• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benımkıne aslında canakkale ıl jandarma cıkmıstı ama orası usta bırlıgı dıye ezıne ye yolladılar..
bır de cavusluk sınavı olacakmıs sanırım..bızımkının hedefı de cavus olmak :27:

:59::59: Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?

evet canım eskıden annelerımızın kullandıgı vatkalardan :1:

Benim arkadaşımın eşide ezinede oda jandarma aynı yerdeler demekki:) Tüm kısa dönemleri çavuş yapmışlardı geçen sene sınav mı çıkmış birde:D

Benim arkadaşımın eşide ezinede oda jandarma aynı yerdeler demekki:) Tüm kısa dönemleri çavuş yapmışlardı geçen sene sınav mı çıkmış birde:D

burdan da bır arkdasın esı ezıne deydı cok ıyı oluyordu bırbırımızden haber alıyorduk..ama artık onlıne gormuyorum :25:
vallahı bılmıyorum kı oyle demıslerdı bıze gıtmeden :27: of anam ösym gıbı bu askerıye de her dakka bır seylerı degısıyor :52::52:

bu gecelik buraya veda ediyim biraz kendi topiğimde takılıyimm.. iyi geceler kızlarrrr :3::3:
Mevlananın şu sözüyle veda ediyorum sizlere ;

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük... :97::97:

burdan da bır arkdasın esı ezıne deydı cok ıyı oluyordu bırbırımızden haber alıyorduk..ama artık onlıne gormuyorum :25:
vallahı bılmıyorum kı oyle demıslerdı bıze gıtmeden :27: of anam ösym gıbı bu askerıye de her dakka bır seylerı degısıyor :52::52:

Sormaa ya hele birde öyle şeyler oluyorki akıl sır erdiremiyorsun.. Mantık yok zaten herşey üstlerin kafasına göre..

:59::59: Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?

sagol canim, acemi birlik Kütahyada ama sonrasini bilmiyoruz

üff :53::53: Allah kolaylık versin
yok canım senin sevgilin kaçlı? sanırım 91/1 tertipler gidecek askere ocakta
bizim dönem değilsiniz

amin canim, kacli neli oldugunu bilmiyorum ama uzun dönem koca 460 gün

siz cok sanslisiniz

:43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:
.

bu gecelik buraya veda ediyim biraz kendi topiğimde takılıyimm.. iyi geceler kızlarrrr :3::3:
Mevlananın şu sözüyle veda ediyorum sizlere ;

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük... :97::97:

yine beklerız canım :54:

Sormaa ya hele birde öyle şeyler oluyorki akıl sır erdiremiyorsun.. Mantık yok zaten herşey üstlerin kafasına göre..

ya sorma zaten benımkının asıl komutanı 83luymus (benımkı 84lu:)) ve super kafa bırı dıyor..ama bunları egıten komutan 81lıymıs ve cok fenaymıs :1: onun elıne dustuk mu canımız cıkıyor dedı :)
herkes gıtmeden dıyordu; gıdecegın yer degıl,komutanın onemlı dıye hakatten oyle...

kızlar ben bıraz cıkıyorum...aksama gorusuruz artık..
opuyorum hepınızı...
gorusuruz :71:

merhabaaaaa kızlar bi gün daha yicez az sora şafaktan bende uzun dönem asker bekliorum şafak 150 :72: liste yapıorum uzun dönem topiğindeeee tazecik attırcam şimdi şafaklarııı :72:

merhabaaaaa kızlar bi gün daha yicez az sora şafaktan bende uzun dönem asker bekliorum şafak 150 :72: liste yapıorum uzun dönem topiğindeeee tazecik attırcam şimdi şafaklarııı :72:

Merhaba julia,
Bizim askerlerle yaklaşık aynı zamanda gelecek askerin şafak sayıları yakın:)Allah kavuştursun askerini:72:

Merhaba julia,
Bizim askerlerle yaklaşık aynı zamanda gelecek askerin şafak sayıları yakın:)Allah kavuştursun askerini:72:

evet cnmm ama ben sizden önce 2 kısa dönem daha gördüm siz 3.sünüzzz teskere alacakkk ben hala 150deim yaaaaa :43::43::43: bitmiooo ama sabırrr cnmm elbet bitcek bütün şafaklar bitmeye mahkumdurrr dimiiiii kızlar sizin listenizzz neden yok her gün biri attırsın şafaklarınızıı çok daha motive oluo insann:16::16:

evet cnmm ama ben sizden önce 2 kısa dönem daha gördüm siz 3.sünüzzz teskere alacakkk ben hala 150deim yaaaaa :43::43::43: bitmiooo ama sabırrr cnmm elbet bitcek bütün şafaklar bitmeye mahkumdurrr dimiiiii kızlar sizin listenizzz neden yok her gün biri attırsın şafaklarınızıı çok daha motive oluo insann:16::16:

Bitecek elbette...Senin durumun daha zor tabiki ama çoğunu atlatmışsın canım biraz daha sabır:34:

sabrediorum cnm bnm yapacak bişiy yok kii ama bazen şafak öle sıkıştırıo ki yaaaa :50::50:

Zaman azaldıkça daha çok sıkıştırır ama sen öyle zamanlarda kafanı dağıtmaya çalış.Başka şeylerle oyalanmaya bak.Bende sanki çok tecrübeliyimde bir de sana tavsiyede bulunuyorum:1:

Zaman azaldıkça daha çok sıkıştırır ama sen öyle zamanlarda kafanı dağıtmaya çalış.Başka şeylerle oyalanmaya bak.Bende sanki çok tecrübeliyimde bir de sana tavsiyede bulunuyorum:1:

bazen sağdan sağdan sıkıştırıo şafak cnm yaa :1::1::1: azıcık yarıla o zaman sorcam ben sanaaa şafak nasıl sıkıştırcak görcem seniiii :1::1:

Back
X