335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canım topiğim kaldık mı gene başbaşaa askerimin gelmesine 6 güncük kaldığı için mimkiiinn diil uyuyamıyorum bennn, nolucak halim sorarım sana ha? nolucak böyle ???

Canım topakcım ben biraz acıktım bu yüzden salata yapmaya gidiyorum. Sen de yer misin? He yer misin????

Cevap versene insan gibi bişi sorduk
Yer misin haa , yer misinnnn

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
bugün hic zorlanmadan uyanabildim, cünkü rüyamda askimi gördümm beni uyandirdi..saatimin calmasina 2dakika kaldi uyanmistim bile, haydi askim kalk gec kalma okuluna dedi bana öptü sonra mis gibi uyandigimda gitmisti
cok özledim sevdigimiiii coooooook
senin icin hersey birtanem, sana ulasmak icin.. sabret gelip götürecegim seni bana uzak mekanlardan..yani basimda olacaksin sonra bir ömür boyu

sizlere cok özeniyorummmm ahhh ahhhh demek 6 şafağa bizimde 126
ALLAH hepimizi kazasız kavuştursun arkadaşlar.Torunlarımı bi göreyim yetecek bana

335 şafak kaç senin
ne kola ne fanta sdce 7 günnnnnnnnnn
Canım topiğim kaldık mı gene başbaşaa askerimin gelmesine 6 güncük kaldığı için mimkiiinn diil uyuyamıyorum bennn, nolucak halim sorarım sana ha? nolucak böyle ???
ahahahah perinin gldigi son noktaaaaaa yidin mi kafayı bebikim bnde uyuyamıyorm çıldırıciigiim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizlere cok özeniyorummmm ahhh ahhhh demek 6 şafağa bizimde 126ALLAH hepimizi kazasız kavuştursun arkadaşlar.Torunlarımı bi göreyim yetecek bana
bak sizinde yemin töreni oldu bitti bile bu da geçick snra 339lar topik açıcak snra sizde plakalarda olcaksnz ohhh

ayy bayılazaımmmm şuannnn
herkese günaydın Dobrae utra
şaka gibi ya haftaya bugün aşkım bu saatlerde yolda olucak bana kavuşmak için aşkm gittiginde kendimi rüyada gibi hissediyodm kabus görüyodm sanki ama şmdide sanki şuan rüyadaymışm gbi inanamıyorm hala sdce 7 gün kaldıgına ayyyyy ölüyorm heyecandn gliba bn gel aşkım gel zaman mekan mühim deil yeterki gellllll
Ya skuçayu po tebe
Ya lyublyu tebya vsem serdsem.
ahh ahh aşkım bana bikaç kelime ögretcm die kafayı yemişti çok unutkanm bn ya :82:

Ayyyyyy süpersiniz kızlarrrr Allahım bidaha ayrılık vermesin gözünüz aydın kaç güncük kaldı şurda bizim yanımızda hiçbişeyyyy:84::84::84:
337.kısa dönem____şafak 127

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…