335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Sevdiiğim yanımda olmadan birgünü daha bitirmenin haklı grurunu yaşıyorum
darısı yarının,hatta ondan sonraki günün,hatta daha sonraki günün yani 19 une kada hergünün başına

perimm çıkar valla çıkarmazsan darılırımmmm.hakkettikk sonuna kadar hakkımız söke söke alırızzzzzz
AYYY AMAN YARABBİMM SIYIRDIMMMM SANIRIM.ZATEN KOCİŞTE UYARMIŞTI BAK AŞKIM BU SON 15 GÜNE AKIL SAĞLIĞINA DİKKAT ET DİYEE EYVAHHHH EYVAHHHH

Yalnız değilsin arkadaşım ben dün dena azıtmıştım bugün de öyleyimmmmmmmmm Şu 15 gün sürekli kuduralımmmmmmmmmmmm

yavrummm 17 ise senin şafak 13 çıkacağı günü sayma o gece dopan güneş diyeceksin allahım şu kıza akıl şafağın 13 ayın 3 nü ve 17 sini sayma aç bir takvimde3n say b akayım çabuk

Ne dövüon kineee??!! Gelen vuriy giden vuriyyy :95: Ya anacım senin matematiğin kaç asıll, bide öğretmen olucann!!Geldiği günü saymıyorum zaten ama bırakta henüz başlamadığımız bu Pazartesi gününü sayam dimi amaa??!!Şafakdüzeltir oldu başıma

yavrum ya son gece doğan güneş diyeceksin bu gün zaten bitti say başladıysa amannn ne halin varsa gör senin şafak 50 ol du mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…