız var Allah etmesinnnnnnnnnnn :18:
günaydin tüm canlara, iyisiniz insallah hepiniz???
bende iyiyim merak etmeyin..icimden gelmiyor sadece bircok sey,su laptopu acmak bile zor geliyor walla
o gece bahsettigim operasyonun ne operasyonu oldugunu söylemedi askim, malum düsman dinliyor nede olsa!!!!
Neyse canlarimm, bugün insallah üsenmemde yeni elbiselerim fotografini koyarim buraya=)
insanliga dönmem gerek yeniden farkindayim bende bunun, inanilmaz saldim kendimi ama düzeliyorum yavas yavas yeniden..
Bugün tüm gün ders calismayi düsünüyorum basarabilirim insallah.. Aksama gelmeye calisirim yine
hşgeldn cnm bnde çıkıcaktm bi sana bakıym dedm..
önemli bişy deildir o operasyn bşwr zaten gelmiş aşkın..
bu aradaa elbiseleri koy artık hadiiiiiiiiiiii snra karar verelm aşkının ynında hngisini giyceksinnnnn
emayn gözün aydın cnm 1 günde olsa gördün 23 gün sonra temelli kavuşucan inşallah
Kızzz ne uyuttun adamııııkaydı gitti derkennn ?? ay koptummmm !!!!!!!!!!walla ben gittiğimde gözünün yaşına bakmadımmm azcık gözleri kapanır gibi oluodu hemen gıdıklıodummm kahkahayı basıyodu o da ahaha hiç uyutmadım walla yakalamışım onca gün sonra tek bi geceeeee
:86: yaa oyalıyabildiğim kıadar oyaladım ve oynaştımdaa bugün sabah snvı vardı o yüzden kıyamadım sonra yineuyurkende seyrettim doya doya...
sabah snva gönderdim daha gelmedi,ben o gelene kadar sizinle hasret gideriyim dedim canım
emayn nne güzel yawww 1 gece de olsA ne güzel yaaaaaaaaaa uyuma saba akadar seyret askerini ben bi kere öleeeee yapmıstım üniversitedeyken
Şafak 22
ERZİNCAN
Allahım şükürler olsun bugünleri de gördükk !!!!!!!!
Günaydınlaaarrr, bugün aşkım gitti gideli 3. kez çarşıya çıktııııı, sabah aradıı cep telindenninternete gidicem birazdan dedii.. Yataktan kalkışımı görmeniz gerek sanki gerçekten geliyor gibi hazırlandım süslendim uyku sersemi parfüm şişensini boşalttım üstümee ahahah ne diye sıkıyorsam kokuyu alcak sankiii bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk kez kamerada konuşcaz gittiğinden beriii çok heyecanlııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?