335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çagloo periskoo ne aldınz bkıym internette yokmu fotosu
bu arada bn el becerisi hiç olmayan bi kişiliğim ama aşkm gelince ona çikolata tpları yapıcmm kabınıda kendm yapmak istedm internettn baktm biyerde buldm anlatıyo nası yapıldıgını bnm gbi beceriksz biri ypabildiyse hpiniz yaparsnz emin olun
onla ugraştm yaptm şmdi ama bu denemeydi gerçegini yarn ypıcam inş. güzel süslicm gsterrym sizedee

askimla konustum simdi bugün bir asker firar etmis..
dag tepe cikip aramislar, sonra carsida bulunmus cocuk, internet cafedeymis..
getirmisler askima sarilip aglamis, dinlerken bile tüylerim diken diken oldu..
benim sorunlarim var abi dayanamiyorum gitmek istiyorum diye agliyormus..
anneside babasida rahatsiz ve bir basina kalmislar, kendisi zaten daha 20 yasinda..
silahini almis askim ve nöbet yazmiyacakmis ona, kendisine birsey yapar korkuyorum diyordu..
icim bir fena oldu kizlar ya..

cok güzel seyler aldik canum=)
bu arada ellerine saglik eminim cok güzel olmustur..
bende hic becerikli degilimdir bu konularda(bak bir ortak özelligimiz daha varmis)
ama dün gidip iki tane sekilli camdan kavanoz aldim ve icine önce renkli kum bosalttim kumun üstünede askimin bana simdiye kadar aldigi bütün cicekleri kurutmustum onlari koydum, cok hos görünüyor salonuma yakisti tam

bizim almanyada akrabalar wr yoksa o senmsn ya
aaa ne gzelmişş bnde kuruttm çiçeklerii duvarda asılıı tek tek olanlarda masamın üstündee bnm odamdaki masa çalışma masası deil büyükte o yzden orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…