- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.981
ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnToplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
335dc,Tuti+,emayn+,Perisoko,CagLo+,ududub,selenn+,Mayra,
tutim rus grünümlü türküm
emayncm çok geç buldn bizi ama sevdik seniiii
perisoko nese hallettk aramzdaki şeyi
çaglommm esmer gzelm
ududub geçmiş olsn canm bnmde dişlerm bi tuhaf hep dert hep dert başıma :84:
selencmm canm inş.. en dogru kişiyi bulucaksn seni seviyorz
mayracm masum gzeellik saç knusunu knuştuk o renk boyanck tmam
İYİ GECEELER HEPİNİZEEEEEEEEEEEEEE
a misoları unuttum az yiyinde üye olun şuraya
kızlar temiz oldum geldim
saçlarımın dipleri çok geldiği için saçımın dibi çok kaşınıyor temiz olduğu halde saçlarım biran önce dipleri yaptırmam lazım
bu arada kızlar size bişe sorcam siyah oje hakkında ne düşünüyorsunuz ??? çokmu satanist gibi olur...
hoşgeldin özom...
çocukluğumuzdan beri bu pzr akşamları banyo muhabbeti varya süper
cmtsi duş almış bile olsam pzr illa yine alıcam ertesi gün okul veya iş varyaa
sıhatler olsun canım benim güle güle kirlenesin
sıhhatler olsun özom ben de pazarları hep banyo yaparım
335 !!!haha iyi geceler canım
sağol canım gelip bir kese atan olmadı küstüm topiğe
evet ya pazar takıntısı oluştu valla pazarsa kesin banyo yapılır bir gün önce yıkansan bile pazar yıkanmassan pissindir
tutim ben siyah ojeyi pek sevmiyorum şöyle manikürlü tırnağa kırmızı yada bordo renk daha şık duru bence
perisoko afiyet olsun canım yee ne olcak ee okadar bekledik bizi her halimizle sevmeye mecburlar dimi yani yaaaa
Ben manikürlü ve bakımlı ellerde seviyorum tutim kısa olucak bide tırnaklar bide siyah ojede göz makyajı çok önemli biraz smooky olursa süper oluyor buğulu gözlere. resimdekine bayılıyorum
perim kesinlikle bende koyu rek ojeleri kısa ve manikürlü tırnaklarda seviyorum canım makyaj olayına gelince evet o konuda bende takıntılıyım
bu arada canım çekti nutellamı aldım yiyorum gece gece saol yani
tutim ben siyah ojeyi pek sevmiyorum şöyle manikürlü tırnağa kırmızı yada bordo renk daha şık duru bence
perisoko afiyet olsun canım yee ne olcak ee okadar bekledik bizi her halimizle sevmeye mecburlar dimi yani yaaaa
söyleseydin yaaa canım benim benden ii tellahmı olur.şöle köpüklü neyin kese atıverirdim sanaa
tutim periminde söylediği gibi tırnakların uzun değilse siyah oje güzel duruyo ama uzun tırnakta satanist gibi duruyo :97:
Tutimmmmmmm ojeyi karşımda görünce aklıma geldi sana mükemmel bi oje tavsiye edicemmmmm, siyah gibi duruyor ama daha yumuşak kesinlikle mükemmel görünüyor özellikle kışın kalın kazaklarla bu renge bayılıyorummm. Sally hansen pat on the black numarası da 660
Bencede canımmm obez olsamda artık beni her şekilde sevmeliiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?