Geçen Zaman (%81) 127 gün,
8 saat, 20 dakika, 9 saniye
Kalan Zaman
28 gün, 14 saat, 39 dakika, 51 saniye
Özetle, son 2,471,991 saniye...
(Giresun)
geçen zaman % 81 diyoor yaa..bunu da gördüük çoook şüküüür..mutlu sonaa çook az kaldı artııık...
hepinize günaydıııın kızlaaaaaaaaaar...güzeel bir hafta diliyoruuuuummmm...hemenn cuma gelsinnEki Görüntüle 179486
Günaydın herkese..
Geçen Zaman (%81) 127 gün,
8 saat, 20 dakika, 9 saniye
Kalan Zaman
28 gün, 14 saat, 39 dakika, 51 saniye
Özetle, son 2,471,991 saniye...
(Giresun)
geçen zaman % 81 diyoor yaa..bunu da gördüük çoook şüküüür..mutlu sonaa çook az kaldı artııık...
hepinize günaydıııın kızlaaaaaaaaaar...güzeel bir hafta diliyoruuuuummmm...hemenn cuma gelsinnEki Görüntüle 179486
selamlar ne güzel az kaldı sizin hayırlısıyla kavışursunuz inşallah
bizde 28 gün kaldığını görürürüz inşallah
bende 339. dönem yarenlerinden ama zaman geçmiyo 2 günde bir sesini duyabiliyorum sevdiğimin ankara mamakta acemi birliği usta birliğine çankırı merkezde yapıcak piyade kısa dönem olarak
buralarda yakını olan varmı?
bende 339. dönem yarenlerinden ama zaman geçmiyo 2 günde bir sesini duyabiliyorum sevdiğimin ankara mamakta acemi birliği usta birliğine çankırı merkezde yapıcak piyade kısa dönem olarak
d_lake nbr canım..
blanc tatlım ankara mamak diyince hemen atlamışız ikimizdevalla adım gibi öğrendim mamağı..sanki orda yaşıyorum artık
aaah canım eşim hafta sonu evdeydi evci izniyle..ama hiiiç bu kadar ağlamamıştım arkasındantam evden çıkarken evim bekle beni bi daha karımı hiiç yalnız bırakmıcam 1 ay sonra geliyorum dedi ağlamaktan mahvoldum resmen..hala söyledilkleri kulağımda
sen nasılsın neler yapıyosun?
blanc tatlım ankara mamak diyince hemen atlamışız ikimizdevalla adım gibi öğrendim mamağı..sanki orda yaşıyorum artık
iyiym canım bende dün çıktı konustuk baya güzeldi ama yetmiyo görmek istiyorum artık neyse az kaldı yaaa..zaten kaç hafta göremicem yine izinleri bölmüşler hep haftaya yok diger haftada 1mayıs olmaz diyoo öyle işte canım...
cnm benim bi arkadasım çankırıda askerliğini yapmıştı rahat geçmiş onunkisi..ama baya oldu o askerden geleli..sizinkide çabuucaak geçer inşalaah...bize de başlarda hiç geçmiycek gibi geliyordu..bizden önceki dönemin topiğine bakıyordum bende sanki o günler bana çook uzaktı ama bitiyor gidiyoor işte bi şekilde..
bir adeet wakeupcall görüyooruuum sayfadaaa :))) Canımmm naptıın haftasonuu anlat hemen nasıl geçti bakalımm ????
çarşı izinlerini mi bölüyolar her hafta?bizde öle bişi yok canım çok şükür her hafta çıkıyoama 1 mayıstan bende şüpheliyim bakalım nolucak
ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı
ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?