- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.381
Ben bir yeşil pöti kareli, bir turkuaz, bir de limon sarısı aldımmmmm
çagloo periskoo ne aldınz bkıym internette yokmu fotosu
bu arada bn el becerisi hiç olmayan bi kişiliğim ama aşkm gelince ona çikolata tpları yapıcmm kabınıda kendm yapmak istedm internettn baktm biyerde buldm anlatıyo nası yapıldıgını bnm gbi beceriksz biri ypabildiyse hpiniz yaparsnz emin olun
onla ugraştm yaptm şmdi ama bu denemeydi gerçegini yarn ypıcam inş. güzel süslicm gsterrym sizedee
beğenmedin mi kız
Vioşş naber valla ben içimden vioşumn yerine de attırıyorum şafağı dedim ama buraya yazıp deşifre etmedmmmşiiree bakkkk
[/SIZE][/COLOR][/B]
bizim almanyada akrabalar wr yoksa o senmsn yacok güzel seyler aldik canum=)
bu arada ellerine saglik eminim cok güzel olmustur..
bende hic becerikli degilimdir bu konularda(bak bir ortak özelligimiz daha varmis)
ama dün gidip iki tane sekilli camdan kavanoz aldim ve icine önce renkli kum bosalttim kumun üstünede askimin bana simdiye kadar aldigi bütün cicekleri kurutmustum onlari koydum, cok hos görünüyor salonuma yakisti tam
Atarsa 1 elin parmağı kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrNie kimsenin ağznını bıçak açmıyorr herkes dut yemiş bülbül maşallahhhhhhhhh
finallere ve projelere boğulmuş durumdayım yaa aşkımın çıkcgı gun benm fınaller baslıo delırcem delırcemmmmm
benimde ingilizce öğretmenliği finallerim vaarrrrr 4 günnn ama olsunnnnn sonra bütün günler bizimmmmmmmmm
evet zor ama geçireceğiniz güzel günleri düşünüp çalış canım ben bu haftadan başladım aşkım gelince çalışamam diye.ben odaklanamıorum ya calısamıorm ki gelıcek dıe cok heycnlıyım kafam dagınık, puufff
hoşbulduk olum ne vuruyorsun
Şafak oluyor beş
Aşkımı görünce olacam şeş
Olacam ona güzel bir eş
Hem bi eş hemde gebeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?