Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalar duzelsın bıraz kendımıze gelelım ya. Bunalım takılıyorum ben de kac gundur sıkıldım canım uff![]()
amanın yapma canımcıııımm....yaa burda bi arkadaas bişey yazmıştı galiba merveydi tam hatırlamıyorum ama sanki ben hep asker yolu bekliyomuşum gibi sanki öncesi yokmuş gibi bu ilişkinin gibisinden bişeyler yazmıştı...bende tam o moddayım şu andaa..sanki bizim daha önce bi ilişkimiz yoktuu ya da yılaaaar önceydi gibi geliyor..aradan çok zmaan geçmiş gibii...
Daisy profiline baktım inanamadım..Sendemi biliyosn o filmi![]()
ayy eveeet..o filmi aşkkım bana hediye etmiştii :))
bu arada geçenlerde bi film izledim "juliete mektuplar" harika bi filmdii kızlaar ben çok begendimmm..güzel sakin bi aşk filmii izledimm biraz kendime geldimm valaa..rahatladımmm..tavsiye ederim izleyinn..italya da geçiyoor film..zaten o manzaralaar yeter
yok siz ağlamayın bana destek olun :)
15 gün gelcem burda ağlıcam zaten o zaman bana destek olmanız lazım :)
naslısınız güzeller:79::79::79:
amanın yapma canımcıııımm....yaa burda bi arkadaas bişey yazmıştı galiba merveydi tam hatırlamıyorum ama sanki ben hep asker yolu bekliyomuşum gibi sanki öncesi yokmuş gibi bu ilişkinin gibisinden bişeyler yazmıştı...bende tam o moddayım şu andaa..sanki bizim daha önce bi ilişkimiz yoktuu ya da yılaaaar önceydi gibi geliyor..aradan çok zmaan geçmiş gibii...
Hayatımın dönüm noktası o film..Çok etkilemişti beni..O iki karakter msnime bile isim oldu hatta![]()
yok siz ağlamayın bana destek olun :)
15 gün gelcem burda ağlıcam zaten o zaman bana destek olmanız lazım :)
naslısınız güzeller:79::79::79:[/QUOTE
bunalımlardayız ama herşeye ragmen iyiyizz seni sormaalıı ??
Hahah bendim o yaw![]()
yani mervecimm bu tezinle iyice psikopata bagladın bizi tebrik ediyorumm senii![]()
![]()
kaç yıldır asker yolu bekliyorzz sööle bakalımm bizee :)))
valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu![]()
içim sıkılıyo(((
valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu![]()
pooff niye böleyim ki? alla allaaa sinir oldum ben bu duruma..al benden de o kdr...
içim sıkılıyo(((
hoşgeldin canımm
iyiyiz bunalımdayız
evet ya sanki yıllardır askerdeymiş gibi, kaç yıl oldu 3-4 yıl falan herhalde dimii![]()