335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :95::95::84::84:

Ben manikürlü ve bakımlı ellerde seviyorum tutim kısa olucak bide tırnaklar bide siyah ojede göz makyajı çok önemli biraz smooky olursa süper oluyor buğulu gözlere. resimdekine bayılıyorum

hoşgeldin özom...
çocukluğumuzdan beri bu pzr akşamları banyo muhabbeti varya süper
cmtsi duş almış bile olsam pzr illa yine alıcam ertesi gün okul veya iş varyaa

evet ya pazar takıntısı oluştu valla pazarsa kesin banyo yapılır bir gün önce yıkansan bile pazar yıkanmassan pissindir

tutim ben siyah ojeyi pek sevmiyorum şöyle manikürlü tırnağa kırmızı yada bordo renk daha şık duru bence

perisoko afiyet olsun canım yee ne olcak ee okadar bekledik bizi her halimizle sevmeye mecburlar dimi yani yaaaa

perim yaa ben zayıflamaya çalışıyorum sen nutella gösteriosun :84::84:
dolaptan bir kaşık çalsam gelsemmi acebeee

Bencede canımmm obez olsamda artık beni her şekilde sevmeliiiiiiiiii

tutim periminde söylediği gibi tırnakların uzun değilse siyah oje güzel duruyo ama uzun tırnakta satanist gibi duruyo :97:

Tutimmmmmmm ojeyi karşımda görünce aklıma geldi sana mükemmel bi oje tavsiye edicemmmmm, siyah gibi duruyor ama daha yumuşak kesinlikle mükemmel görünüyor özellikle kışın kalın kazaklarla bu renge bayılıyorummm. Sally hansen pat on the black numarası da 660

tatlım kırmızıyı ben nedense kendime yakıştıramıyorum cnm ama dediğin gibi bordo tonları vazgeçilmezimdir birde french ha birde yazın golen rose nin çingene pembesi ojesi

söyleseydin yaaa canım benim benden ii tellahmı olur.şöle köpüklü neyin kese atıverirdim sanaa

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tutim periminde söylediği gibi tırnakların uzun değilse siyah oje güzel duruyo ama uzun tırnakta satanist gibi duruyo :97:

yok cnm kısa tırnaklarım tatlım bakayım yarın deneyeceğim...mersi cnm

notumu aldım perim çooook mersi dışarı çıktığımda ilk işim bunu almak olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…